Orijinalini görmek için tıklayınız : AKP Iktidarinda Teror
http://img184.imageshack.us/img184/56/akpiktidarindaterorcb9.png
Necip Fazil
01-11-2008, 22:58
2002'den öncesi yok mu elinizde ;)
VesseLam
Ak_Zeynep
01-11-2008, 22:59
:)
ümitli_bekleyis
01-11-2008, 23:01
Yusuf abi arkadaşın kopyaladığı yerde yoktu galiba.Kendisi de cevap vermiyor sorulara , kopyaladıklarıyla yetiniyoruz :)
terörün zirvede olduğu refah-yol hükümeti döneminide yazsaydınız keşke... neyseki şu anda daha şanslıyız,zira kaflarına bomba atacak paramız var. o zaman memlekette parada yoktu
Yusuf abi arkadaşın kopyaladığı yerde yoktu galiba.Kendisi de cevap vermiyor sorulara , kopyaladıklarıyla yetiniyoruz :)
Ben paylaşımlarla gereken cevaplari zaten veriyorum
Yavuz_ErTürk
01-11-2008, 23:04
http://img184.imageshack.us/img184/56/akpiktidarindaterorcb9.png
işin garip tarafı son 5 ayı bulamamış arkadaşımız :)
Necip Fazil
01-11-2008, 23:04
Çok güzel cevap veriyorsunuz ... Biraz Milli Gazete'de karıştırın, orada epey çok malzeme çıkar, ama yanlışlıkla Feomidyum haberinide koymayın, sonra o elementi açıklamaya ilminiz yetmez ;)
VesseLam
ümitli_bekleyis
01-11-2008, 23:05
:) ::)
Yavuz_ErTürk
01-11-2008, 23:05
kendinize ait tek bir fikir göremedik ki hep kopyala yapıştır. o kadar şüphe içerisindeyim ki artık acaba ''Ben paylaşımlarımla gereken cevapları zaten veriyorum'' bunu da mı bir yerden kopyaladınız??
Necip Fazil
01-11-2008, 23:08
Yahu kendi fikirlerini paylaşmasına ne luzum var, endamı yeter ;)
VesseLam
ümitli_bekleyis
01-11-2008, 23:17
Neden cevap verme ihityacı duydunuz ben bunu çok merak ettim ? Hepimiz doğruları biliyoruz çok şükür.Eğer amacınız bunları eleştirmek ve doğru olanı öğrenmek ise; buyrun üzerinde konuşalım , tartışalım.Fikirlerinizi beyan edin.Ama siz sadece bazı (!) yazıları kopyalayıp kenara çekilip , izliyorsunuz.Lütfen fikirlerinizi beyan edin de paylaşımınızın bir etkisi olsun.En azından yanlış düşündüklerinizi bilelim, doğrularını öğrenmek istiyorsanız fikir alışverişi sırasında öğrenmiş olursunuz ;)
Eşşek arılarını yok etmek için kovana girmek lazım.Biz kovana sokuyoruz çomağı ve elbet bizi sokanlar da oluyor.Sizin o övündüğünüz dönemde bizim oğlanlar hortumlarla pek bir meşgullerdi, vakitleri yoktu kovana çomak sokacak...
Bu kadar!
Arkadaşın Nicki ; Gerçek ama kendisi yalan ..... ;D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.