Orijinalini görmek için tıklayınız : Akparti temalı video yaptım ins begenirsiniz:)
Arkadaşlar video yapmaya çalıştım biraz uğraştırdı ama programları çözdüm birşeyler yaptım umarım beğenirsiniz.Forumda resim imza izinsiz aldım kusura bakmayın:)
http://www.dailymotion.com/relevance/search/akparti/video/x9gb9x_akparti_news
Sonuna kadar izleyin ve sesi biraz açın lütfen ses için çok uğraştım:)
Terennüm
06-01-2009, 11:30
on numara bir klip tebrikler kardeşim emeğine sağlık
Abdullah KAÇ
06-01-2009, 12:10
Güzel bir çalışma oldu elinize sağlık. Videonun alt kısmına akpartiforum logosunu sabitlesek bant şeklinde, daha verimli olur. Bunuda bir dahaki çalışmalarımızda göz önünde bulunduralım...
İyi çalışmalar...
Ak_Kelebek
06-01-2009, 12:13
Sayfa görüntülenemiyor :(
Supraliminal
06-01-2009, 12:13
bu siteyi nedense açamıyorum problem veriyor ktunnelden denediğimde videolar açılmıyor.
Ama yinede ortada emek var paylaşımın için teşekkürler.
Abdullah bey programı yeni çözüyorum inş. daha güzellerinide yaparım allta forumun logosu derken yazı seklinde akpartiforum.com yeterlimi? grafik komayı bilmiyorumda:)
kelebek ve onur kardeşim bende açılıyo direk sitede açık olmazsa başka bi siteye ekleyeyimde bir gün bekletiyolar kabul için hele biraz deneyin açılması lazım ya:(
Ak_Kelebek
06-01-2009, 12:23
Ben tüm gün demeyim o halde ;D yinede emeğine sağlık kardeşim ;)
Supraliminal
06-01-2009, 12:34
Yasaklı olabilme ihtimali var ama öle olsa sayfa görüntülenemiyor yazmaz.
Ertuğrul ÖZGÜL
06-01-2009, 12:49
Allah razı olsun kardeşim :güzel:
Abdullah KAÇ
06-01-2009, 13:22
Abdullah bey programı yeni çözüyorum inş. daha güzellerinide yaparım allta forumun logosu derken yazı seklinde akpartiforum.com yeterlimi? grafik komayı bilmiyorumda:)
kelebek ve onur kardeşim bende açılıyo direk sitede açık olmazsa başka bi siteye ekleyeyimde bir gün bekletiyolar kabul için hele biraz deneyin açılması lazım ya:(
grafik olsa daha iyi olur ama yazıda olur hangi program ile yapıyorsunuz?
Şu an evde değilim dükkandayım video için mcsft movie maker ses için bi kaç tane program kesme netleştirme felan evdeki pc de. Movie makerde grafik ekleme varsa öğrenirim.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.