fatih kısaparmak balon baskılı balon aksu mu? fırat mı? - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : aksu mu? fırat mı?

kariyerim74
11-07-2008, 22:06
arkadaşlar aksu hamlesi harika ülkeye hayırlı olsun dengir mir fırat ta harika bir insan ve daha çok emek verecek ama hamle çok iyi olmuş zamanlama harika tebrik ediyorum.

FarukARSLAN.
11-08-2008, 01:26
Dengir Fırat sağlık sorunları yüzünden çekilmiş zaten. Abdülkadir Aksu'yu hepimiz yakından tanırız. Çok hoş bir insan ve tam AK Parti'mize layık bir bakan olacaktır.

Hayırlısı neyse onu lutfeylesin Mevla'm ..

Duygu'Seli~
11-08-2008, 01:40
Aksu tabiki.. ;;)
Sayın Fırat'ada saygı ve sevgimiz sonsuz ama Aksu'nun düşünülmesi gerçekten çok güzel..;1

Mu-Alim
11-08-2008, 01:42
Ben Aksu'yu pek tutmayanlardanım. Dengir Fırat duruşu, zekası ve seçim bölgesinin nabzını çok iyi bilmesi nedeniyle bambaşka bence.

kariyerim74
11-08-2008, 14:15
tamam ama fırat türkle konuştu sonrada başbakan diyarbakır ve diğer doğu illerindeki konuşmalarıyla oy kaybıma yol açacak şeyler söyledi fıratta bunu üstlenip istifa etti fırat mükemmel biri ama hata yaptı yarar sağlar dedikleri zararlı oldu ben doğudayım için iç yüzü fırat ve türk görüşmessi

ishakyilmaz
11-08-2008, 16:52
ak parti ailesi bir bütündür,iyisi ile kötüsü ile;ama bu tanım aileye gönül bağlarıyla bağlananlar içindir,menfaat için bağlananlar birgün mutlaka kopacaktır.

kariyerim74
11-08-2008, 20:31
ak parti ailesi bir bütündür,iyisi ile kötüsü ile;ama bu tanım aileye gönül bağlarıyla bağlananlar içindir,menfaat için bağlananlar birgün mutlaka kopacaktır.
ak parti tabiki bir bütün bunu ilk sen anla bence ne o öyle sevdiğiniz sevmediğiniz diye soru sorduğun başlık hem bütünlük diyon hemde nerdeyse çatışma yaratacan ama allahtan kimse dikkate almıyor

akgençlk
11-08-2008, 20:35
Koskoca Akpartide parti genel başkan yardımcılığına Aksu'dan başka getirilecek kimse yok muydu? Ben Aksu'ya oldum olası ısınamadım.

kariyerim74
11-10-2008, 01:53
Koskoca Akpartide parti genel başkan yardımcılığına Aksu'dan başka getirilecek kimse yok muydu? Ben Aksu'ya oldum olası ısınamadım.
neden beğenemedin mi aksu yu onun kadar hizmetin olsa yaşın kadar hizmeti var bu ülkeye ak partide isim yaratmayalım hizmet hizmettir

dilemma
11-10-2008, 12:07
konuş(ama)ma üslubundan dolayı fıratı sevmiyordum.
aksuya sevindim

Eşref
11-10-2008, 12:46
Yerel seçimler öncesi A. Aksu bizim çok daha fazla işimze yarayacak diye düşünüyorum. Doğuda son derece sevilen, sayılan bir isim. Adıyamanlı olan Fırat'da öyleydi ama A. Aksu kadar değil. Diyarbakır'ı alma amacında olan partimiz, sevilen bir Diyarbakırlıyı getirmekle çok akılcı bir hamle yaptı.

dilek
11-10-2008, 15:23
mehmet fıratın haberlerde yorumlarını dinledim ve gerçekten herkese güzel cevaplar verdi.kim ne derse desin bu istifanın Kılıçdaroğluyla alakası yok.
hayırlısı............;)

aşk-ı ilahi
11-10-2008, 15:27
aksu bence güzel bir tercih...

akgençlk
11-10-2008, 15:53
neden beğenemedin mi aksu yu onun kadar hizmetin olsa yaşın kadar hizmeti var bu ülkeye ak partide isim yaratmayalım hizmet hizmettir
Yaratmak kelimesini kullanmayalım istersen. Onun haricinde Bülent Arınç, Sadullah Ergin, Haluk İpek, Akif Gülle, Hayati Yazıcı gibi isimler varken Aksu'nun bu göreve getirilmesini pek isabetli bulmadım. Akparti'de bu görevi yerine getirebilecek en az elli kişi çıkardı.

kariyerim74
11-10-2008, 23:30
AKGENÇLİKyaratmak kelimesi için sana katılıyorum ve saydığın isimler harika kişiler aksuda bunlardan biri onsuz partinin halini gördük doğudaben diyarbakırlıyım ve diyarbakırda yaşıyorum hayata geçirilmesi gereken o kadar iş varki

Üç mevsim
11-10-2008, 23:41
Dengir Fırat, Bugün yazarı Mehmet Metiner'in deyimiyle mert ve asil bir insandır. Bana göre de entelektüel bir birikime sahiptir. Dengir Fırat yeri geldiğinde sözünü de sakınmaz.

Abdülkadir Aksu ise renksizliği ile tanınmıştır. Tipik bir merkez siyasetçisidir, rutin bir siyasetçidir. Abülkadir Aksu, AK Parti'nin iddialarını taşıyabilecek bir isim kesinlikle değildir. Dengir Fırat'ın istifasından çok, yerine Aksu'nun getirilmesine üzüldüm. Gidişatı beğenmiyorum.

Genclik21
11-11-2008, 23:17
Bir Diyarbakırlımolarak ben Aksu'nun gelmesine sevindim.

İtiraz edenler olabilir, ama Başbakan Eğer bu görev değişimini yapmışsa bildikleri vardır. Hayırlı olsun Arkadaşlar herkese...

ahmetermiş
11-11-2008, 23:28
Durup dururken kimse kimseyi görevinden almaz..sayın başbakanımızın bir bildiği vardırki böyle uygun görmüştür..yoksa medyanın eline koz vermek için yapmamıştır..

benim kişisel fikrimse ikisininde olmaması yönündedir..daha aktif bırinin gelmesini isterdim doğrusu...ancak dediğim gibi bir bildiği vardır...!

kariyerim74
11-12-2008, 00:58
Durmak yok yola devam demekle olmuyor arkadaşlar özellikle gençlik 21 sana sesleniyorum siz aktif siyasetin içindesiniz ve çok çaloışmanız gerekiyor çok çok çok ama malesef çok hata yapıyorsunuz parti binasında gençlerle oturup konuşmayla olmaz çalışın arkadaşım çalışın

kariyerim74
11-16-2008, 01:13
ne demek deşifre olacağını anlayınca?