fatih kısaparmak balon baskılı balon Allah Bizi Devletimizden Korusun (Nuh Gönültaş) - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Allah Bizi Devletimizden Korusun (Nuh Gönültaş)

Üç mevsim
10-23-2008, 13:46
http://www.cafesiyaset.com/photos/cat/517394583.jpg
Bugün - Nuh Gönültaş
ngonultas@bugun.com.tr (ngonultas@bugun.com.tr)

Allah bizi devletimizden korusun!

Bilmem, size de öyle olur mu, bazen yeni bir şey duyduğumda zihnim daha önce okuduğum, duyduğum veya ilgilendiğim bir olaya, konuya, cümleye, habere, aniden, şak diye link atar.
Aniden daha önceki bir hadise zihninize düşer.
Rus Lider Vilademir Putin ile görüşen önemli bir zat söylemişti. Putin onlara demiş ki:
"Sizin rejiminiz bizim rejimimizden daha karanlık".
Putin'in bir başka ülke hakkında bu derece ileri bir söz edip etmeyeceği, kime, nasıl, hangi şartlarda söyleyip söylemeyeceği tartışılır, ama söylenilen, iddia edilen kadar da var yani.
Eski özel harekat polisi Ayhan Çarkın'ın Uğur Dündar'a yaptığı açıklamaların bana ilk anda hatırlattığı şey bu oldu.
Vay be, ülkeye bak!
Bir polis, görevi sırasında bin kişiden fazla adamı öldürmüş olabileceğini söylüyor!
Öldürdüğü kişilerin sayısını bile bilmiyor. Kaç kişi öldürmüş hatırında tutmaya bile gerek görmemiş. Sadece "Ne yüz ne iki yüz, bini bulmuştur. Çok fazla..." diyor.
Öyle olur zaten. Bir şeyi çok fazla yapmaya başladığınızda, eğer kimse size hesap sormuyorsa ve her yaptığınızdan sonra alkışlanıyorsanız...
Yaptığınız şey alışkanlık haline gelir ve sürekli yaparsınız.
Ülfet olur.
Artık o yaptığınız iş ne olursa olsun sıradan bir iş haline gelir sizin için.
Adam öldürmenin sıradan bir olay olduğu yer...
Türkiye...
Bir cellat bile 40 kafa kestikten ya da kırk idam gerçekleştirdikten sonra emekli ediliyor.
Vay anam vay...
Öldür öldürebildiğin kadar...
Ayhan Çarkın kadar adamı da Oğuz Yorulmaz ve Ercan Aksoy da binlerce kişiyi öldürdüyse...
Bir de adını bilmediğimiz, kamuoyunda tanınmayanların cinayetleri...
Alın size polis eliyle işlenmiş binlerce faili meçhul cinayet.
Kimi öldürüyor bu adamlar?
Bu ülkenin vatandaşlarını...
Niye öldürüyor?
Kendilerince sebeplerle... Vatan millet Sakarya duygu ve düşünceleriyle...
Her şeyi devlet için yapmışlar. Öyle diyorlar.
Mehmet Ağar da öyle demişti TBMM'de hakkındaki bir gensoru ya da bir araştırma-soruşturma önergesini cevaplarken:
"Gittiğimiz Antep içtiğimiz pekmez..."
Sapanca-Hendek-Düzce... Bu üçgene ölüm üçgeni deniyormuş!
Birisi bana "Sapanca Gölü'nün karşısındaki tepeler faili meçhul cesetlerle doludur" demişti de,
"Güldürme beni, o kadar da değil" diyerek inanmamıştım...
Hani biraz pessimist bir söz vardır ya, "Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla kendim uğraşırım" diye... İşte aynen onun gibi...
Allah bizi devletimizden korusun, düşmanlarımızla kendimiz uğraşırız...

23 Ekim 2008