Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankete Buyrunnn!..
aksavaşçı
12-20-2007, 00:01
Arkadaşlar bir şeyi başarmak;hepimizin arzuladığı şeydir.Evet başarıya giden yolda nelerden vazgeçebilirsiniz?
Guzel topic ama yanlis yere acmissin.Anketlere acsaydin keske ;)
aksavaşçı
12-20-2007, 09:09
Guzel topic ama yanlis yere acmissin.Anketlere acsaydin keske ;)
orası hiç aklıma gelmedi.neyse
sadeceali
12-20-2007, 12:39
Paramdan okulumdan gururmdan.....
Ak_Kelebek
12-24-2007, 11:34
Hiç birinden...
romakudüs
12-24-2007, 13:49
paramdan aşkımdan ve grubumdan vazgeçerim
Ayşe_Berra
12-25-2007, 16:03
Paramdan ve tarzımdan vazgeçebilirdim ama 3.sünü bilmiyorum.Aşkımdan,ailemden,saglıgımdan hele gururumdan asla..
sadeceali
12-25-2007, 17:16
bende paramdan ve tarzımdan vezgeçerim... ama işe yarayacaksa sağlığımdan da....
ben sadece paramdan vazgeçerim dedim...gururumdan,tarzımdan,ailemden ve aşkımdan asla vazgeçmem...
selahattin_ay
12-25-2007, 18:27
vazgecmek derken neyi kastediyorsunuz anlamadim simdi
ben 8 senedir ailemden ayriyim simdi sizin yorumlarinizla cok buyuk yanlislar mi yaptim ????
Paramdan ve tarzımdan vazgeçebilirdim ama 3.sünü bilmiyorum.Aşkımdan,ailemden,saglıgımdan hele gururumdan asla..
Ayşe_Berra
12-25-2007, 22:00
vazgecmek derken neyi kastediyorsunuz anlamadim simdi
ben 8 senedir ailemden ayriyim simdi sizin yorumlarinizla cok buyuk yanlislar mi yaptim ????
Hayır tabiki,benim sorudan anladığım ve verdiğim cevapta kastettiğim başarılı olmam bir şeylerden vazgeçmeme silmeme bağlıysa sadece param ve tarzımdan vazgeçerimdi.Sonuçta sen aileni geride bıraktın ama silmedin ki..ben bu düşünce ile cevap verdim.
Liberal_Demokrat
05-23-2008, 17:52
Başarıya giden yolda herşey mübahtır. Bu yolda namusumuzdan, gururumuzdan kısacası herşeyimizden vazgeçebiliriz.
Hıfz-ı lisan
05-23-2008, 17:53
Vazgeçebilirsiniz.. :)
tayyipleyiz
05-23-2008, 17:55
Başarıya giden yolda herşey mübahtır. Bu yolda namusumuzdan, gururumuzdan kısacası herşeyimizden vazgeçebiliriz.
:o :o :o
BaDe_EsNa
05-23-2008, 18:23
değer yargılarınızdan vazgeçerek elde ettiğiniz başarı ne işe yarar ki
Liberal_Demokrat
05-23-2008, 18:29
Belki sizin gözünüzde bir önemi yok ama halkın gözünde öyle değil.
Müntesip
05-23-2008, 18:31
Bu yolda namusumuzdan, gururumuzdan kısacası herşeyimizden vazgeçebiliriz.
Yazıkkk.Kardeş ALLAH (c.c) rızası için adamakıllı yorum yap.Tamam yorumların seni ilgilendirir ama şimdi senin bu sözlerini millet adam yerine koyup cevap veriyor sonra konu karışıyor.
BaDe_EsNa
05-23-2008, 18:39
Belki sizin gözünüzde bir önemi yok ama halkın gözünde öyle değil.
niye halk ahlaksızlıkları mı destekliyor ki
bu arada bende halk olmuyor muyum :D
örneğin ''ben para kazanıyorum vergi ödüyorum benim oyumun çobanla bir olmaması gerekir'' diyen aysu kayacı da başarılı(!)güya ama halk ahlak değerlerini yitirerek başarı elde eden o kadının beğenmediği çobanı daha başarılı buluyor kesinlikle
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.