Orijinalini görmek için tıklayınız : Askerlerden Erbakan'a ilginç itiraz
Ak Forest
11-23-2007, 20:30
Askerlerden Erbakan'a ilginç itiraz
SP Genel Başkan Yardımcısı Hatipoğlu, Erbakan'ın Başbakan iken Çekiç Güç’ü kovma talebinin bir üst düzey subay tarafından ilginç bir gerekçe ile reddedildiğini söyledi.
23 Kasım 2007 16:30
Yazı boyutunu büyütmek için
Aslan Değirmenci'nin haberi
PKK’nın güçlenmesinde Çekiç Güç’ün büyük etkisi olduğunu ifade eden Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ömer Vehbi Hatipoğlu Hatipoğlu, 1996’da Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ın Başbakanlığında kurulan Refah-Yol Hükümeti’nin göreve gelir gelmez Çekiç Güç’ü ülkeden niçin defetmek istediğini anlatırken, dikkat çekici bilgiler verdi.
Hatipoğlu’nun verdiği bilgilere göre, “PKK’ya destek veriyor, Kuzey Irak’ta misyonerlik yapıyor” sözleriyle Çekiç Güç’e karşı çıkan Erbakan’a tepki gösteren üst düzey bir askeri bürokrat, şu ilginç gerekçeyi ortaya koyuyor: “Haklısınız ama en azından bunlar gözümüzün önünde yapılıyor. Çekiç Güç giderse ABD bunu gizli yapar. Ve kontrol şansımız iyice azalır.”
SP Genel Başkan Yardımcısı Ömer Vehbi Hatipoğlu’nun tarihe ışık tutacak açıklamaları şöyle: “PKK terörü Çekiç Güç’ün şemsiyesi altında gelişip büyüdü. Çekiç Güç Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde PKK’ya lojistik destek sağlamakla kalmadı, misyonerlik de yaptı. İnsani yardım adı altında Kuzey Irak’tan ve yoksul Güneydoğu halkından binlerce çocuk Avrupa’ya götürüldü, orada kilise okullarında okutuldu. O gün 6-7 yaşında olan çocuklar Türkiye’ye, Kuzey Irak’a misyoner olarak döndü. Çekiç Güç’ün şemsiyesi altında misyonerlik faaliyeti yürüten NGO’lar, Güneydoğu ve Kuzey Irak’ta istihbarat örgütleri de oluşturdular.”
“Biz bu konuları Meclis gündemine taşıdığımızda vatan haini ilan edildik. Bugün gerek siyasiler, gerekse emekli paşalar Çekiç Güç’ün Türkiye’ye verdiği zararları, PKK terörünün büyümesine etkilerini itiraf ediyorlar. Hata ettik diyorlar. Bunlar o dönem bize karşı çıkıyor ve Çekiç Güç’ün Türkiye’de kalmasını istiyorlardı.”
ASKERİ BÜROKRATIN İLGİNÇ GEREKÇESİ
“Erbakan Hocamızın o dönemde bir asker bürokratla yaptığı görüşmeye tanıklık ettim. Bu zat Hoca’ya ‘Çekiç Güç’e karşı çıkmayın’ teklifini getirdi. Erbakan Hoca ise, ‘Çekiç Güç PKK’ya destek veriyor mu, lojistik destek sağlıyor mu?’ sorularını yöneltti ve asker bürokratın cevabını beklemeden ‘Bu soruların cevabı evet. O zaman neden karşı çıkmayalım?’ dedi. Bulunduğumuz ortamda sessizlik hâkim oldu. Ardından bu asker bürokrattan şu ilginç gerekçe geldi: Gözümüzün önünde yapılıyor bunlar. En azından her şeyi biliyoruz. Ancak Çekiç Güç giderse ABD bunu gizli bir şekilde yapacaktır. Faaliyetlerini bizden saklayacaktır. Kontrol şansımız azalacaktır.”
"BİZ SÖYLEDİK HAİN OLDUK, ONLAR KONUŞUYOR KAHRAMAN OLUYOR"
“Bugünlerde Kenan Evren’in ve kimi emekli paşalarının itiraflarını dinliyoruz. Kürtçe yasağının yanlış bir uygulama olduğunu belirtirken, olayın sosyal boyutunu da görmediklerini itiraf ediyorlar. Oysa dün, onların bugün söylediklerinin sadece onda birini söyledim diye hakkımda linç kampanyaları başlatıldı. Hain ilan edildim. Suçum ‘TRT’de belirli saatlerde Kürtçe yayın yapılarak PKK’nın gerçek yüzünün bölge halkına gösterilmesini’ istemekti. O dönemde fısıltı gazeteciliği yaygındı ve terör örgütlerinin yaptığı tüm eylemler devlet tarafından yapılmış gibi yansıtılıyordu. Buna karşılık vatandaşın dilinden anlayacağı bir yayın yoktu. PKK’nın katliamlarını anlatacak bir ses yoktu. Bu teklifim karşısında hain ilan edildim. Aslında linçin nedeni RP’li olmamdı. Suçlanmak için RP’li olmam yeterli bir sebepti.”
PKK’NIN EKMEĞİNE YAĞ SÜRDÜLER
“Kalemlerini satmış kalemşörler o dönemde bizi hedef aldılar. PKK’nın karşısında en büyük güç Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki İslâmi duyarlılıktı. Siz dini duyarlılığı ön planda olan insanları suçlarsanız, öncülerini ortadan kaldırırsanız, fişlerseniz ve komplolar kurarsanız, sonuç PKK’ya yarar. O dönemde inançlı kadrolara yapılan zulüm PKK’nın ekmeğine yağ sürmüştür. Terörle mücadeleyi zayıflatmıştır.
ELİNİ SIKMANIZ GEREKENLER VARDI
“İftiralar ve suçlamaların tavan yaptığı günlerdi. Hiç unutmam, dönemin İçişleri Bakanı Meral Akşener, ‘Sayın Hatipoğlu, Ankara’ya geldiğinizde elini sıkmanız gereken kişiler vardı ve siz yapmadınız. İşte bu yaşananlar ondan dolayıdır’ demişti. Bunu anlamayan yoktur. Biz halkın içinden geldik ve inancımız bize ne emrediyorsa onu söylüyor, yapıyorduk. İnançlı kadrolar doğruları söylediğinde sadece medyatik değil, siyasi lince de tabi tutuldu. Kimse sorunun çözümünden yana değildi.”
HATİPOĞLU: SOL, PKK’NIN EBESİDİR
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ömer Vehbi Hatipoğlu’nun PKK ve sol’a ilişkin değerlendirmesi ise şöyle;“PKK Türkiye’deki marksist hareketinin uzantısıdır. Daha PKK yokken, sol hareketlerin öncüleri makalelerinde, açıklamalarında hatta demeçlerinde ‘bağımsız Kürt devletine sıcak baktıklarını ve desteklediklerini’ belirtiyorlardı. 1960’lı yıllarda devrimci dergilerde, açıkça Türk solunun Kürt solu ile işbirliği yapması gerektiği vurgulanırken, işbirliğinin ideolojinin ötesinde örgütsel boyutlara taşınması isteniyordu. Türkiye’de bağımsız Kürt devleti fikrini ortaya koyanlar solculardır. Türk solu PKK’nın ebesidir. O gün kuruluşunda PKK’ya destek veren, bağımsız Kürt devletini destekleyen Dev Yol’cular, bugün ulusal kanallarda terör konusunda fikir üretiyorlar. PKK’ya karşıymış gibi ulusalcılık yapıyorlar. PKK’nın ilk tohumunu atanlar ulusalcı kesildi. Ama değişemeyen tek yanları var. O gün de din düşmanıydılar, bugün de din düşmanılar. Oysa inançlı kadrolar o gün de bölünmeye karşı çıkıyorlardı, bugün de karşı çıkıyorlar. Hep de karşı çıkacaklar.”
(Vakit)
madalya olarak ta parti kapatildi
kaynak:http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=282273
eee simdi neye varacagiz..erbakan hoca nin önünü mü kestiler ;)..
Ak Forest
11-23-2007, 20:37
ne cabuk farkina vardin afferin sana ;D
aha yine bu yine saadet. sen akpartiliyim numaralarını başkasına anlat...
eee hadi orada asker önünü kesti diyelim..iki secimdir hoca nerelerde görünmüyor yoksa yine askeriyenin isimi :D :D..
sizi gidi gulu gulucular sizi :)..hocanin yasi genc, belki iktidara gelince basarir hedeflerini ;)
Arkadaşlar haberin içeriği hakkında yorumları alalım ;)
fütüvvet
11-23-2007, 20:45
HABER HAKKINDA DEĞİLDE
HABERCİ HAKKINDA SÖYLENECEKLER VAR..
VERECEK BAŞKA HABER YOKMU ACEBA..
BEN KESİN KANAAT GETİRDİM SEN KASITLI YAPIYORSUN BU TÜR ALAVERE DALAVERE İŞLERİ..
evet haber hakkında ki yorum. bu ülkede başarılamayan her şey birilerinin omuzuna bırakılır. erbakanda başaramadıklarını askeriyenn omuzlarına bırakmış. daha ne diyim, beceriksizliğinin bedelinden kaçmaya çalışıyor...
Ak Forest
11-23-2007, 20:46
Arkadaşlar haberin içeriği hakkında yorumları alalım ;)
Tesekür ederim
HABER HAKKINDA DEĞİLDE
HABERCİ HAKKINDA SÖYLENECEKLER VAR..
VERECEK BAŞKA HABER YOKMU ACEBA..
BEN KESİN KANAAT GETİRDİM SEN KASITLI YAPIYORSUN BU TÜR ALAVERE DALAVERE İŞLERİ..
ona ne hacet kardes..bunu kendiside biliyor ama...;)
habere gelince erbakan hocam is isten gecti..sen 28 subatta gösterseydin gücünü, sayin erdoganin yaptigi gibi yüzünü halka dönseydin su anda hayal edemeyecegin yerdeydin ama ey koltuk sevdasi sen nelere kadirsin!
Ak Forest
11-23-2007, 20:50
eee hadi orada asker önünü kesti diyelim..iki secimdir hoca nerelerde görünmüyor yoksa yine askeriyenin isimi :D :D..
sizi gidi gulu gulucular sizi :)..hocanin yasi genc, belki iktidara gelince basarir hedeflerini ;)
eger erbakan hoca nin iki senedir nerede oldugunu ögrenmek istiyorsan saadet prtisi teskilatindan bilgi alabilirsin ;) yanilmiyorsam en son Esam konferansinda gözükmüs konuya dönelim isterseniz
nelerde biliyor arkadaş yakin takip ediyorsun sanırım.
Ak Forest
11-23-2007, 20:53
ben sizin gibi saadet yazan yerden kacmiyorum her konu hakkinda bilgimi tazeliyorum
loneliness
11-23-2007, 20:55
ben sizin gibi saadet yazan yerden kacmiyorum her konu hakkinda bilgimi tazeliyorum
Bilgimi :o :o :o :o kardeş bu güne kadar buraya kemalist de geldi ama en azından onlar cevaplarını aldılar gittiler sende cevapları anlayacak bir durum da yok...
Acil vaka... :( :( :( :(
hem komik hem sinir bozucusun. ne işine yarıyor nerelerde olduğu? hem neden sadece saadet ve hoca neden diğer partiler değil. git işine tavukmu kandırıyon. bu numaraları sadece sizler yersiniz. senle bizi karıştırma
fütüvvet
11-23-2007, 20:56
öhö öhö öhhhööö
arkadaş lar biraz ciddi olalım lütfen şimdi uyarı gelir yoksa..
tez birisi baksın yazıda ciddiye alınacak bi şey varmı..varsa ivedilikle huzura gele..ve arzı endam ede.. baş ka ne ede bilemedim.
Bilgimi ::) ::) ::) kardeş bu güne kadar buraya kemalist de geldi ama en azından onlar cevaplarını aldılar gittiler sende cevapları anlayacak bir durum da yok...
bencede cevaplarını layıkıyla alıyorsun neden hala böyle yapıyorsun hosunamı gidiyor böyle davranılması sana yada mozaşistmisin kendine acı verilmesinimi seviyorsun anlamıs degilim acıkcası gercekten acil vaka
Necip Fazil
11-23-2007, 21:00
Erbakan Hocamızdan, geçmişte yapmış olduklarından dolayı Mevla razı olsun. Burada iddia edilen olaylarda gerçek olabilir. Refah Partisi, zamanında ülkenin sırtını yaslayabileceği tek parti idi. O zamanın şartlarında söylenmesi gerekenleri söylemişler. Şuan ki Hükümetimizde yapılması gerekenleri yapıyor. Allah ismini telafuz eden hiç bir kesim vatan düşmanı olamaz.
VesseLam
Arkadaşlar sizden ricam kişiye değil habere yoğunlaşmanız...
;)
Ak Forest
11-23-2007, 21:02
Bilgimi ::) ::) ::) kardeş bu güne kadar buraya kemalist de geldi ama en azından onlar cevaplarını aldılar gittiler sende cevapları anlayacak bir durum da yok...
bencede cevaplarını layıkıyla alıyorsun neden hala böyle yapıyorsun hosunamı gidiyor böyle davranılması sana yada mozaşistmisin kendine acı verilmesinimi seviyorsun anlamıs degilim acıkcası gercekten acil vaka
burasi haber bölümü bende bilginiz olsun diye haber ekliyorum isterseniz haber ile alakali yorum yapalim
bilgimiz olsun diye (: şimdi yatcam yerlere gülmekten. tamam ne yaparsan yap. ha birde haber hakkında yorum isteniyor ama diğer bölümlerle konu hakkında yorum yok! bana burada uyarı yapamazsınız. saygılarımla...
loneliness
11-23-2007, 21:06
;)
Evet haberle ilgili bir yorum madem bunlar biliyordun Erbakan hoca o zaman çıkıpta dimdik karşılarına durup neden karşı çıkamadın yada sözünü geçiremedin... İşte senin kaybettiğin nokta burası idi.. Karşılarında dimdik duramaman... :( :( :(
Ak Forest
11-23-2007, 21:08
bilgimiz olsun diye (: şimdi yatcam yerlere gülmekten. tamam ne yaparsan yap. ha birde haber hakkında yorum isteniyor ama diğer bölümlerle konu hakkında yorum yok! bana burada uyarı yapamazsınız. saygılarımla...
ne yaparsan yap amma ondan önce haddini bil benim yaptigim sadece haber eklemek eger Dikkat edersen sadece saadet ikle alakali degil eklediklerim buarada ben olmasam heber bölümüne yorum atan yok benim sayemde haber bölümüne yorum yaziyorsun ister begen ister begenme begendigin haberler olacak diye bir kaide yok bu ülkede istersen bana da sansür koy belki rahatlarsin
aman ne güzel yorumlar yazıyoruz bak hele. benim beğenmem önemli değil, senin ne olduğun önemli.
Ak Forest
11-23-2007, 21:14
;)
Evet haberle ilgili bir yorum madem bunlar biliyordun Erbakan hoca o zaman çıkıpta dimdik karşılarına durup neden karşı çıkamadın yada sözünü geçiremedin... İşte senin kaybettiğin nokta burası idi.. Karşılarında dimdik duramaman... :( :( :(
Tesekür ederim simdi gelelim konuya ondan önce ben ne kadar akp li olsam da erbakana saygim sonsuzdur Erbakan hoca tek basina mi iktidara geldi de dik durmadi diye elestiriyorsun bakin bizim Basbakanimiz tekbasina geldigi halde he bire geri adim atiyor geri adim atmadigi bir örnek gösterin karsi oldugum durumda bu yine de erbakan pess etmedi ve geri adim atmadi onun icinde partisi kapatildi degilmi??
aloooo sen adam gibi ben burayı karıştırmaya geldim desene şu laflara bak utanmaz. yapılanlar gerilikmi, sen ne gördün ne biliyon. azımı açmama az kaldı!
loneliness
11-23-2007, 21:19
;)
Tesekür ederim simdi gelelim konuya ondan önce ben ne kadar akp li olsam da erbakana saygim sonsuzdur Erbakan hoca tek basina mi iktidara geldi de dik durmadi diye elestiriyorsun bakin bizim Basbakanimiz tekbasina geldigi halde he bire geri adim atiyor geri adim atmadigi bir örnek gösterin karsi oldugum durumda bu yine de erbakan pess etmedi ve geri adim atmadi onun icinde partisi kapatildi degilmi??
:D :D :D
Partinin neden kapatıldığını bilmeyen yoktur.. Gereksiz hayallerden dolayı kapatıldı partisi... 28 Şubatta neden karşı çıkamadı... Niye Asker bize bağlıdır diyemedi... Bunu açıklasın bakalım..
Necip Fazil
11-23-2007, 21:19
Evet haberle ilgili bir yorum madem bunlar biliyordun Erbakan hoca o zaman çıkıpta dimdik karşılarına durup neden karşı çıkamadın yada sözünü geçiremedin... İşte senin kaybettiğin nokta burası idi.. Karşılarında dimdik duramaman...
Geçmişte vede bugünde inşaAllah yarınlarda da Mevla bana sağlam bir Milli Göşcü olmayı nasib eylesin diyerek sözüme başlayayım, ondan sonrada şunları ekleyeyim;
Bizim anladığımız Milli Görüş cizgisi, doğruları için Bayramlığını ve kefenini yanında taşımaktır. Bizim kabullendiğimiz Milli Görüş çizgisi, sözler ile değil tavırlar ve fiillerle doğrulara sahip çıkmaktır.
Biz bu özellikleri Ak Parti'de bulduğumuz için buradayız, aynı basireti gösteremeyenlerde ellerinden gelenleri yapmışlardır fakat, buraya kadar demek zorunda kalmışlardır.
Şuan birşeyler için ahlanmak, vahlanmak, biz demiştik, söylemiştik demekte acziyeti ortaya koyar malesef. Biz eski yoldaşlarımızı acziyet içinde görmek istemiyoruz.
VesseLam
EpiVaTeS
11-23-2007, 21:24
dostum bende erbakan hocayi severim 28 subatta bende az yatmadim nezaretlerde az dayak yemedim polisten ama o zamanlardı bunlar..... bide Basbakanımız Recep Tayyip Erdoğan hiç bir konuda geri adım atmamıştır...
bak ortalığı karıştırıpta Erbakana laf ettirmeye calisma kimse burda laf etmez sen git kendi ciftliğine dogru ... araya fitne sokmaya calisma.... artık modası gecmis siyasetcilerden de medet umma devir yeni devir Hocanin devri 28 Subatta bitti.. artık devir Recep Tayyip Erdoğan devri artık anlayın...
erbakan hoca geri adim atmamista, yok dik durmusta..eger o dik dursaydi su anda ak partiye ihtiyac olmazdi..sayin erdoganin geri adim attigi hic bir nokta yoktur..
benim anlamadigim seni zorlami ak partili yapiyorlar bir tane olumlu yorumun yok partimiz hakkinda, demedigini birakmiyorsun, resmen aleni sekilde saadet propagandasi yapiyrosun ve sonrada ben ak partiliyim diyorsun..
surda bir kisi bile senin ak partili olduguna inanmiyor..sizler samimi degilsiniz buyur devam et kardes..
nede olsa meydan bos devam et kardes, bu meydan bos oldugu sürece ak partiliyim diyen riyakar insanalrda olacaktir!..
birde kimse bana konuyla alakali yorum yapin diye uyari yapmazsin..iki gündür partimize demedigini birakmayan, erbakan propagandasi yapan birine haddini her sekilde bildiririm..itirazi olan varsa belirtsin lütfen!
az bile yapıyoruz, itiraz etmek bir yana yanındayım bu konuda. şu ukalayıda banlamadılar hala!
Ak Forest
11-23-2007, 21:52
anlayisi kit olan insanlar var malesef erbakan veya Saadet sözzügünü duyunca uyuz oluyorlar nedense kendimi tanitim isterseniz ben eskiden Milli Görüssü olup ta Akp li yim ve devam edecegim bu hakarete varan ve uyuz olan insanlarda kesinlikle milli görüs sizgisinden gelmemektedirler ya zamaninda mhp li veya basi boss dolasanlardan sonra akp li olanlardandir sünkü erbakani küsümseyecek akp li yoktor ne var ki sonradan isimize girip erbakan hocaya hakaret eden ve küsümseyecek insanlllar var aramiz da ister begensinler ister begenmesinler ben yoluma devam edecegim sünkü akp her görüse her fikire ve her elestiriye acik parti dir erbakan Hoca saygi duydugum insandir ve bu devam edecek tabiki beni elestiren dünyasi dar olan insanlarda olacaktir partimde
saygimla
anlayisi kit olan insanlar var malesef erbakan veya Saadet sözzügünü duyunca uyuz oluyorlar nedense kendimi tanitim isterseniz ben eskiden Milli Görüssü olup ta Akp li yim ve devam edecegim bu hakarete varan ve uyuz olan insanlarda kesinlikle milli görüs sizgisinden gelmemektedirler ya zamaninda mhp li veya basi boss dolasanlardan sonra akp li olanlardandir sünkü erbakani küsümseyecek akp li yoktor ne var ki sonradan isimize girip erbakan hocaya hakaret eden ve küsümseyecek insanlllar var aramiz da ister begensinler ister begenmesinler ben yoluma devam edecegim sünkü akp her görüse her fikire ve her elestiriye acik parti dir erbakan Hoca saygi duydugum insandir ve bu devam edecek tabiki beni elestiren dünyasi dar olan insanlarda olacaktir partimde
saygimla
haddini bil, cizmeyi asma...burada yönetimin acizliginden meydani bos buldun salliyorsun..
ne demek milli görüs kökeninden gelmeyip bos dolasan insanalr..ben milli görüs kökeninden gelmiyorum ve benim ne kadar bos olup olmadigim senin haddine degil..
erbakanin partisi bellidir, biz ak partiyiz..daha ak parti demeyen birinin bizim ak partiligimizi ölcmesi haddine degildir..
erbakan hocaya saygi duy, bizde duyuyoruz ama burada erbakan propagandasi yapip, ak partiyi kötülemek haddine degil..
resmen iki gündür müslüman mahalessinde salyongoz satiyorsun ve degerli site yönetimide buna izin veriyor..resmen partimize demedigini birakmadin..
sonrada ben ak partiliyim masallari söylüyorsun..sen ak partiliysen vah halimize...madem yönetim gerekeni yapmiyor bundan sonra sana bildigim dilden konusacagim..
cünkü anladim ki biz sustukca, biz adam gibi birseyleri anlatmaya calistikca sen yüz buluyor dahada ileri gidiyorsun..
aslinda seni direkt siteye yönetici yapmak lazim baksana iyide haber aktariyorsun!
fütüvvet
11-23-2007, 21:57
ak partili olmadan önce sadetlimi olmak lazım yani..
sadetli olmadan ak partili olunamaz öylemi.
temel sağlam olsun diyemi :D
o zaman temel çürük olur beeeee..
ehlileştirmek çok zor olur öylelerini.. başbakanımızda onlardan çekiyor .. partiyi iyice temizlemesilazım onlardan..
Necip Fazil
11-23-2007, 21:59
ak partili olmadan önce sadetlimi olmak lazım yani..
sadetli olmadan ak partili olunamaz öylemi.
temel sağlam olsun diyemi :D
o zaman temel çürük olur beeeee..
ehlileştirmek çok zor olur öylelerini.. başbakanımızda onlardan çekiyor .. partiyi iyice temizlemesilazım onlardan..
Önce bizden başlayın isterseniz muhterem, sanırım aranızda en çürük benim ;)
VesseLam
fütüvvet
11-23-2007, 22:00
estağfirullah ..
siz bizdensiniz.... aklı selim yani.. istisnalar kaideyi bozmaz..
Necip Fazil
11-23-2007, 22:01
Siz bizdenseniz, biz sizden değiliz muhterem. Bizi ağzından çıkanı kulağı duymayan zihniyetten değiliz.
VesseLam
ak parti milli görüsün devamiysa ben ak partili degilim kardesim..bu kadar acik ve secik..ben milli görüsü benimseseydim ak partide degil, milli görüste yer alirdim..
bunun lami, cimi yok..milli görüsü benimseyenler lütfen saadet partisini tercih etsin, yok ak parti diyorsaniz bizim cizgimiz ve yolumuz bellidir..
Arkadaşın niyeti kışkırtmak evet bunun bende farkındayım, amacına ulaşabilmesi için sizlerde çaba sarfediyosunuz onun istediğini yapıyosunuz evet başarılı bir şekilde bizi birbirimize düşürdü ::) helal olsun
loneliness
11-23-2007, 22:03
saygimla
Kaybol git şurdan nefret ettirdiniz ulan artık saaddet partisinden.. Sizin gibiler yüzünden partinin ismini duymak istemiyorum.... >:( >:( >:( >:(
Ne biçim insanlarsınız yaa hiç mi gurur yok...Hiç mi şeref yok bu kadar mı düştünüz... Akpartinin adını ağızına alma.. Kaybol... >:( >:(
fütüvvet
11-23-2007, 22:03
Siz bizdenseniz, biz sizden değiliz muhterem. Bizi ağzından çıkanı kulağı duymayan zihniyetten değiliz.
VesseLam
anlamadım.. yani anladımda, kulaklarıma inanamadım..
derdin nedir..bi izah et istersen..
evet arkadaslar duyurmak istiyorum ak forest banlanmış bulunmaktadır...saygılarımla
Arkadaşın niyeti kışkırtmak evet bunun bende farkındayım, amacına ulaşabilmesi için sizlerde çaba sarfediyosunuz onun istediğini yapıyosunuz evet başarılı bir şekilde bizi birbirimize düşürdü ::) helal olsun
amaci kiskirtmak olan birine site yönetimi ne kadar daha dayanacak?? kac gündür meydani bos buldu salliyor, iyi o zaman amaci kiskirtmak diye deli sacmalarina cevap vermeyelim bu mudur dogru olani?
ak parti milli görüsün devamiysa ben ak partili degilim kardesim..bu kadar acik ve secik..ben milli görüsü benimseseydim ak partide degil, milli görüste yer alirdim..
bunun lami, cimi yok..milli görüsü benimseyenler lütfen saadet partisini tercih etsin, yok ak parti diyorsaniz bizim cizgimiz ve yolumuz bellidir..
bu sözlerin altına imzamı atarım... teşekkürler kardeşim
Necip Fazil
11-23-2007, 22:06
Biz kendi sıkıntımızı mavera Ağabey'imize anlatmış, fakat sözler bize ise, canları sağolsun diyelim. Biz kimsenin hatri ile Ak Parti'yi seçmedik, Ağabey'imizde olsa kimsenin hatrı ile safımızı değiştirecek değiliz.Biz Milli Görüş'ü burada gördüğümüz için bu çatı altındayız. İlla gitmemiz isteniyor ise, forumu terkedebiliriz.
VesseLam
Biz kendi sıkıntımızı mavera Ağabey'imize anlatmış, fakat sözler bize ise, canları sağolsun diyelim. Biz kimsenin hatri ile Ak Parti'yi seçmedik, Ağabey'imizde olsa kimsenin hatrı ile safımızı değiştirecek değiliz.Biz Milli Görüş'ü burada gördüğümüz için bu çatı altındayız. İlla gitmemiz isteniyor ise, forumu terkedebiliriz.
VesseLam
yusuf kardesim benim ne demek istedigimi anladin..senle konustuk bu meseleyi..bak ben milli görüscüler gelmesin demiyorum benim gelmesin dedigim ak partiyi, saadet partisine cevirmek isteyen kücük azgin azinlik..
yoksa ne haddimize sizlere gelmeyin demek..bu partide herkesin bulunmasi zenginliktir..sen milli görüsü bulursun, ben özal ruhunu baskasi adnan menderes ruhunu..bu normaldir..
ama birileri gelip burayi saadet partisine cevirmeye calisirsa ona haddini bildirmek gerekir, saadet partisinin durumu ortada, onlardan neden ayrildigimiz ortada güzel kardesim..;)
yoksa senin samimiyetinden zerre kadar süphem yok..
Ayşe_Berra
11-23-2007, 22:09
Şuna bak ya ne hale gelmişiz bir deli kuyuya bir taş atmış durumu..Ve dost diye birbirini savunanlar sırt dönecek neredeyse.. :'( :'(
amaci kiskirtmak olan birine site yönetimi ne kadar daha dayanacak?? kac gündür meydani bos buldu salliyor, iyi o zaman amaci kiskirtmak diye deli sacmalarina cevap vermeyelim bu mudur dogru olani?
Kişiye değilde eklediği haberlere ve yorumlara cevap vermektir doğru ,hakaret etmeden sabırlı bir şekilde
Deminden beri uyarıyorum çünkü banlama yetkim yok o üyeye uyarı gönderdim dikkate almadı başkan gelince banladı.
evet arkadaslar duyurmak istiyorum ak forest banlanmış bulunmaktadır...saygılarımla
Necip Fazil
11-23-2007, 22:11
milli görüsü benimseyenler lütfen saadet partisini tercih etsin, yok ak parti diyorsaniz bizim cizgimiz ve yolumuz bellidir..
Bu kısmı anlamış değilim ama, sizin bildiğiniz gibi olsun.
VesseLam
VesseLam
kimsenin gitmesi taraftarı değilim kardeş.. bu çatı altında milli görüşcüsüde, milliyetciside, kemalistide var.. he zaman söylüyorum AK parti bir katılım partisidir.. düşünceler farklı olabilir ama kalpler bir.. akforestin banlanmasınada sevindim diyemem, DTP nin kapatılması gibi bir sey oldu bu... yanlışı görmek doğru yolumuzu perçinler.. farklı sesleri forumda barındırmak siyasi erdemdir.. diğerlerin,n görüşlerine saygı duymamız gerekir. tabi bu çığırtkanlığa,iyi niyeti suistimal etmek anlamına gelmez
milli görüsü benimseyenler lütfen saadet partisini tercih etsin, yok ak parti diyorsaniz bizim cizgimiz ve yolumuz bellidir..
Bu kısmı anlamış değilim ama, sizin bildiğiniz gibi olsun.
VesseLam
kardes gayet acik..biz milli görüsün devami bir parti degiliz evet icimizde milli görüscüler var ama biz milli görüscüm bir parti degiliz bunu ben demiyorum basbakanimiz dahil yönetim kadrosu diyor..
milli görüsün devami saadet partisidir, biz ise bütün kesimleri kucaklayan bir partiyiz..evet milli görüs agirligini inkar etmiyoruz ama tamamen milli görüscüyüz demek yanlis olur..
partimizde her kesimden insan vardir..ben milli görüscü degilim ve milli görüs gelenegindne gelmiyorum ama bu partideyim ben simdi milli görüscü mü oluyorum kardesim?
VesseLam
kimsenin gitmesi taraftarı değilim kardeş.. bu çatı altında milli görüşcüsüde, milliyetciside, kemalistide var.. he zaman söylüyorum AK parti bir katılım partisidir.. düşünceler farklı olabilir ama kalpler bir.. akforestin banlanmasınada sevindim diyemem, DTP nin kapatılması gibi bir sey oldu bu... yanlışı görmek doğru yolumuzu perçinler.. farklı sesleri forumda barındırmak siyasi erdemdir.. diğerlerin,n görüşlerine saygı duymamız gerekir. tabi bu çığırtkanlığa,iyi niyeti suistimal etmek anlamına gelmez
kardes banlamak cözüm degil ama adamlarin mesajlarini incelersen tamamen kiskirtmacilik yapiyor ve bunu ak partili kisvesi altinda yapiyor..
geldin ben saadetliyim böyle düsünüyorum desin tartisalim ama akli sira kendini cok uyanip sanip, ak partili olarak tanitiyor ve devamli karalama, devamli propaganda..
ben anlamiyorum bir insan inandigi davada neden samimi degil..eger milli görüscüysen bunu acikca söyle bu utanacak birsey degil ki..bende degisik forumlara üyeyim ve ak partili oldugumu bas bas bagiriyorum ben partimden utanacaksam, onu saklayacaksam niye o partiye destek vereyim ki!
Necip Fazil
11-23-2007, 22:17
Milli Görüşü benimseyenler başka bir yere gitsinler demek ayrı şeydir, Ak Parti o görüşün devamı değildir demek ayrı şeydir.
Ben neyi kasdettiğinizi oldukça iyi anladım.
Allah selamet versin.
VesseLam
Milli Görüşü benimseyenler başka bir yere gitsinler demek ayrı şeydir, Ak Parti o görüşün devamı değildir demek ayrı şeydir.
Ben neyi kasdettiğinizi oldukça iyi anladım.
Allah selamet versin.
VesseLam
kardes o senin anlayisina kalmis..bizim neyi kastettigimiz ortada..
bizim milli görüsle ve milli görüscülerle sorunumuz yok ama bu partiyi zorla milli görüsün devami yapmaya calisirsaniz o zaman benim gibi milli görüs kökenli olmayan insanlarin bu partide isi yok!...
evet konu amacın ın dışına sapmış galiba bir cevap yazayım dedim ama konu dağılmış :(
evet konu amacın ın dışına sapmış galiba bir cevap yazayım dedim ama konu dağılmış :(
yok aslinda amacinda seyid kardesim..amaci bizi birbirine düsürmekti, kiskirticilik yapmakti arkadas basarili oldu..
ben dahil hepimizde birbirimizi kirdigimizla kaldik!..
Necip Fazil
11-23-2007, 22:26
Bizimde farklı zihniyetler ile sorunlarımız yok ama, kimseye farklı yerlere çekilecek farklı manalara gelecek kelamlar etmiyoruz. Kalb kırmak Kabe'yi yıkmak gibidir sözünü iyi bildiğimiz için kimseye restte çekmiyoruz.
Neyse bir kaç sayfalık bir münazara oldu amma, bir çokşeyide idrak etmiş olduk, kendi adımıza.
Forumu meşkul ettiğimiz içinde, forum sakinlerinden helallik isiyoruz.
VesseLam
1.si O arkadaş 20 gün forumdan uzaklaştırıldı sadece.
2.si birbirimizi kırdığımız yetmiyormuş gibi birde bazı eylemlerde bulunarak diğer arkadaşların huzurunu kaçıyoruz.
ben kalkıp birine kızayım ve forumu 5 gün kapatayım. mantıklı mı? değil tabi ki.
sizlere sonsuz saygım ve sevgim var bunu biliyorsunuz. ama kendi aramızda tartışıpta yapacağımız güzel işlerden el ayak çekmekte olmaz.
hiç bir bahçe tek tür meyve ağacı ile güzel olmadığı gibi forumumuzda sadece Ak Parti gençliğine hitap eden bir forum değildir, diğer görüşteki kişilere yer vardır. ama bunun belli sınırları vardır o sınırlar aşıldığı zaman forumda barınamazlar.
sizlerden ricam güçlü ve İstikrarlı olalım. birilerin ekızıp birbirimizi cezalandırmayalım.
size bunları söylemek pek haddime değil ama hatırlatmamda yarar var. bilgili ve olgun kişilersiniz çünkü.
kadim sevgiler...
selahattin_ay
11-24-2007, 08:52
dolunay baskanim siz kilitlemissiniz son noktayi koymussunuz
affiniza siginarak bir yorumda ben atmak istiyorum
arkadaslar gercekten bravo
hani haberler de izlerdik, birbirine dusurmek, sunni-sii, kurt-turk, zenci-beyaz
bu is nasil yapiliyormus bizzat sahit oldum simdi :( :'( bu kadar basit demek insanlari birbirine dusurmek.. vay be... :-[ :( :-X
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.