fatih kısaparmak balon baskılı balon Atatürk’ü öldürmek isteyen fb başkanı! - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Atatürk’ü öldürmek isteyen fb başkanı!

Hüdaverdi
04-26-2008, 11:30
Daha önce birçok yerde yayınlanan bu olay, Soner Yalçın’ın “Efendi” isimli kitabıyla tekrar gündeme geldi. İttihat ve Terakki Cemiyeti’nin kurucularından Doktor Nazım Bey, 1916-1918 yılları arasında fenerbahçeye başkanlık yapar. İlerleyen yıllarda siyasetle yakından ilgilenen Nazım Bey, 1926 yılında Atatürk’e suikastten yargılanır ve idam edilir. İşte fenevbahçenin özü budur!

http://img405.imageshack.us/img405/1269/katilbaskanhh5.jpg

http://www.anti-fener.info/

Enfal
04-26-2008, 11:49
Bence bu Fener'in değil Nazım Bey'in ayıbı (!)

aksavaşçı
04-26-2008, 12:08
Bi kişinin yaptığı ayıpla koca Fenerbahçe camiasına suç atmak çok büyük ayıp.

AK_Türk
04-26-2008, 12:33
Fenerin Hayatı kural dışı, O zaman Atatürkü öldürmek istiyorlardı, şimdide şike yapıyorlar...

hipermuhafazakar
04-27-2008, 15:31
Fenerin bugünkü başkanıda ONUN AKRABALARIDA milletin en can düşmanlarından :-* Bakın bu kolpa değil Şubat Soğuğu dizisindede işlenmişti. 27-28. bölümlerinde. O diziyi izleyenler hatırlarlar Cemiyetin finansörü Faik Bey vardı bir tane. Hep Aziz Tarmanla birlikteydiler. İşte onun kim olduğunu deşifre etmişlerdi o bölümlerde GÜZİDE BİR KULÜBÜMÜZÜN BAŞKANININ DAYISI DENMİŞTİ ONA. İşte o güzide kulüp FB başkanı Aziz Yıldırım dayısıda Faruk Yalçın'dı galiba.. Şubat Soğuğu forumları vardı eskiden, orda dizideki herkesin gerçek hayattan kim olduklarını buluyorduk, ne günlerdi ya :)

Şimdi fb yi tutan arkadaşlarımız buna bakıpta topyekün karalama yapmayın diyecekler. Ama aynı durum GS için olsaydı kim bilir neler neler derlerdi. O bir yazar vardı Meriç Tunca dye. Şerefsiz herif ne kadar uğraşıyordu galatasarayı karalamak için. Bir ara şöyle takılırlardı bana, sizin renkler sarı kırmızı yanına yeşil koy pkk rengi derlerdi. Bende demiştimki git bak kendi armana, o dediğin renkler sizde zaten yanyana :D

Bu Aziz Yıldırımın dayısının kim olduğunu ben Alpaslan Dikmene maille yollamayı düşünüyordum.O konu hakkındada bir yazı yazsın diye. Şöyle anlasın herkes bu külüpteki derin kirli gücü istenileni rahatça yaptırabilmelerinin nerden geldiğini

aksavaşçı
04-27-2008, 15:33
Fenerin Hayatı kural dışı, O zaman Atatürkü öldürmek istiyorlardı, şimdide şike yapıyorlar...

kardeşim bu sene gördünmü sen fenerbahçenin şike yaptığını.bi kere şikeyi varya her takım yapıyor.saman altından su yürütülüyor.belki de galatasaray daha fazla şike yaptı bunu bilemezsin ki bunu ancak başkanlar bilir.bi tür karanlık iş yani.

Üç mevsim
04-27-2008, 15:33
Ula Hüdaverdi harbi komilsin ya... :D

hipermuhafazakar
04-27-2008, 15:36

kardeşim bu sene gördünmü sen fenerbahçenin şike yaptığını.bi kere şikeyi varya her takım yapıyor.saman altından su yürütülüyor.belki de galatasaray daha fazla şike yaptı bunu bilemezsin ki bunu ancak başkanlar bilir.bi tür karanlık iş yani.

sana söyleyim hemen nerde PERDE ARKASINDA AYARLAMA YAPTIĞINIZI. Kadıköydeki BJK ile maçınızı izledim, İsmet Arzumanı resmen ayarlamışlar, varsa herkes oturup izleyelim diyorum HERKES GÖRSÜN DİYORUM RESMEN BJK Yİ YAKMAYA ÇALIŞTI MAÇ BOYU HEP SİZE ÇALIŞTI SATILMIŞ HERİF

suskun_prenses
04-27-2008, 15:39
Bence bu Fener'in değil Nazım Bey'in ayıbı (!)
,

katılıyrum

Parantez
04-30-2008, 08:23

valla ben çok gördüm artık bir noktadan sonra saymayı bıraktım!
hep aynı senaryolar çünkü görmekten yorulduk!
ayrıca sizler için o kadar olağan bir durum haline gelmiş ki ''bir kez yaptık onu herkes yapar'' diyecek kadar
normal karşılıyorusunuz durumu

TEMİZ FUTBOL , ADALET İSTİYORUZ!!