fatih kısaparmak balon baskılı balon Atatürkçü'lük arkasında "KOMÜNİZM", Laiklik arkasında "DİNSİZLİK" takiyyesi.. - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Atatürkçü'lük arkasında "KOMÜNİZM", Laiklik arkasında "DİNSİZLİK" takiyyesi..

Benide_Kapatın
08-19-2007, 16:12
"Abdullah GÜL seçilirse ILIMLI İSLAM hız kazanır" diyor Mustafa ÖZYÜREK..

Ilımlı islam diye bir şey de icat ettiler.. Keşke Ilım(sız) islamı da öğretseler bize CHP liler ..

CHP Atatürk ün vefatından sonra türkiyeye sürekli zarar veren bir yapılanma içinde artık.Atatürk komünistlere karşı herkesi uyarırdı ama bütün komünistler CHP de..

Atatürk masonlara karşı uyarır ve onların yapılanmalarına karşı tedbirler alırdı ama yine bütün masonlar CHP de.

CHP artık çok az bir süren kaldı ya kendini toparla yada ...........

mc_ozzy26
08-21-2007, 17:26
kardeş dediğin çok doğru yıllardır arkadaşlarıma bunları anlatmaya çalıştım ama nafile
mason locaları Atatürk döneminde kapatıldı sonra Chpnin şefi inönü zamanında geri açıldı

Benide_Kapatın
08-22-2007, 12:47
Mason'luk nedir arkadaşlar? Başka derdimiz kalmamış gibi Masonluk diyoruz. Araştırdıktan sonra yazman suclamak yerıne Masonlugu neden sevmedığını yada ne gibi kotulugunu gordugunu soylersen bılmeyenlere de yardım etmıs olursunuz. Örnek olarak PKK, terörist bir topluk, çunku ınsanımızı olduruyor, Yabancı devletlerden yardım alıyor, Türkiye'yi bölmek istiyor falan fılan..

Ilımsız İslamı gormek için Iran'a, Suudi Arabistan'a bakman yeterli!!

Masonluk Rockefellerdir. Bir damla PETROLÜ bir damla insan kanına eşit gören zihniyettir.Neresini sevebilirim? Şimdi buraya herşeyin açıklamasını yazarak koymak mantıklımı? Ilımlısını da ılımsızınıda görmek istemiyorum ben islamın.. İslam islamdır... ılımlısı ılımsızı olmaz

Benide_Kapatın
08-22-2007, 14:53
Düzeltme...Bir damla PETROLÜ bir damla insan kanına eşit gören zihniyettir

oguzdesouza
08-23-2007, 19:07

Ahhhh CHP'ye oy verenler acaba bunları biliyorlar mı???

Benide_Kapatın
08-23-2007, 19:11

Ahhhh CHP'ye oy verenler acaba bunları biliyorlar mı???

NErden bilecekler halkçı dedikleri ECEVİT ve BAYKAL rockefeller bursuyla okumuştur

Benide_Kapatın
05-01-2008, 01:02
Atatürk'e Mao ve Lenin elbisesi giydirme cabaları son sürat devam ediyor,

Bakalım nereye kadar