Orijinalini görmek için tıklayınız : Aylik Geliriniz?
Yunus_Emre
03-30-2008, 18:33
Aylik geliriniz ne kadar?
Aylık gelirim aldığım burs.O da yetmiş beş milyon kadar.Şimdilik yetiyor. :)
Güzel bir anket aslında ama üyelerin çoğu öğrenci... Öğrenci adama para sorulmaz... ;) ;) ;)
acizane44
03-30-2008, 21:30
500-1.000 YTL arasıdır ...
450 lira sabit gelir. bir öğrenci için iyi para. 300 dışardan burs, 150 de iç işleri bakanından ;D
**memati_55**
03-30-2008, 21:38
aylık gelir narmal tayyip baba sagolsun :) ;)
Akmehmet_Akif
04-01-2008, 18:58
ÇOK İYİ BİR ANKET BUNLA İLGİLİ BİR PROJEM VAR.YAPTIĞINIZ İYİ OLDU.
ÇOK İYİ BİR ANKET BUNLA İLGİLİ BİR PROJEM VAR.YAPTIĞINIZ İYİ OLDU.
İnşallah burdaki ankete bakarak kişi başına düşen milli geliri hesaplamaya kalkmazsın. :D
Türkiye de yasamadigim icin aylik gelirim yüksek görülebilir ama yasadigim ülkede normalin biraz üstü ;)..
Duygu'Seli~
04-01-2008, 19:09
Amanin forumda zenginmiş he.. ;) hanginize ne zaman konuk olsam.. :D şöyle bir şehir turu atmak niyetindeydim iyi oldu.. ;D valla benim gelirim yok baba parası yiyiyorum.. :D :D
Kendi paramı kazanıyorum şükür yetiyor
Ekonomi kötü diyenler utansın
Bundan iyisi şamda kayısı
Akmehmet_Akif
04-01-2008, 19:25
BU DEYİŞMEZ.4 MİLYAR DOLAR VARLIĞI OLAN KOÇTA İŞLER KÖTÜ DER.500 YTL ALAN ADAMDA ALLAHA ŞÜKÜR DER.
Duygu'Seli~
04-01-2008, 19:58
BU DEYİŞMEZ.4 MİLYAR DOLAR VARLIĞI OLAN KOÇTA İŞLER KÖTÜ DER.500 YTL ALAN ADAMDA ALLAHA ŞÜKÜR DER.
Durumu iyi olduğu halde kötü diyen Allah'ın ona layık gördüğüne tamah etmeyen nankörlük etmiş olur..Durumu iyi olmasa bile şükreden buda iyi diyene ise Allah daha çok verir zaten.. ;) durum gelirle ilgili değil aslında..İnsanların anlayışıyla ilgili bence.. ;) çok şükür Allah olmayanlarada versin..Ne diyelim..? ;)
Durumu iyi olduğu halde kötü diyen Allah'ın ona layık gördüğüne tamah etmeyen nankörlük etmiş olur..Durumu iyi olmasa bile şükreden buda iyi diyene ise Allah daha çok verir zaten.. ;) durum gelirle ilgili değil aslında..İnsanların anlayışıyla ilgili bence.. ;) çok şükür Allah olmayanlarada versin..Ne diyelim..? ;)
duygu + veriyorum ;D
YavuzSultanSelim
04-02-2008, 20:39
ben öğrenciyim :D
Duygu'Seli~
04-02-2008, 21:05
duygu + veriyorum ;D
;D
RDönmezs
04-02-2008, 21:07
Şuan çalışmıyorum okuyorum :D ve İBB bursu alıyorum aylık 100 YTL onunda 50 YTL'si yola 35'i ADSL geri kalan 15 YTL ile bir ay geçiniyorum :D
1000ile3000
arasi ticaret te para ver diyenlerdenim
Duygu'Seli~
04-02-2008, 21:22
1000ile3000
arasi ticaret te para ver diyenlerdenim
Sesli Gamze'yle beni evlatlık alsanıza.. ;D
AkSa- 34
04-02-2008, 22:04
http://img83.imageshack.us/img83/710/11242906478978ys.jpg benim hiç param olmadı ki
Duygu'Seli~
04-02-2008, 22:50
http://img83.imageshack.us/img83/710/11242906478978ys.jpg benim hiç param olmadı ki
http://www.ismetiyye.com/Smileys/default/grin.gifhttp://www.ismetiyye.com/Smileys/default/grin.gifhttp://www.ismetiyye.com/Smileys/default/grin.gif
http://www.ismetiyye.com/Smileys/default/grin.gifhttp://www.ismetiyye.com/Smileys/default/grin.gifhttp://www.ismetiyye.com/Smileys/default/grin.gif
Dünyadaki adaletin en güzel yansımasıdır bu örnek, çünkü yokluk insana düşündürür. Varlık miğdeyi yokluk beyni besler. Ha orda isyan ile şükür arasında seçim yapabilirsin tabii. Ama bakın zengin filozof yoktur.
Aynı şekilde herhangibi bir uvzu eksik olan insanlar, diğer insanlardan daha farklı bir dış görünüşü olan insanlar, herhangibi bir eksikliği olan insanlar genelde diğerlerinden daha akıllı olurlar.
Burda işte muhteşem bir adalet var, senin birşeylerin eksik oluyor bu sayede kendini daha iyi geliştiriyorsun, diğerinin elinde herşey oluyor ama kendini yeterince geliştiremiyor.
Genelleme yapmayı genelde sevmem :)
Çünkü mutlaka genellemeyi de bozacak en az bir kişi vardır ve sen o zaman burda daha büyük bir adaletin olduğunu anlarsın. Herşeyi bilemeyeceğini ve insanların tek tip yaratılmadığı gerçeği yüzüne tokat gibi iner ;D
Gece gece koptum yaw :D :D +1 :-*
askere gelmeden önce :( :( 2 milyarı buluyordu şimdi ise babam ne gönderirse :( :(
askere gelmeden önce :( :( 2 milyarı buluyordu şimdi ise babam ne gönderirse :( :(
sen askermisin?
acizane44
04-06-2008, 14:34
HAYIRLI TEZKERELER KARDEŞİM
:D :D
Necip Fazıl
06-19-2008, 19:05
Aylık geliri 3.000 ytl yi bulanların isimleri acil lazım bilen yokmu yaaa ;D :D ;D
Necip Fazıl
06-19-2008, 19:06
Askere giden umduğunu değil bulduğunu yeeeeeerrrr :D ;D
Kırık_Çocuk
06-19-2008, 19:06
giderleri sayarsak yok :)
Necip Fazıl
06-19-2008, 19:08
Yaa oyu neden değiştiremiyorum ayıptır söylemesi maaşım arttıdaaa ;D ;D
Akmehmet_Akif
06-19-2008, 19:08
Şuan çalışmıyorum okuyorum :D ve İBB bursu alıyorum aylık 100 YTL onunda 50 YTL'si yola 35'i ADSL geri kalan 15 YTL ile bir ay geçiniyorum :D
15 ytl ye de ayakabı alıyorsunuz oda camide çalınıyor demi :D :D
Necip Fazıl
06-19-2008, 19:09
15 ytl ye de ayakabı alıyorsunuz oda gidiyor demi :D
Sen kainmisin :D ;D
Akmehmet_Akif
06-19-2008, 19:09
ALLAH daha çok artırsın
giderleri sayarsak - 829348204802384 :'(
Akmehmet_Akif
06-19-2008, 19:11
15 ytl ye de ayakabı alıyorsunuz oda gidiyor demi :D
Sen kainmisin :D ;D
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=49754.0
Necip Fazıl
06-19-2008, 19:14
ALLAH daha çok artırsın
Amiiiinnn ;D
Ak parti sağolsun :)
maşAllah forumun finans durumu iyi :)
çalışmıyorum :'( ama iş bulabilirsem 1500 ytl den aşağa çalışmam :P
Necip Fazıl
06-19-2008, 19:17
maşAllah forumun finans durumu iyi :)
çalışmıyorum :'( ama iş bulabilirsem 1500 ytl den aşağa çalışmam :P
Bu yüzden zaten Türkiye de işsizlik var ya işi beğenmiyoruz yada parasını birizdaha duyarlı olmaya ne dersiniz ;)
Akmehmet_Akif
06-19-2008, 19:17
ALLAH daha çok artırsın
Amiiiinnn ;D
ALLAH KORUSUN Ak parti olmasaydı kaç lira mağaş alırdınız?
:-[ :-[ :-[
şaka olduğunu anladınız sanmıştım ;)
yoksa Allaha şükür haddimizi biliriz fazlasına değil hakkıma Rabbim eriştirsin :-*
Necip Fazıl
06-19-2008, 19:19
ALLAH daha çok artırsın
Amiiiinnn ;D
Heralde 400 ü yukarı geçmezdi sanırım >:(
Akmehmet_Akif
06-19-2008, 19:19
şuada çöpçüler bile 800 lira mağaş +siğorta+pirim alıyorlarmış ak parti döneminden önce sizce kaç alıyorlardır?
Akmehmet_Akif
06-19-2008, 19:20
ALLAH daha çok artırsın
Amiiiinnn ;D
ne meslektesiniz?
Necip Fazıl
yoksa Allaha şükür haddimizi biliriz fazlasına değil hakkıma Rabbim eriştirsin :-*
Necip Fazıl
ALLAH daha çok artırsın
Amiiiinnn ;D
ne meslektesiniz?
Çalışmıyorum ailemin maaşı ;D ;D
utanmayın yahu tamahkar değilim ama yine işszim :D :D
Kırık_Çocuk
06-19-2008, 19:21
çöpçü Bile derken ?
basit veya aşşağlık bi meslek gibi söyledin dostum
Necip Fazıl
06-19-2008, 19:22
utanmayın yahu tamahkar değilim ama yine işszim :D :D
Bende işsiziiiiimmm ;D
Akmehmet_Akif
06-19-2008, 19:23
çöpçü Bile derken ?
basit veya aşşağlık bi meslek gibi söyledin dostum
hayır o annamda deyil yani eskiden daha küçük mağaş alırlardı o annamda yoksa oda bir meslek sonuçta ALLAH KATINDA KİMİN DAHA YÜKSEK OLDUĞUNU KİMSE BİLEMEZ
işsizliğimiz yüzümüzü astırmıyor ne güzel :) (yani umarım güzeldir zira aklımdan şüphe etmeye başlıcam :( )
Ak-Cengâver
06-19-2008, 19:24
Babam ve Tayyip Erdoğan sağolsun ;D
Akmehmet_Akif
06-19-2008, 19:24
işsizliğimiz yüzümüzü astırmıyor ne güzel :) (yani umarım güzeldir zira aklımdan şüphe etmeye başlıcam :( )
Peki ne okuduz?
Peki ne okuduz?
işletme mazunuyum :'( :'(
Necip Fazıl
06-19-2008, 19:26
Ben okumadım yaa beni işede almazlar kiii :'( :'(
Akmehmet_Akif
06-19-2008, 19:27
Peki ne okuduz?
insanları işletiyorsunuz yani >:( günah deyilmi :D
olsun kardeşim okudukta ne oldu gittiğim yerlerde işi öğrenmek için çay yapmalısın nasihatleriyle karşılaşıyorum sorun yok yani >:(
Necip Fazıl
06-19-2008, 19:28
Peki ne okuduz?
Peki ne okuduz?
İstesek biz onu okumadan da yaparız dimiii? :D ;D
Peki ne okuduz?
deeeetttt ;D
Akmehmet_Akif
06-19-2008, 19:29
Peki ne okuduz?
Peki ne okuduz?
ama o işin en ince ayıntısına kadar öğrenmiş
Necip Fazıl
06-19-2008, 19:29
olsun kardeşim okudukta ne oldu gittiğim yerlerde işi öğrenmek için çay yapmalısın nasihatleriyle karşılaşıyorum sorun yok yani >:(
Aaa bak çayı güzel yaparım haa ;D
Necip Fazıl
06-19-2008, 19:30
Peki ne okuduz?
Peki ne okuduz?
Hocam bizde işlete işlete öğreniriz yaa nedir kiii ;D ;D
Akmehmet_Akif
06-19-2008, 19:30
duygu + veriyorum ;D
;D
bana niye + vermiyorsunuz söz ü ben söyledim :'( :'(
mehmet akif al sana benden + :P
Akmehmet_Akif
06-19-2008, 19:32
müjdeli haber son dakika Memurlara Zam gelecekmiş.
Necip Fazıl
duygu + veriyorum ;D
;D
Aklıma gelseydi bende soylerdim valla bende + istiyom yaaa ;D ;D
Akmehmet_Akif
mehmet akif al sana benden + :P
+
ATmaCA53
ALLAHA şükürler olsun karadeniz bölgesinde 500-1.000 YTL ile rahat geçinebiliyoruz... :-*
Akmehmet_Akif
06-19-2008, 19:33
Peki ne okuduz?
Peki ne okuduz?
Hocam bizde işlete işlete öğreniriz yaa nedir kiii ;D ;D
+
Necip Fazıl
06-19-2008, 19:33
Bizimi duydular acaba ;D
Bizimi duydular acaba ;D
serzenişimiz memura yaradı :-[
RDönmezs
06-19-2008, 19:34
Konuda muhabbeti bırakalım ;)
Necip Fazıl
06-19-2008, 19:35
ALLAHA şükürler olsun karadeniz bölgesinde 500-1.000 YTL ile rahat geçinebiliyoruz... :-*
Dimi Rize'de bu paraya çok rahat yaşarsın hem trafik yok bişey yok bol bol yeşillik daha ne ister ki insan :)
Akmehmet_Akif
06-19-2008, 19:35
duygu + veriyorum ;D
;D
Aklıma gelseydi bende soylerdim valla bende + istiyom yaaa ;D ;D
ama sizin aklınıza gelmemiş mesela plastik suda batmıyormuş adam plastikten batmayan mayo yapmış bu sizinde aklınıza gelebilirdi ama sonuçta o adam yapmış
Akmehmet_Akif
06-19-2008, 19:39
arkadaşlar Kemal Deviş Kimdi Biryerden hatırlıyorum ama
Ekonomist
Akmehmet_Akif
06-19-2008, 19:40
Ekonomist
ALLAH ALLAH çok tanıdık bir isim gibi geliyor
RDönmezs
06-19-2008, 22:47
Konu tekrar yoruma açılmıştır..;)
SelametLe..
Ruh-i zar
06-19-2008, 22:47
0 YTL :'( :'(
ENGİNEER
06-19-2008, 22:55
Erkeklerin maaşı sorulmaz
:/
Esra KAÇ
06-19-2008, 23:01
Benim aylık gelirim 500-1000 arası;a :oma valla 3000 ve üzeri olşan arkadaşların ne ile meşkul olduklarını merek etmedim desem yalan olur... :o
Benim aylık gelirim 500-1000 arası;a :oma valla 3000 ve üzeri olşan arkadaşların ne ile meşkul olduklarını merek etmedim desem yalan olur... :o
Bilgi işlem departmanında çalışanlar genelde 1000 ytl ile başlarlar,sonra çalıştığı iş yerine, yaptığı işe göre maaş ları değişir.
benim bazı arkadaşlarım 5000 ytl alıyor. yazılımcılar 2000- 4000 arası maaş alıyorlar. ama tabi bu bahsi geçenler gerçek anlamda işlerine hakim olan kişilerdir.
calismiyorum sanirim calismayacagm da vazgectim calismaktan Allah herkese rizkini verir :D
Allah herkesin rızkını muhakkak verir de öyle oturduğumuz yerden beklersek pek vermiyor çalışmak şart aramak araştırmak ... :'(
bende çalışmak istemiyorummmmmmm
calismiyorum sanirim calismayacagm da vazgectim calismaktan Allah herkese rizkini verir :D
Allah herkesin rızkını muhakkak verir de öyle oturduğumuz yerden beklersek pek vermiyor çalışmak şart aramak araştırmak ... :'(
:'( :'(
bende çalışmak istemiyorummmmmmm
:D :D Allah gonlune gore versin kardes
inşallah gönlüme göre verir ama babam duymasın :D :D
inşallah gönlüme göre verir ama babam duymasın :D :D
;D
parasızlıktan ölüyorum :'( :'( :'(
yine de çok şükür...
şu okul hayırlısıyla bir bitseydi :'( :'(
aylık gelirim yok :'( çünkü işim yok :'(
ya ben bir öğrenciyim neden çalışıyorum anlamadım gitti ya
parasızlıktan ölüyorum :'( :'( :'(
yine de çok şükür...
şu okul hayırlısıyla bir bitseydi :'( :'(
aylık gelirim yok :'( çünkü işim yok :'(
:'( :'( :'(
berika umarım okul bittikten sonra işsizlikle karşılaşmazsın :'( inan en zoru o Allah yar ve yardımcın olsun hayırlısıyla bitirirsin inşAllah okulunu :)
Hüdaverdi
06-20-2008, 16:23
Hazret-i Ömer; “Çalışınız, kazanınız! Allahü teâlâ rızkımı çalışmadan gönderir, demeyiniz! Allahü teâlâ, gökten para yağdırmaz!” buyurdu.
Lokman Hakîm, oğluna nasîhat verirken; “Ey oğlum! Çalış, kazan! Çalışmayıp, herkese muhtaç kalanların dîni ve aklı noksan olur, iyilik etmekten mahrum kalır ve herkesten hakâret görürler” buyurdu
Paylaşma kistedim :-*
Hazret-i Ömer; “Çalışınız, kazanınız! Allahü teâlâ rızkımı çalışmadan gönderir, demeyiniz! Allahü teâlâ, gökten para yağdırmaz!” buyurdu.
Lokman Hakîm, oğluna nasîhat verirken; “Ey oğlum! Çalış, kazan! Çalışmayıp, herkese muhtaç kalanların dîni ve aklı noksan olur, iyilik etmekten mahrum kalır ve herkesten hakâret görürler” buyurdu
Paylaşma kistedim :-*
buda bana kapak olsun
çilik yahu çok sevimli geldi bu itirafın...
çilik yahu çok sevimli geldi bu itirafın...
:D :D :D :D
romakudüs
06-22-2008, 18:06
500 ytl öğrenciyim süper para
özgürtutsak
06-22-2008, 18:35
1000 ytl memur & öğrenci.bana yeter bu para şükürler olsun.
babamın parası benim param benim param babamın parası...tabi ben karlı çıkıyorum ama neyse :-X
Demokrat
06-22-2008, 18:41
Aylik gelirim oldukca iyi hatta cok iyi ama giderimde bir o kadar fazla :).. Daha öncede az kazaniyordum ama ona göre harcamam oldu simdi kendi isyerimi actim kazancim artti ama giderimde ona göre artti..
Yani uzun lafin kisasi büyük basin derdide, büyük oluyor :).. Verende, Alanda Rabbim bize sükretmek düser ;)
acizane44
06-22-2008, 20:37
Memur olmak güzel ... :)
sertkaya
06-22-2008, 20:38
babam ne verirse o(gerçi babamdan ALLAH razı olsun azda vermiyor) :) ;)
babalarımızdan allah razı olsun yaa bize karşı elleri çok açık inşallah hep böyle olurlar :D
politikaci
06-23-2008, 17:05
babam ne verirse okadar :)
babamın verdiği kadar ;)
babama diyicem demiyosun istediğim kadar alıyorum da.. >:(
Ömer_Furkan
07-24-2008, 20:22
babam ne kadar verirseee ::) ::)
Demokrat
07-24-2008, 23:37
herkes babamin verdigi kadar demis bende isyerinin yaptigi kadar diyeyim :)
_Almina_
07-24-2008, 23:38
Babam ve annem ne kadar verirsee ::) ::) :D
Abdullah KAÇ
07-24-2008, 23:50
Anket ilgimi çekti.
1000 ve 3000 YTL aylık geliri olan 10 arkadaş neysede. 3000 YLden fazla aylık geliri olan 6 arkadaş eğer uygun görürlerse maddi yetersizliklerden dolayı yapamadığımız projeleri hayata geçirmemize yardımcı olabilirler. Gerçekten ankete bakılırsa gerçekten durumumuz çok iyi. :)
Maddi konuda problemi olmayan hatta fazlalığı olan arkadaşlarımız varsa dediğim gibi meddi sebeplerle rafa kaldırdığımız projelerimizi hayata geçirmemizde bize yardımcı olabilirler. Bu konuda samimiyim.
Allah hayırlı ve helal kazançlar versin hepimize...
Duygu'Seli~
07-24-2008, 23:53
Yalçın abim şu an yok ama onun adına yorum yapayım..Kendisi bu fikri seve seve kabul edecektir.. 8) :D Sen ne dersin Levent abi..? Olar mı..? :D :D
Deniz.Feneri
07-25-2008, 00:08
öğrenciyiz işte 150 lira kiraya ve faturalara gidince 150 yetiyor dışarıdan babamı her ay okul dönemimde 300 lira sömürüyorum :)
tayyipleyiz
07-25-2008, 18:09
Yalçın abim şu an yok ama onun adına yorum yapayım..Kendisi bu fikri seve seve kabul edecektir.. 8) :D Sen ne dersin Levent abi..? Olar mı..? :D :D
Elinden gelenin en iyisini yapacağına ben kefilim Duygu. Yani olar ... :D :D :D
Duygu'Seli~
07-25-2008, 18:20
:D :D Başkanım Yalçın abim caymadan bir el atın şu işe.. :D :D
Duygu'Seli~
07-30-2008, 20:51
Abi sen bana yolla gelirinin yarısını ben başkana iletirim biiznillah.. Merak etme.. 8) :D :D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.