Orijinalini görmek için tıklayınız : Aynı Yoldan Geçmişiz Biz Aynı Sudan İçmişiz Biz | Başbakanımızın Yorumuyla...
İntifada
06-08-2011, 00:03
KaxA4nsYTyU
ak-sevdalı
06-08-2011, 00:24
ben şunu merak ediyorum bu şiiri aynı samimiyetle okuyabilecek bir muhalefet lideri varmıdır acaba (yüzüne bakınca samimiyetini anlayacağız) onu kasdederek soruyorum bilen varsa söylesin ltf ciddi ciddi
bu sarki hepimizin diline dolandi.. o kadarki fanatik milli görüscü esim bile mirildanir oldu :)..
sarki güzel, zamanlamasi güzel ve en önemlisi verdigi mesaj güzel..
*KORSAN*
06-08-2011, 00:33
Koyuncul bir yaklaşım..
Hepimiz biriz hepimiz aynıyız..hepimiz BENİZ..
Sizin dininiz..kimliğiniz..farkınız yok..Aynıyız ulan aynıyız!
haci üstüne alinma bu sarki seni kapsamiyor malum burada bir Allahin kuluyuz biz diyoruz o yüzden sen cemaat disisin :)
Erdem beyazıtın şiirindeki o tadı vermedi kardeşlik ama güzel fazla beğenmesemde..
İntifada
06-08-2011, 00:41
Koyuncul bir yaklaşım..
bu şiirden bu anlamı çıkarmak nasıl bir yaklaşım gerektiriyor ?
Hüdavendigâr
06-08-2011, 00:47
Koyuncul bir yaklaşım..
Alakaya maydonoz be kardeşim.Din nerden çıktı,kimlik nerden çıktı ? bu şiirden böyle bir mesaj çıkarmak basit bir düşüncenin ürünümü yoksa özel bir çaba gerektirdimi ?
*KORSAN*
06-08-2011, 00:52
Alakaya maydonoz be kardeşim.Din nerden çıktı,kimlik nerden çıktı ? bu şiirden böyle bir mesaj çıkarmak basit bir düşüncenin ürünümü yoksa özel bir çaba gerektirdimi ?
Basit bir düşüncenin ürünü:w:
Özel çaba gösterseydim nutuk yazardım.. sadece iki kelam nakşeyledim..
laf olsun, torba olsun mahiyetinde :)
*KORSAN*
06-08-2011, 01:01
laf olsun, torba olsun mahiyetinde :)
bilmukabele..demokrasiyi ve de bizim toplumun bakışını uzun saçı ve küpesi olduğu için bile insanların nasıl ötekileştirildiğini siz bilmezsiniz "belki"
ben boş konuştum bizim millet gayet demokrattır..
haci bilmem mi.. bendeniz uzun sacli ve top sakalli bir zati muhteremim ama cogu ortamda sacima, sakalima takanlar mevcut..
ihl kökenli olunca ortaya karisik birsey cikiyor ama bizim sac, sakalin özentiyle alakasi yok bu tamamen tercih meselesi ;)..
*KORSAN*
06-08-2011, 01:08
haci bilmem mi.. bendeniz uzun sacli ve top sakalli bir zati muhteremim ama cogu ortamda sacima, sakalima takanlar mevcut..
ihl kökenli olunca ortaya karisik birsey cikiyor ama bizim sac, sakalin özentiyle alakasi yok bu tamamen tercih meselesi ;)..
Al buradan yak :w:
korsan sende yükseklik komplesi var herhalde sana ne diyecem senin gibi çok değişik insanlar geldi bu foruma hiç biri gerçeker karşısında dayanamadı senin amacın nedir?
korsan sende yükseklik komplesi var herhalde sana ne diyecem senin gibi çok değişik insanlar geldi bu foruma hiç biri gerçeker karşısında dayanamadı senin amacın nedir?
abicim araya kaynak yapiyorum kusura bakmada o asagilik kompleksi degilmiydi :)
abicim araya kaynak yapiyorum kusura bakmada o asagilik kompleksi degilmiydi :)
bunda aşağılık kalmamışki...
*KORSAN*
06-08-2011, 02:33
basitsin onurcancığım..
İntifada
06-08-2011, 02:41
basitsin onurcancığım..
adam fx500ms beyler...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.