Orijinalini görmek için tıklayınız : AYRILAMADIM !
Onlybullet34
09-06-2007, 19:06
Emek ve hizmet vermenin Bitmeceğini Farkına Sevenlerim ve Bazı Değerli Kişiler Sayesinde Anladım .Yanlışlıklar bizler için.Kırgınlıklar Bi Kenara Güzel Bi Forum İçin Elele..
yeniden hoşgeldiniz gidemediğinize açıkçası sevindim..
ewet hoş geldiin umarım bir daha böyle kırgınlklar olmaz .forum kan kaybetmezz.. :D
cok yerinde bir karar olmus, cok sevindim :)
EpiVaTeS
09-06-2007, 19:11
kardeşim benim o kadar sevindim ki... demek ki kalbin bizim duygularımıza duyarsız kalamamış... ne kadar güzel....
Onlybullet34
09-06-2007, 19:38
Teşekkür Ederim Arkadaşlar..
Hayatta herşeyler yaşanız güzel kardeşim...
sitemiz bir aile gibidir...
aile içerisinde hep beraber güler ve yeri geldiğinde üzülürüz...
sabırlı olalım kardeşim...
kardeşlerini bırakıp sakın bir yere gitme
hepimizin sonuçta bir hedefi var..
AK Parti li olan biri çabuk pes etmemeli...
selam ve dua ile...
ayrılamadığınıza sevindim güzel yazı ve yorumlarınızdan mahrum olmak istemezdim yeniden hoşgeldiniz aramıza ;)
akzeinebu
09-06-2007, 22:02
;) herşey daha güzel olacak inş. ::) hoşgeldin
AkSa- 34
09-06-2007, 23:53
Sevgili dostum; tekrar dönmene sevindim... İnsanlar içlerinde pek çok cevheri saklamakta, yeteneklerini gizlemektedirler... Bu siteler sayesinde içimizdekileri ortaya döküp diğer insanlarla paylaşmak mümkün olmaktadır...
Hayata, insanlara bakışımızı yansıtması açısından faydalı olduğuna inanıyorum...
Paylaşmak güzeldir...
HOŞGELDİN
EpiVaTeS
09-06-2007, 23:54
heç sorma ben de sevindim aksa bu arada bizim hadisi serif isi ne oldu yattımı yoksa....
murat kurt
09-07-2007, 21:07
ayrılamazsın inşaallah
vuslat_19
09-07-2007, 22:26
tkr hoşgeldin dönmekle iyi yaptın kardeş
Gidiyorum demende haklı sebeplerin vardı bunu en iyi ben bilirim.Ama yine de "gidiyorum" demen hataydı bu hatadan erken döndüğün için sevindim.
Yeniden hoşgeldin kardeşim :)
Onlybullet34
09-07-2007, 23:19
Gidiyorum demende haklı sebeplerin vardı bunu en iyi ben bilirim.Ama yine de "gidiyorum" demen hataydı bu hatadan erken döndüğün için sevindim.
Yeniden hoşgeldin kardeşim :)
Sağol Kardeşim.
Ak_Kelebek
09-09-2007, 01:10
Emek ve hizmet vermenin Bitmeceğini Farkına Sevenlerim ve Bazı Değerli Kişiler Sayesinde Anladım .Yanlışlıklar bizler için.Kırgınlıklar Bi Kenara Güzel Bi Forum İçin Elele..
jnm kardeşim hoş geldin...bende kırgındım biliosun foruma ama seni burda tekrar görünce kalmanın çok isabetli bir karar olduğuna inandim..umarım hep birlikte nice faydalı sayfalar açarıs...
Onlybullet34
09-09-2007, 01:22
jnm kardeşim hoş geldin...bende kırgındım biliosun foruma ama seni burda tekrar görünce kalmanın çok isabetli bir karar olduğuna inandim..umarım hep birlikte nice faydalı sayfalar açarıs...
İnşallah canım ;)
Ak_Kelebek
09-09-2007, 01:48
Ben,sen ve diğer arkadaşlarımız asla ayrılmayacağız....
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.