Orijinalini görmek için tıklayınız : BAKIRKÖY
hakanturkucu
03-07-2009, 23:02
bakırköyde chp yine sağlam çalışıyor neredeyse haznedardan başlayarak tüm reklam panolarında bakırköyün şimdiki başkanının reklamları mevcut.sokak arasında 1,5 liraya bakırköy gazatesi satıyorlar.sokaklara secim ofisleri kurmuşlar.bir ofisin önünden gecerken masa boş millet broşür alıyordu ben gazeteyi kaptım)) gazete gazete değil adı bakırköy ama chp propaganda gazetesi mübarek. Ateş Ünal Erzen in yaptığı konuşmayı vermişler.konuşmada ad vermeden bir partinin bakırköy adayı kapımızda yattı aday olmak için olamayacağını anladı dsp ye gitti oradan da kovuldu.kendisi bize gelip beni BEŞİKTAŞ ilçesinden aday olmak için yalvardı.beşiktaşta oy kullanıp bakırköyde aday olacak birine bakırköylüler oy verir mi? demiş.gazete ayni zamnda dsp yede çatmış.benim gözlemim sol ağırlıklı secmen kitlesi olduğundan ve dsp nin bu ilçede önemli potansiyeli olduğundan ve adayının sağlam olmasından oylarının bölünmesinden çok çekiniyorlar.umarım çekindikleri olur))benim temennim ve gözlemlerim bunlar güngören doğumlu ve bakırköyde çalışan bir partili olarak
Kardeş bakırköy halkında yaşayan bayağı bir ermeni-rum var.Bakırköy zaten CHP'nin en güvendiği yerlerden biri.Çok zor başka bir partinin burayı alması.
Ayrıca hırsızlık yapmışsın.Tebrik ederim :)
hakanturkucu
03-08-2009, 10:41
ermeni rum dışında orada yaşayan türklerde de genelde bir akparti antipatisi var.sebebini anlamak zor.
hakanturkucu
03-08-2009, 10:43
ayrıca zaten gazete sayılmaz propaganda broşürü diyebiliriz 8 sayfa ve içeriği tamamen chp propagandası 1,5 ytl değil 15 kuruş etmez;)
hakanturkucu
03-08-2009, 10:47
ha birde şunu yazmışlar BAKIRKÖY de CHPye 8 partiden destek gençparti vs vs secimde bakırköyde CHP yi destekleyeceklermiş.hatırlarsınız birara futbolda KUTSAL İTTİFAK deyimi çok kullanılırdı.kendilerinden o kadar şüpheliler ki............
CHP İst'de heryeri kaybetse bile burası imkansız gibi birşey.
Hele hele kısa zamanda tamamen imkansız.
hakanturkucu
03-08-2009, 22:59
BAHÇELİEVLER İÇİNDE BİR ZAMANLAR ÖYLE DİYORLARDI:)
Ben zaten kısa zaman içerisinde diyorum alamazlar diye.
Bende Bahçelievlerde oturuyorum, ama Saffet Bulut'a çok destek veren var.AKP'li arkadaşlar bile Saffet Bulut'a verecekler.
hakanturkucu
03-09-2009, 11:38
günahımı vermezdim:)
FarukARSLAN.
03-12-2009, 07:55
Ben zaten kısa zaman içerisinde diyorum alamazlar diye.
Bende Bahçelievlerde oturuyorum, ama Saffet Bulut'a çok destek veren var.AKP'li arkadaşlar bile Saffet Bulut'a verecekler.
:w:
Osman Develioğlu'nun hizmetleri 27.5 yıllık Bahçelievler öncesi ve sonrasına yetecek derecede oldu şu 5 yılda.
Yeni bir 5 yılda ise bu yıl oranını daha da artıracaktır.
Saffet Bulut B.evlerde tekrar seçilsin, hemde Develioğlu gibi habire milletin arasında olan biri karşısında kazansın, ben adımı değiştiririm :hihi2:
FarukARSLAN.
03-12-2009, 07:57
Kardeş bakırköy halkında yaşayan bayağı bir ermeni-rum var.Bakırköy zaten CHP'nin en güvendiği yerlerden biri.Çok zor başka bir partinin burayı alması.
Evet, Rum Ermeni ve göçmenlerin yoğunlukta yaşadığı bir semt Bakırköy..
Erzen'i de benimsemişler..
Rabbim hayırlısı neyse onu nasib eylesin..
FarukARSLAN.
03-12-2009, 07:59
ha birde şunu yazmışlar BAKIRKÖY de CHPye 8 partiden destek gençparti vs vs secimde bakırköyde CHP yi destekleyeceklermiş.hatırlarsınız birara futbolda KUTSAL İTTİFAK deyimi çok kullanılırdı.kendilerinden o kadar şüpheliler ki............
Yine şişirip yalan atmışlar.
Genç Parti zaten parti olarak yerel seçime katılmayacak. Hiç bir yerde aday çıkarmadılar yani..
CHP zihniyeti değil mi işte..
Her yerde aynı..
hakanturkucu
03-14-2009, 05:46
EVET BİRKAÇ BARAJ ALTI PARTİNİN BAKIRKÖYDE ORTAK KARAR ALARAK AKPARTİYE KARŞI CHP Yİ DESTEKLEYECEKLERİNİ SÖZDE GAZETEDE BELİRTMİŞLER.BAHÇELİEVLERDE İSE ANA SLOGANLARI BAHÇELİEVLERİ KENT YAPAN BAŞKAN DİYORLAR.TOPLASAN ŞU ÜNVERDİ KAVŞAĞI KADAR HİZMETİ YOKTUR:)
ünverdi kavşagı + dereyolu 2'side güzel işlerdi.her yagmurda taşardı dere çavuşpaşada :D
hakanturkucu
03-14-2009, 11:43
ÜNVERDİ KAVŞAĞINDA MOBESE VAR AMA BENCE TRAFİK İÇİN KAMERA LAZIM ÇÜNKÜ BİR GÜN ORDA EZİLENLER OLACAK BENDE DAHİL.HERGÜN ÖNÜNDEN GEÇİYORUM.BUTONA BASIYORUM AMA IŞIKLARA KİMSE RİAYET ETMİYOR.YEMİN EDERİM ORADA BİR TRAFİK MÜFETTİŞİ VEYA SİVİL POLİS OLSA İSTİSNASIZ 2 ARAÇTAN BİRİ CEZA YER.
kardeş özellikle mcdonaldsın karşısı felaket ya :S hem üstten hem alttan araba geliyor :D
vip'in oradan şöförler u almaya çalısıyor tam keşmekeş orası
hakanturkucu
03-15-2009, 01:20
oradan hatta piramitten başla asya bankın olduğu yere kadar kamera sistemi şart.ölüm olmadan önce
beslen fırının karsı sokagını bilirsin :D
girilmez lan yer, günde 5 kez illaki kavga cıkar orada :D
ultrAstribun
03-15-2009, 06:41
Aynı şeyleri Ak Parti'nin bir çok ilçesi gerçekleştiriyor...
durmadan laf atıyoruz ama adamlar çalısıyorlar ya :D
hakanturkucu
03-15-2009, 10:34
yasin kardeş bahçelivler akparti belediyesi şu anda.memnunuz bir güngörenli olarak.çünkü ben camlıkahvede yaşamama rahmen işyerim bakırköyde güzergahım bahçelievlerde .ve evimin bulunduğu yer güngören iki sokak karşısı bahçelievlere bağlı sınırdayız yani:)hizmetten memnunuz örneğin memleketim edirne ve geneli trakya yıllardır solbelediyeleri secerler.ve son secimdede uzunköprü belediyesi doğruyoldan.ne olmuş derseniz bir şey olammış:) sorunda burda ya hiçbir şey olmamış aksine birde gecen kış özellikle ergene nehri taştı tüm ilçe sulara gömüldü meriç taştı edirne sulara gömüldü extradan bunlarda oldu.ey benim üj bej hemşehrilerim okuyanları varsa sesleneyim bıkmadınızmı rant ve talan isteyenlere oy vermeye bir değişikliğin zamanı gelmedimi artık?20 senedir trakya ayni trakya ayni işsizlik çorlu hariç.unakıtanın hatrına atın bari oyları yaw:)
hakanturkucu
04-14-2009, 10:09
aslında bunlara göçmen denmez.yüzlerce yıldır İSTANBULda yaşıyorlar.secimden önce ataköyde bir muhtarlıkta işim vardı.ve muhtarlıkta secim listelerini inceleyen çoğunluğu bayan 20 civarında kişi akpartiyi yerden yere vuruyordu.hiç istemesemde benide konuya çekmeye çalıştılar.bir tanesi yediler kardeşim memleketi soydular soyamadıklarını da sattılar dedi.tam ağzımı açacaktım ki gereksiz muhabbet olacağını düşündüm çünkü ne desem bu zihniyet değişmez orada ne onların konuşması benim sandıktaki seçimimi etkilerdi ne de benim konuşmam .suskun kaldım.demek istediğim şu ki düşmanlık boyutunda bir akparti düşüncesi orada üzülerek gördüğüm kadarıyla mevcut.her yerde cumhuriyetçi oyları bölmeyin diyordu sözde demokratik bir parti afişlerinde ..demokrasiden bahsedip ayni ideolojideki bir parti olan DSP yi çekemeyen bir oy hırsı işte
CHP orayı kale yapmış, başkanları çalışmasa bile açık ara alır seçimi .
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.