Orijinalini görmek için tıklayınız : Bana sessiz harflerinle konuş sevgilim ....
http://img20.imageshack.us/img20/3032/susma2jf9.jpg
Bana sessiz harflerinle konuş sevgilim
Bir baharın anlattığı gibi yaşamın başlangıcı
Karın altına gizlenen ölüm gibi, yani kardelen
Nehirleri taşında insanın ağlaması gibi,
Bir öpüştür zaten en sesli harfi kalbin,
Ve gülümsersin,
Çözülür dili sessizliğin ...
Bana sessiz harflerinle konuş sevgilim,
Yıldızların suda dansı, İstanbul
uykuya daldığında
Bir bebeğin anne karnında nefesi,
sen uykuya daldığında
Ademin sonsuz hasreti,
ben uykuya daldığımda,
Tabirini bulamam hiç bir sözlükte halimin,
Ve gülümsersin,
Çözülür dili sessizliğin ...
Bana sessiz harflerinle konuş sevgilim.
Yoruluncaya kadar kuşlara anlat
seni nasıl sevdiğimi,
Alfabeden payımıza düşen beş harfle
Yaşayalım kocaman bir dünya olan evde,
Beş harf, beş insan ve beş yıldız
düşsün payımıza,
Ve gülümse,
Son ver bu sessiz yalnızlığıma
Hiç susma ....
b,c,d,f,g,h,j,k,l,m,n,p,r,s,t,v,y,z
murat kurt
05-18-2008, 04:35
ya bırakın bu boş işleri ya :)
anlayamadım şimdi boş olan neymiş kardeş ::)
büşranur54
05-18-2008, 20:41
çok hoş bir paylaşım teşekkürler gölge
NuR-eFSaN
05-20-2008, 19:34
Çok güseldi canım paylaşım için teşekkürler :-*
:D :D :D :D :D :D :D
ENGİNEER
05-21-2008, 00:28
Gerçekten çok acıklı kardeş sabahtan beri hüngür hüngür ağladım evde peçete kalmadı.. :(
_Yeniden_
05-21-2008, 00:34
Bir de ben şöyle şiir yazabilsem....Olsun duygular şiir olmadan da kağıda bir bir dökülüyor...
Kırık_Çocuk
05-21-2008, 00:37
Sesli Sessiz harf yanlış..Her harfin seste karşılığı vardır...Ünlü ünsüz olaçak... >:( 8)
Sesli Sessiz harf yanlış..Her harfin seste karşılığı vardır...Ünlü ünsüz olaçak... >:( 8)
Siz ne anlarsınız şiirden be şiirin başlığına değilde mısralarına takılın derim ben ... :D
Kırık_Çocuk
05-21-2008, 11:37
Siz ne anlarsınız şiirden be şiirin başlığına değilde mısralarına takılın derim ben ... :D
tmm şiir bildik herkesin aynı duygularını bir şekilde ifade eden birden fazla anlamı olmayan insanın ufkunu açacak düşündürecek sözleri üsturuplu bi şekilde soylenmemiş olan,benzetmelerle süslemelerle dolu sıradan bir yazı..Şiir bile denmez buna..
Üstelik Türkçeyi katlediyor..Sesli harf Sessiz harf...Sessiz harf varsa bi ses de çıkarmadığına göre nasıl anlıyoruz :D
Ak_Kelebek
05-21-2008, 12:38
Yoruluncaya kadar kuşlara anlat
seni nasıl sevdiğimi,
Alfabeden payımıza düşen beş harfle
Yaşayalım kocaman bir dünya olan evde,
Beş harf, beş insan ve beş yıldız
düşsün payımıza,
harikaydı gölge emeğine sağlık +
tmm şiir bildik herkesin aynı duygularını bir şekilde ifade eden birden fazla anlamı olmayan insanın ufkunu açacak düşündürecek sözleri üsturuplu bi şekilde soylenmemiş olan,benzetmelerle süslemelerle dolu sıradan bir yazı..Şiir bile denmez buna..
Üstelik Türkçeyi katlediyor..Sesli harf Sessiz harf...Sessiz harf varsa bi ses de çıkarmadığına göre nasıl anlıyoruz :D
Nicki Black_Metal olan bir teneke bana türkçeyi katletmekten bahsedemez çünkü önce onun türkçe'ye sahip çıkması lazımdır bana savunması için ..... :D
NuR-eFSaN
05-21-2008, 17:14
Nicki Black_Metal olan bir teneke bana türkçeyi katletmekten bahsedemez çünkü önce onun türkçe'ye sahip çıkması lazımdır bana savunması için ..... :D
Katılıyorum gölge bey ' e :D :-*
tugba_007
05-21-2008, 17:17
Gölge bey haddini bil emi. Sana hiç yakışmıyor böyle boş keseden sözler ve tabiki onu onaylayanlara da.
Gölge bey haddini bil emi. Sana hiç yakışmıyor böyle boş keseden sözler ve tabiki onu onaylayanlara da.
Ben haddimi bilirim kimse bana haddimi bildiremez hele ki konu ile alakası olmayan biri bana hiçbirşey söylemez çünkü hakkı yoktur Black_Metal adlı üye arkadaşımıza ben teneke derim o da bana gölge etme yeterlidir der lütfen olayları bilip bilmeden sazan gibi dalmayalım herşeye .... ;)
tugba_007
05-21-2008, 17:23
Ne haliniz varsa görün. Ben anlayamıyorum sizin aranızdaki şakalaşmayı (?)
Ne haliniz varsa görün. Ben anlayamıyorum sizin aranızdaki şakalaşmayı (?)
anlayamıyorsan o zaman burnunu sokma ortalığı germe sen ve konu ile alakası olmayan şahıslar ;)
Kırık_Çocuk
05-21-2008, 17:50
Şunu belirteyimki Kullandığın yakışık bir söz değil.Birkereye mahsus böyle bişey olmuştu.Birkereye mahsus diyorum çünkü öyle olmasını umuyordum.
Ben kimseye karşı hakaret içeren sözcükler kullanmam (kullanmamaya özen gösteririm) aynı şeyi diğer herkesten beklerim.Bu kez de bir artniyet aramıyorum.Ancak bu gibi hitapların samimiyet değil gerginlik doğuracağına inancım tam..Gerginlikten beslenmez ama gerginlikten de kaçmayız..
ayhan_42
05-21-2008, 19:32
çok güzel bi şiir paylaşım için saolun...........
ENGİNEER
05-21-2008, 22:50
Gerçekten çok acıklı kardeş sabahtan beri hüngür hüngür ağladım evde peçete kalmadı.. :(
Dünden beri hala ağlamaya devam ediyorum..Kaç tane peçete attım bakkaldan ala ala bi hal oldum :'(
_Yeniden_
05-21-2008, 22:51
Dünden beri hala ağlamaya devam ediyorum..Kaç tane peçete attım bakkaldan ala ala bi hal oldum :'(
İsraf ya...O kadar peçete harcanır mı?? ;D
Gerçekten ağlarsan görürsün :D :D :D
ENGİNEER
05-21-2008, 22:53
8)
Erkekler ağlamaz Emre hiç duymadın mı ;D
ENGİNEER
05-21-2008, 22:56
Şaka bi yana..O sözü kim söylediyse doğru söylemiş...Ben hiç ağlayamıyorum..Duygudan yoksun bir adammmıyım nedir...
ENGİNEER
05-22-2008, 17:34
Ağlamaya devam ediyorum...Kaç bin tane peçete bitirdim ama gözyaşı bitmedi :'(
_Yeniden_
05-22-2008, 17:40
Göz pınarların kurudu :D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.