fatih kısaparmak balon baskılı balon Başbakan, Sezer'e niye öyle baktı? - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Başbakan, Sezer'e niye öyle baktı?

loneliness
08-17-2007, 13:14
4 ay arayla iki fotoğraf, iki yorum... Geçtiğimiz Mayıs ayında Cumhurbaşkanı Sezer ve eşinin Erdoğan'a bir 'ilginç' bakışları vardı. Bu çok konuşuldu. Dün ise daha farklı bir kare vardı.

Başbakan, Sezer'e niye öyle baktı?

Önce Birincisi;

http://image.haber7.com/haber/63982.jpg

Geçtiğimiz Mayıs ayında düzenlenen bir toplantı..

Toplantıda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ve eşi Semra Sezer yanyana oturuyor...

Başbakan'ın güneş gözlükleri var ve elindeki kitapçığı inceliyor..

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ile eşi Semra Sezer'in hemen bu anda Tayyip Erdoğan'ı bakışları dikkat çekiyor..

Çünkü bu bakışlar 'normal' bakışlar değil...

Biraz kızgınlık, biraz öfke kokan bakışlar..

Nitekim bu bakışlar, toplantının ardından medyaya, "Bu bakışlar neyi ifade ediyor?" yollu haberlerle yansıdı..

İkinci fotoğraf ise dün Çankaya Köşkü'nden yansıdı objektiflere..

http://image.haber7.com/haber/73746.jpg

Musevi kökenli işadamı Jak Kamhi'ye Devlet Üstün Hizmet Ödülü verilmesi töreni..

Yine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ve eşi Semra Sezer yanyana oturuyor. Farklı olan bir görüntü; Başbakan'ın hemen solunda, Cumhurbaşkanı adayı, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı, Kayseri milletvekili Abdullah Gül oturuyor..

Bu kez durum biraz farklı...

Cumhurbaşkanı Sezer, önündeki metin ile ilgilenirken, eşi Semra Sezer ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bir ara sohbete dalıyorlar..

Ancak burada Recep Tayyip Erdoğan'ın bakışları biraz farklı sanki...

Böyle hafif bir 'Kasımpaşa' havasıyla Semra Sezer'e bakıyor gibi...

Ve de sanki, geçtiğimiz Mayıs ayındaki görüntünün adeta bir aksi yansıması gibi...

Belki de böyle birşey yoktur...

Çünkü bilinir ki bazen görüntüler de aldanır...

Ama yukarılardan yansıyan iki fotoğraf karesi bunları düşündürdü.

kobbal
08-17-2007, 13:18
ak parti'nin böyle yükselip sezerin koltuğunu aldı sezerde arkadaşların sözylediği gibi hazımsızlık yaptı
sebep sezerin geçen sene ağzından kaçanlar:
başörtülüler her yeri sardı kelimesini başbakanın sezere yedirmesi

Onlybullet34
08-17-2007, 15:49
Ben olsam onların suratına bakmazdım çünkü değmez ama başbakanımız yapması gerekeni yapmış...

kobbal
08-17-2007, 15:51
ama sezerin yaptığı babalığıda unutmayın

sedef
08-17-2007, 16:06
2. resimdeki konuşmalar şöyle geçmiş olabilıir

.....bayan sezer:eşimin size karşı tutumları içiçn eşim adına sizden özür diliyorum kusura bakmayın ana yasayı validesinden çok sever :D
.....başbakan:estağfrullah sayın sezer çok incesiniz

kobbal
08-17-2007, 16:06
??? :D

oguzdesouza
08-17-2007, 17:08
2. resimdeki konuşmalar şöyle geçmiş olabilıir

.....bayan sezer:eşimin size karşı tutumları içiçn eşim adına sizden özür diliyorum kusura bakmayın ana yasayı validesinden çok sever :D
.....başbakan:estağfrullah sayın sezer çok incesiniz

:D :D :D

aheste
08-17-2007, 17:11
ya ben hiç bi şey aramıyrm altında ...
ne var yani bu basında iyice azıttı alahım insan her an bakışlarını kontrol edemez ki foto da öle çıkmış nedir yani en ufak şelerde bile bişeler aramak bumudur gazetecilik habercilik....