Orijinalini görmek için tıklayınız : Başbakanımı Tebrik Ederim...
xhidayet
06-14-2009, 22:35
:çiçek:Onurlu ve izzetlibir davranış sergiledi Başbakanım.. Gözlerimi yaşarttı..:güzel:
Dün akşam Televizyonda haberleri izliyordum..???
Fakir ve çaresiz insanlar bir ümit T.C. Başbakanına ulaşmaya çalışıyor.Koruma müfreze birlikleride her zaman olduğu gibi; 'Asıl İşlerini' bırakmış, bu garibanları itip kakmakla meşguldüler..
Ve bir ses.. Ooo aman Ya Rabbi!.. unuttuğum onurlu bir ses; "Koruma!.. sana bu emri kim verdi?!.."
Kraldan çok kralcı.. Veya haddi olmayan mihvalde endam eylemek..
"İstemiyorum böyle bi şey!".. Çok şükür ya Rabbi!.. çok şükür!..
Ahh bir de; 3 yıldır Randevu talebimi sallayan 'Resmi' danışmanlara da bir el atsa ziyadesiyle menmun olacam ya.. Buna da şükür!..:evet: :gül:
iyide bu başbakan ananıda al git demedimi...
bu anda ne düşündünüz???
xhidayet
06-14-2009, 23:35
O "Kartondan Tipi tipe" ben olsam daha iyi şeyler söylerdim ama..
Başbakanın sabrına hayran kaldım..
O "Kartondan Tipi tipe" ben olsam daha iyi şeyler söylerdim ama..
Başbakanın sabrına hayran kaldım..
bende yorumunuza hayran kaldm... :saygılar:
BlueMoon
06-15-2009, 18:02
başbakanımız her yerde olumlu ve örnek davranışlar sergiliyor fakat anlayabilene herkes işine geldiği gibi yorumluyor o yüzden başbakanımız kötülenmeye çalışılıyor
Milli Görüş'lü
06-15-2009, 18:14
bu anda ne düşündünüz???
:hmm :ağla:
xhidayet
06-15-2009, 18:16
"Milli görüşlü" hemşehrim.. cevap altta yazıyo.. Ben 'Bağımsızım'.. Doğruya doğru; Başbakan orada da İnsan üstü bir sabır sergilemiştir..Vesselam!..
Milli Görüş'lü
06-15-2009, 18:18
"Milli görüşlü" hemşehrim.. cevap altta yazıyo.. Ben 'Bağımsızım'.. Doğruya doğru; Başbakan orada da İnsan üstü bir sabır sergilemiştir..Vesselam!..
Muhterem kardeşim .. Beni sadece düşündürdü bu cevap.. yoksa sana yazılmış birşey değil aa(g)aam...
Bak forumda ilk seninle tanıştım çok sevindim.. :)
Allah senden Razı olsun kardeş :D
xhidayet
06-15-2009, 18:21
Bilmukabele.. Ben de seni sevdim..:):):)
bu anda ne düşündünüz???
bir ülkenin başbakanına
-Anamı ağlattın LAN!
denebiliyorsa karşılığında alınan cevap gayet normaldir...
başbakanımızın halktan biri olduğunu ve halkla ne kadar iç içe olduğunu en solcusu dahi biliyorr..o laf bana söylenseydi Ananı da al git demekle kalmazdım;))
Terennüm
06-15-2009, 20:31
Ahh bir de; 3 yıldır Randevu talebimi sallayan 'Resmi' danışmanlara da bir el atsa ziyadesiyle menmun olacam ya.. Buna da şükür!..:evet: :gül:
biraz daha sabır hidayet bey şahsen vekil olursam ilk kabul edeceğim siz olacaksınız:)
ishakyilmaz
06-15-2009, 20:39
Başbakanımızı gerek kongerelerde gerekse mitinglerde yakından takip eden biriyim..Milyonlarca Başbakan sevdalısı,elini sıkmak,resim çektirmek,yakından görmek için can atmaktadır.Lakin durumdan vazife çıkartıp başbakanımızın güvenlik çemberini dellip,süikast düşünenlerin sayısıda az değil!Bu nedenle etten duvar örülüyor adetta..Korumalarda aslında işlerini yapmaktadırlar,takdir edersiniz ki sorumluluğun yükü ölümden ağırdır.Bu yüzden kimi zaman oldukça abartsalarda,güvenlik önlemleri hayatti önem taşımaktadır.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.