Orijinalini görmek için tıklayınız : BAŞBAKANIMIZ BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK
oguzdesouza
08-15-2007, 16:15
Parti Genel Merkezi'nde devam eden Merkez Yürütme Kurulu toplantısına başkanlık eden Başbakan Erdoğan saat 16.30'da basın toplantısı düzenleyecek.
Abdullah Gül'e destek vereceği belirtilen konuşmasında CHP'nin Köşk politikasını da eleştirmesi bekleniyor.
Son dönemdeki olaylarla ilgili de konuşması bekleniyor.
Saat 16:30'da UNUTMAYIN
silvermann
08-15-2007, 16:42
gülümüz cok yoruldu yau adam 2 saate bır bı yere gıdıyo bıde cıkıslarda basın toplantısı
gerckten zor ıs ....
loneliness
08-15-2007, 17:05
bilgi için sağol
:) :)
Allah yardımcıları olsun
dualarımız onlarla
Hayrunnisa Hanım da hayırlısıyla köşke bir gelsin bazı kesimlerin başörtülüler üzerindeki ön yargılarını bence iyice yok edecektir çünkü O başarılı bir fırst lady, oraya yakışır bee..
Ne konuştu ama.Özellikle başörütüsü hakkında ağızlarının payını verdi..
Ne konuştu arkadaşlar ben izleyemedim..ana hatlarıyla bir arkadaşımız yazabilir mi buraya rica etsem..?
loneliness
08-15-2007, 18:26
oo çok sinirlendi başörtü konusunda gereken cevabı aldılar sanırım bundan sonra şiddetli bir tartışma başlayacaktır.. atatürkün eşinin başörtüsü ile ilgili
biolojist
08-15-2007, 18:31
sayın gül'ü çok güsel savunda..ağzına sağlık başbakanım..
Loneliness başkanım saol..Bu medya takip çalışmalarını beğeniyle izliyorum ve çok teşekkür ediyorum sana..
Bundan sonra çok büyük tartışmalar olsa bile değişecek bir şey yok bence;en kötü ihtimalle bi seçim daha olur,bu kez kalıbımı basarım ki %60 alırız...
biolojist
08-15-2007, 18:38
Loneliness başkanım saol..Bu medya takip çalışmalarını beğeniyle izliyorum ve çok teşekkür ediyorum sana..
Bundan sonra çok büyük tartışmalar olsa bile değişecek bir şey yok bence;en kötü ihtimalle bi seçim daha olur,bu kez kalıbımı basarım ki %60 alırız...
evet katılıyorum..ama ortalığı karıştırmaya cesaret edemezler..bi karıştırdılar,zararlı çıktılar..ikinciyi göze alırlar mı bilmem..
evet katılıyorum..ama ortalığı karıştırmaya cesaret edemezler..bi karıştırdılar,zararlı çıktılar..ikinciyi göze alırlar mı bilmem..
bence cesaret edemezler..Asker bile bu kez uzak duruyor gibi..Farkına vardılar yaptıkları hatanın...
loneliness
08-15-2007, 18:39
ben teşekkür ederim
başbakanımızn açıklamarının ekledim
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=9335.0
ben teşekkür ederim
başbakanımızn açıklamarının ekledim
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=9335.0
İkinci kez benden önce davrandın.Tam açıklamaları koyacaktım sen koydun.Şimdide senin linki koymak için geldim sen koymuşsun. :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.