Orijinalini görmek için tıklayınız : BASBAKANIMIZLA ANILARIMIZ...
Sayın Basbakanımızın genclere verdııgı onem bazıları gıbı sozde deıl ozdedır bunu bırcok arkadasımız gıbı bende bırcok kez yasadım.en onemlısıde teskılatımızı zıyaretı sırasında toplantı odasında bırcok mılletvekılı ve beledıye baskanları varken bız genclık kollarına bende dahıl 2arkadasıma yaklasık 40 dk ayırdı ve okadar ıcten bır sohbettıkı sankı aıle ıcı sohbet ınanın anlatılmaz yasanır.daha sonrakı kıtleye ıse 20dk konusma yaptı ve sonra ayrıldı...
BOYLE BIR GENEL BASKANA BUTUN DAKIKALARIMIZI AYIRSAK YINEDE AZ...
DUAYLA
PROPOGANDA
07-17-2007, 23:11
O GENCLERI COK SEVER.
O VATANINI MILLETINI SEVER.
O BIZI SEVER BIZDE ONU SEVERIZ.
Allah yüzünü hep Ak etsin.
Sayın Basbakanımızın genclere verdııgı onem bazıları gıbı sozde deıl ozdedır bunu bırcok arkadasımız gıbı bende bırcok kez yasadım.en onemlısıde teskılatımızı zıyaretı sırasında toplantı odasında bırcok mılletvekılı ve beledıye baskanları varken bız genclık kollarına bende dahıl 2arkadasıma yaklasık 40 dk ayırdı ve okadar ıcten bır sohbettıkı sankı aıle ıcı sohbet ınanın anlatılmaz yasanır.daha sonrakı kıtleye ıse 20dk konusma yaptı ve sonra ayrıldı...
BOYLE BIR GENEL BASKANA BUTUN DAKIKALARIMIZI AYIRSAK YINEDE AZ...
DUAYLA
1999 yılında Samsuna gelmişti Tayyip Bey... Tabi O zaman Fazilet Partisini destekliyordu... Ve hapse girmesine 1 hafta kalmıştı.. Bizde gençlik kollarında idik ve kendisinin samsunda 1 hafta korumalığını yaptık... Şiiri ozamanlarda okumaya başlamıştı "Beraber yürüdük..."
Hitabetine o zaman da hayrandım şimdide hayranım... Her ne kadar akp yi artık desteklemeyecek olsam da...
saltuk şamil
07-18-2007, 23:45
gençliğin başbakanı :)
hmm kendide genç zaten genç olduğu için gençliğin başbakanı olabilir
peki şu üniversite kapılarında göz yaşı döken kızlarımız genç değil mi
yoksa gençliğin başbakanı onları genç olarak görmüyor mu?
gençliğin başbakanı :)
hmm kendide genç zaten genç olduğu için gençliğin başbakanı olabilir
peki şu üniversite kapılarında göz yaşı döken kızlarımız genç değil mi
yoksa gençliğin başbakanı onları genç olarak görmüyor mu?
Burada da ayni Hikaye..kapat Gözlerini Bas Klavyeye.
Örtü sorununu Tesettür diye Ülkenin basina saranlara sordunmu bu soruyu samil ?
Basörtü sorunu Genc ve mazlum Kizlari Secim bayraklarinda ve Brosürlerinde kullanarak halledemessiniz.
Ülkenin göz yasi döken bütün Insani bizim Insanimizdir iste bunun icin Durmak YOK Yola devam.
gençliğin başbakanı o üniversitelere giremeyen türbanlı gençlerimiz için geçmişte yapılanları ''tarih affetmeyecek'' diyerek eleştirmiş ve tavrını ortaya koymuştur. Allahın izniyle tekrar iktidar olunca bu sorunu çözüme kavuşturacaktır tüm asalak beyinlere rağmen...
Bu yüzden durmak yok,yola devam!!!
el-emin ben yanlışlık la saltuk şamilin nikinden çıkış yapmamışım ve onun yerine yazmışım
ayrıca hangi yola devam
akp li olarak benden daha iyi bilmen lazım kii tayyib bey seçimden önce başörtüsü namus borcumuz dedi
ve sonraki açıklamalarında (başbakan olduktan sonra) ben noktayı koydum.nokta konuldu ve hala üniversitelerde türban yasak.
Defalarca sana söylememe ragman ayni yalani Konusuyorsun kafkas.
Bu senin Bu Konudaki Cehaletini gözler önüne seriyor.
Laf Kalabaligi olsunda Forum Dolsun mantigi :-)
Basörtüsü Konusunda Tayyib Erdogan IKI cümle söylemistir..
Soranlara Cevabe : Toplumsan ve Kurumsal Mutabakat ile bu durumu cözeriz.
Dayatmaci Zihniyete Cevaben : Gündemimizde Basörtüsü yok demistir.
Ama senin yazindaki gibi Namus Borcumuzdur demedi tayyib Erdogan.
Bülent Arinc dedi ise ona soracaksin.
o Suan Meclis baskani.
Tüm Secmen bu Duygusal Insanin söylediklerini biliyor ve izlemistir.
Bu Borcunu ödeyemediyse ona bunun Bedelini Ödetir.
Ayrica Basörtüsü sadece Bülent Arincin Namusu degildir..
tüm Inananlar bu sorumlulugu tasiyor ve tasimalidir.
Sen arkana dön bak..SP nin hicbir Seciminde ÖRTÜYÜ Biz cözecez diye bir beyenati veyahut bir sözü varmi ?
Bu sözü Millete verebilirlermi artik ?
Yüzleri varmidir ?
Bu Konuda hic bir söz yok Örtü yasaginin bas Mimarlarindan..
Allah yüzünü hep Ak etsin.
aminnnnnnnn
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.