Orijinalini görmek için tıklayınız : Başbakanlık önünde Kamer Genç Şov
Ertuğrul ÖZGÜL
07-21-2010, 16:56
http://www.habervaktim.com/resim/resim132655_1.jpg?t=85678742
Başbakanlık önünde Kamer Genç krizi!
CHP'li Kamer Genç, hükümetin Tunceli'deki depreme duyarsız kaldığı gerekçesiyle Başbakanlık önüne siyah çelenk koymak istedi.
Meclis'te yaptığı basın açıklamasının ardından Başbakanlık merkez binası önüne gelen Genç'i, burada başbakanlık korumaları karşıladı. Milletvekili Kamer Genç, beraberinde getirdiği siyah çelengi istediğinde ise çelenğin Başbakanlık Koruma Müdürü Mehmet Yüksel'in talimatıyla korumalar tarafından araçtan aldırıldığını öğrendi. Duruma sinirlenen Genç, başbakanlık korumaları ile tartıştı. Bu sırada olayı görüntülemek isteyen basın mensupları ile korumalar arasında itiş kakış yaşandı. Koruma müdürü Yüksel'in ikna ettiği Kamar Genç, Başbakanlık merkez binasından uzaklaşmak zorunda kaldı.
Genç, basın mensuplarına kısa bir süre açıklama yaptıktan sonra aracına yöneldi. Gazetecilerin, 'Çelenk nerede' diye sorması üzerine Kamer Genç, "Korumalar almış götürmüş, nerede olduğunu bilmiyorum" karşılığını vererek özel aracıyla Başbakanlık binası önünden ayrıldı.
(CİHAN)
surkentli
07-21-2010, 17:11
Bu adamı ciddiye almamak gerek. Ben bu adamın aklen sağlıklı olduğunada inanmıyorum.
akobalı-akkurt
07-21-2010, 17:48
adam aklende fikrinde sağlıklı ...
yaptığına bakacaksın...
birde yapmadıklarına...
sonra not vereceksin...
al sana somut yaptığı bir olay...
Balyoz'daki komutan, uyuşturucu baronuyla aynı masadaydı
GÖKSEL GENÇ
03.02.2010
Kaynak: Zaman Gazetesi
(http://medya.zaman.com.tr/2010/02/03/balyoz-pasa-uyusturucu-kamer.jpg
Yıl 2000. Aylardan Mart. Kamer Genç, o dönem tuğgeneral olan Yurdaer Olcan ve uyuşturucu baronu Örfi Çetinkaya aynı masada.
Camilerin bombalanması, Türk jetlerinin düşürülmesi, azınlıkların banka hesaplarına el konulması Balyoz Operasyonu Harekât Planı'nda tasarlanan eylemlerden bazıları.
2003'te hazırlandığı iddia edilen 'Balyoz' planında ismi geçen komutanlarla ilgili her geçen gün yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Dönemin 1. Ordu Komutanı Orgeneral Çetin Doğan'ın başkanlığında Selimiye Kışlası'nda yapılan plan seminerine katılanlardan biri de Tuğgeneral Yurdaer Olcan. 'Balyoz' planının yapıldığı dönemde 1. Zırhlı Tugay komutanı olan Olcan, geçmişte uyuşturucu baronu Örfi Çetinkaya ile aynı masada bulunduğu için eleştirilmişti. 2000 yılı Mart'ında gazetelere yansıyan haberlerde Olcan'ın, Örfi Çetinkaya'nın evinde verdiği yemeğe katıldığı iddia ediliyor. Uyuşturucu kaçakçısının evindeki yemeğe katılanlar arasında o dönem DYP Tunceli milletvekili olan Kamer Genç de bulunuyordu. Genç, 10 Mart 2000 tarihli Sabah gazetesindeki beyanatında katıldığı balonun Cumhuriyet Balosu olduğunu, davetliler arasında pek çok kişi bulunduğunu, hatta tugay komutanının dahi yer aldığını ifade etmişti.
Konuyu 16 Mart'ta Yeni Şafak'taki köşesine taşıyan Nazlı Ilıcak, "Akit gazetesi, Sabah'taki fotoğrafta, Örfi Çetinkaya'nın sağında oturan şahsın 1. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Yurdaer Olcan olduğunu ortaya çıkarttı. Sabah, Kamer Genç'i teşhir ederken, her nedense Tuğgeneral Yurdaer Olcan'ı gizleme gereğini duymuştu. Bir uyuşturucu kaçakçısı, laik cumhuriyetin arkasına sığınarak kimlerle görüşebiliyor!.. Bunu bilmek hakkımız değil mi? Kamer Genç'ten hesap soranlar, her nedense Yurdaer Olcan'ı görmezden geliyor. İşte 28 Şubat'ın Türkiye'yi getirdiği nokta." ifadelerini kullanıyor. Tuğgeneral Olcan, Balyoz planının konuşulduğu toplantıda iç birliği sağlamak için gerekirse düşük yoğunluklu çatışmaların çıkarılabileceği fikrini ortaya atmıştı. Medyanın desteğini de arkalarına almalarının gerektiğini belirten Olcan, böylelikle halkı aynı düşünce etrafında toplayabileceklerini ifade etmişti.
Hakan Özkan
07-21-2010, 17:54
Densiz.
Hüdaverdi
07-21-2010, 18:28
Cumhurbakanımız bu kişiye ''gelmiş geçmiş en angut en salak milletvekili'' ödülünü vermersini istiyorum.Yahu değil milletin vekili,kenef vekili olmak bile çok buna.O kadar çok acıyorum ki bu kişiyi haber yapanlara oy verenlere...Para alıp bu tür işlere kalkıştığınıda düşünüyorum.
birisi01
07-21-2010, 18:37
adam yerine koyup yüzüne bakılmayacak varlıkları vekil diye meclise gönderiyolar... sonunda böyle olur işte.. ehliyeti yok diye elinden vekillik alınsa ne ii olur.
akobalı-akkurt
07-21-2010, 19:25
tuncelili iş adamı pkk finansörü celal yaşarla ne macareları var ve bu maceralar bir araştırma konusu olsa neler çıkacak daha...
seyfi oktayla maceralarına daha değinilmedi bir de o cenapdan bir deşiştirilse oradada neler çıkacak daha...
.
İntifada
07-21-2010, 19:51
Seçim sisteminde değişim olmalı...
7000 oy almışı milletvekili diye meclise sokarsan olacağı bu...
seçime katılma oranı ve nufusu az olan yakın illerin seçimlerde birleştirilip tek bölge olması taraftarıyım...
İstanbulda bir vekil 70000 oy almadan giremiyor meclise oysa bu soytarı sadece 7000...
ha hah bu adam komedyen gibi.küçüklüğümde hep kamer genç i çiçek sulayan adam diye hatırlardım...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.