fatih kısaparmak balon baskılı balon "Başkan Ronaldinho'yu almaya hazır" - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Başkan Ronaldinho'yu almaya hazır"

Abrek
03-26-2008, 13:20
Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos, kulübün bu zamana kadar net olarak bilinmeyen tranfer politikası hakkındaki sırlarını İspanyol basınına açıkladı.

Marca gazetesindeki ifadelerinde Carlos, ''Eğer Barcelona, Ronaldinho'yu satarsa başkanımız gider ve onu alır. 90 milyon avro ödeyebilecek durumda'' iddiasında bulundu.

Carlos, Fenerbahçe'nin Ronaldinho'yu almak istediğini belirterek, şöyle devam etti:

''Büyük bir kulüp yaratmak isteyen bir başkanımız var. Çok fazla parası var. Başkan yardımcımız da tüm Türkiye'nin sahibi olabilir. Başkan bize köte dönem geçirdikleri zamanlar olduğunu da söyleyerek, şöyle demişti; (Bak şimdi Real Madrid'in bütçesi ne kadar, 300 milyon Avro. Manchester United aynı şekilde zengin, ama Fenerbahçe'de harcamak için 180 milyon avromuz var. Her şeyi yaptığınız için burada olduğunuzu sanıyorsanız hepiniz yanılıyorsunuz. Eğer herkesi kovmam gerekiyorsa bunu yaparım ve şu anda dünyanın en iyilerini getiririm). Böyle bir başkanımız var işte. Çok tutkulu, ama aynı zamanda çok iyi bir insan olan başkanımız var. Lorenzo Sanzo gibi bir başkan. Kulüple yaşayıp her zaman beklentileri olan biri.''

Bu arada, AC Milan'da oynayan Ronaldo'nun sakatlanmadan önce sezon arasında Fenerbahçe'ye gelmesi için Fenerbahçe kulübünün isteğiyle arabuluculuk yapıp Ronaldo ile konuştuğunu da kaydeden Roberto Carlos, İnter Kulübü Başkanı Massimo Moratti ile bile görüştüğünü söyledi.

Öte yandan, FC Barcelona'dan sezon sonunda ayrılacağı iddia edilen Brezilyalı Ronaldinho ile ilgili İspanyol basınında çıkan haberlerde, yıldız futbolcunun tavırlarından Barcelona'nın illahlah dediği ileri sürüldü. Ronaldinho'nun gece hayatının olduğu ve bu sorunun kulübün yönetim kurulunda görüşüleceği kaydedildi.

Parantez
03-27-2008, 19:11
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
yıldırım almaya hazır ;D ronaldinho da gelmeye ;D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

oguzdesouza
03-27-2008, 19:14
elbet o günlerde gelecek sümeyye.

Unutma ki;bizim Türkiye'ye getirdiğimiz oyuncuları bazı takımlar hayal bile edemiyordu. ;)

merve
03-27-2008, 19:14
bunda komik ne var anlamadım ben ya???

alamayacağımızı mı düşünüyorsun??

politikaci
03-27-2008, 21:37
:D :D :D :D :D adam bırakıcak dünya devini gelicek tarihinde ilk kez çeyrek finale çıkıcak takıma :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

abidin44
03-27-2008, 21:40
AÇ TAVUK KENDİNİ BUĞDAY AMBARINDA SANIR DYE BİR DEYİM VAR YA BUNA BİR ÖRNEKTİR

Parantez
03-27-2008, 21:45
bunda komik ne var anlamadım ben ya???

alamayacağımızı mı düşünüyorsun??

evet ;D ;D ;D

politikaci
03-27-2008, 21:49
Ronaldinho fenere gelince napar????

fenere gelmiceği için bişi yapmaz :D :D :D :D :D :D

tozkaldiran
03-28-2008, 02:16
sizin hayalleriniz bizim alacağımız futbolculara yetişmez onun için çenenizi yormayın.. carlos içinde aynı söylüyorlardı bazı takımın şimdiki başkanı ne oldu morardı demek oluyor ki fazla konuşmamak gerekiyor sizin gibi amele pazarından oyuncu almıyorlar...bilmem anlatabildim mi... :-X

romakudüs
03-28-2008, 02:26
şunu unutmayın hagide barçadan galatasaraya gelmişti ronaldinhoda
fenere helebilir yakışır fenere

AK_Türk
03-28-2008, 13:22
Onu da herhalde yaslaninca alirlar, fenerbahce avrupanin huzur evine dondu. Ronaldinho alabilirler ama en az 4 yil sonra. :D

valla dogru bizim hayallerimiz sizin alacaginiz futbolculara yetismez . Sizin hayallerinizde bizim alacagimiz kupalara yetismez
;)

MaU_95
03-28-2008, 18:08
Fenerbahce avrupanin huzur evine dondu.

Kaç artı istersin dostum? :D :D :D ;D ;D :D :D
Arkadaşlar alınmasın çok değerli futbolcuları var ve inşallah Şampiyonlar liginde şampiyon olurlar.

"Ödül olarak UEFA başkanı işlemeli baston verecekmiş." demekten de kendimi alamadım. :D

Ronaldinho da inşallah gelir FB'ye iyi reklam olur....

tayyipleyiz
03-28-2008, 18:11
Parada bizde, şan da şöhrette, çeyrek finale de adımızı yazarız, finale de... Para ile saadet olmayabilir ama çok futbolcu alınabilir... :D :D :D

Kırık_Çocuk
03-30-2008, 13:58
OIrtega-Parma-River plate-Valencia
Appiah-Juventus
Roberto Carlos-İnter-Real madrid
Kezman-PSV-Chelsea-A:madrid
Anelka :PSG-Arsenal-Real Madrid-Liverpool şu anda da chelsea yeterli mi

aklıma gelen şimdilik bunlar..Ronaldinho ismi önemli değil önemli olan Fenerbahçenin ismi....
Carlos için de aynı şeyi söylemişlerdi..gelmez dediler..Gelince de dede olmuş dediler.. Ne oldu bir daha bakın...

Hüdaverdi
03-30-2008, 14:09
carlos dede oturuyor kenarda :-*
Alsın bakalım ellerinde patlar.

oguzdesouza
03-30-2008, 20:49
Yeni başkanınız bir zamanlar böyle diyordu.Sonra ne oldu peki :D :D :D :D ;D ;D ;D

http://www.sporx.com/images/galeri/187/3594/B_fa51c2a51871b3a76cf5efdb7c2eba37.jpg

Kırık_Çocuk
03-30-2008, 21:30
helal oguz :)

Hüdaverdi
03-31-2008, 09:44
2006 da carlosun burun değil her tarafını kııvırdığını bilen biliyor ;)
2006 daki söylemi değil de bu yılki söylemi önemli yeni başkanın ;)

RDönmezs
03-31-2008, 10:37
oğuz süper resim olum :D