fatih kısaparmak balon baskılı balon Baykal'dan mektup açıklaması - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Baykal'dan mektup açıklaması

Ertuğrul ÖZGÜL
10-09-2009, 07:43
CHP lideri Baykal mektubun içeriğini açıkladı

CHP Genel Merkezi'ne akşam saatlerde ulaşan mektup Genel Başkan Deniz Baykal tarafından okundu.

Gazetecilere 'Mektupta açılımla ilgili bilgi yok. Sadece randevu talebi var. Konuyu değerlendiriyoruz. CHP'nin kırmızı çizgilerinden hareketle bir cevabımız olacak' dedi.

Baykal'ın sözleri Erdoğan'a şartlı randevu vereceği yorumlarını da beraberinde getirdi.

habervaktim

Ertuğrul ÖZGÜL
10-09-2009, 07:43
http://img59.imageshack.us/img59/457/resim899231.jpg

Dj_Asi
10-09-2009, 14:48
bugün sayın Bülent Arınç Beyefendi'nin konuşmasını dinledim .Mektup konusu ile alakalı şunları dile getirdi .Parti Başkanlarının fikrileri ve tabanlarının fikirleri farklıdır,bu yüzden tüm Anadolu'da muhalefet partilerini ziyaretlere başlayacağız dedi. bence de doğru bir tespit.

EpiVaTeS
10-09-2009, 14:51
Öfff şimdi kendini bir şey zannedecek

Kaale alıpta mektup gönderiyoruz hala bir afra bi tafra

Ömer Bekir
10-09-2009, 15:00
Onlar sadece görevlerini yapıyorlar..Ortalığı ververeye vereceklerine,kendilerini birşey sanmaları daha iyidir bence..

Dj_Asi
10-09-2009, 15:03
Öfff şimdi kendini bir şey zannedecek

Kaale alıpta mektup gönderiyoruz hala bir afra bi tafra

Sayın Başbakanımız'dan da iyi bilecek değiliz bazı şeyleri eleştirmeden önce anlamay çalışalım bence ....

Supraliminal
10-09-2009, 15:08
Görüşmeyi kabul edecektir.Kabul etmemesi kendi zararına olur.Başbakanımızla görüşecek ama açılıma karşı olduğunu tekrar ifade edecekler.
Şahsen bölye düşünüyorum.

Ömer Bekir
10-09-2009, 15:09
Sayın Başbakanımız'dan da iyi bilecek değiliz bazı şeyleri eleştirmeden önce anlamay çalışalım bence ....

Başbakanımızdan daha iyi biliyoruz değil ya,değil de;Başbakanımız birşey yapıyorsa vardır bir bildiği desek daha iyi olur..;;)

EpiVaTeS
10-09-2009, 15:10
Ben Başbakanımızdan daha iyi biliyorum demedim ki

ben baykalın kendini bir şey zanneden tavırlarına yorum yaptım :)

Ömer Bekir
10-09-2009, 15:20
Ben Başbakanımızdan daha iyi biliyorum demedim ki

ben baykalın kendini bir şey zanneden tavırlarına yorum yaptım :)

Ben Dj_Asi kardeşimizin söylediğine istinaden söyledim,kusura bakmayın..:)

Yani Başbakanımız herşeyi kendisi iyi bilmiyor olabilir..Onunda danıştığı birçok kişi vardır,söylemek istediğim de bu idi..

Dj_Asi
10-09-2009, 15:20
NEYSE UZATMAYALIM YAPILAN İŞE YORUM YAPMIŞSINIZ BENDE GEREKSİZ OLDUĞUNU SÖYLEDİM SEVGİYLE KALIN İNŞ.