fatih kısaparmak balon baskılı balon Belediye Seçimleri - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Belediye Seçimleri

sensizgülüm
12-25-2007, 23:16
Belediye Seçimlerinde Oyunuzu Hangi Partiye Vereceksiniz ?

oguzdesouza
12-25-2007, 23:19
Abi anket açmışsın iyi güzel de.AKPARTİforumda oyunuzu kime vereceksiniz demen bana biraz garip geldi. ???

Ben oy kullanamayacağım ama yine de AKPARTİ :D

Zaten Manisa'da BÜLENT ARINÇ'IN ismi yetio onun için Manisa merkezi yine biz alırız...

Yâren
12-25-2007, 23:21
çankırıda ki aday çok zayıf.. bu dönemde halkın gözünde pek bir çalışkan havası veremedi... bu dönem çankırı mhp ye geçebilir ama geçmemesi için çalışacağız..

romakudüs
12-25-2007, 23:25
sakarya akp nin inşallah

Gölge
12-25-2007, 23:33
İstanbul / Eyüpsultan banko Akparti ama sanırım bu sefer Ahmet Genç olmayacak öyle düşünüyorum ....

Scorpio
12-25-2007, 23:39
Bu kadar sacma bi anket ilk defa goruyorum.AK Parti Forum'unda bu konu acilirmi

Yavuz_ErTürk
12-25-2007, 23:43
Anketin saçmalığı konusunda yorum yapmıyorum ancak sizin bir arkadaşı rencide edecek şekilde yaptığınız çıkış hiç hoş olmadı.

AkSa- 34
12-25-2007, 23:50
soru biraz şaibeli olmuş.yinede anket yapmışsın katılmamak olmaz.güzel kardeşim istanbul geneli olarak sana şunu söylim bu sefer kadıköy hariç AKPARTİ açık arayla işi bitirir.

sensizgülüm
12-26-2007, 00:26
Bu kadar sacma bi anket ilk defa goruyorum.AK Parti Forum'unda bu konu acilirmi

Neden ?
Benim babam genel seçimlerde Akp ye verdi Üsküdarda ikameti Yılmaz Bayat Diyor Saadete vereceğini söylüyor.
Abimde aynı adam mhp li genel seçimlerde mhp ye verdi ama ümraniyede hasan can ı seviyo sayıyo akp ye vericem diyor.
Ben Kadıköylüyüm gerçi kime versem fayda etmiyor.
Velhasıl kelam Şahıslar önemli Belediyelerde kanatimce.
O yüzden Herkez bulunduğu ikamete göre verecek oyunu.
-e bu sitede Anadolunun heryerinden insan var.
herkez farklı isim söyleyebilir.

Unutmadan;
Muhatap bildim cevap verdim size.Birdaha bana bu şekilde ithamlarda bulunmayınız.

ak_mavish
12-26-2007, 00:29
dostlar dua edin de çankaya yı alalım.chp den kurtulmamız lazım >:(

Ak_aracak
12-26-2007, 01:28
Anketi hazırlayan arkadaşın anlatmak istediği hangi partiye oy verilmesinden ziyade belediye seçimlerinde oy kullanırken partiye göremi yoksa adaya göremi oy vereceğimizi sormuş.Aslında güzel bir anket olmuş.Fakat anlatım tarzı biraz yalnıç.Son olarak düşüncelerimi belirtmek istersem Partimizn oy oranıda bu seçimlerde yüzde 55ten aşağı olmayacaktır.Mesela ben denizliden örnek verecek olursam Partimiz 22 temmuz genel seçimlerinde yüzde 40 ila 45 arasında oy almışken belediye seçimlerinde benim beklediğim sonuç yüzde 60 ila 65 arası.

sensizgülüm
12-26-2007, 01:34
Anketi hazırlayan arkadaşın anlatmak istediği hangi partiye oy verilmesinden ziyade belediye seçimlerinde oy kullanırken partiye göremi yoksa adaya göremi oy vereceğimizi sormuş.Aslında güzel bir anket olmuş.Fakat anlatım tarzı biraz yalnıç.Son olarak düşüncelerimi belirtmek istersem Partimizn oy oranıda bu seçimlerde yüzde 55ten aşağı olmayacaktır.Mesela ben denizliden örnek verecek olursam Partimiz 22 temmuz genel seçimlerinde yüzde 40 ila 45 arasında oy almışken belediye seçimlerinde benim beklediğim sonuç yüzde 60 ila 65 arası.

Hayırlısı

ahmike
12-26-2007, 01:37
Bu forumda sormaya gerek var mı kime verecegimizi:):)

Yâren
12-26-2007, 01:51
dostlar dua edin de çankaya yı alalım.chp den kurtulmamız lazım >:(

çankayada elden giderse chp artık iflah olmaz.. çankaya izmirden önemli bence

Onlybullet34
12-26-2007, 02:12
soru biraz şaibeli olmuş.yinede anket yapmışsın katılmamak olmaz.güzel kardeşim istanbul geneli olarak sana şunu söylim bu sefer kadıköy hariç AKPARTİ açık arayla işi bitirir.

Aynen Katılıyorum.

Nazende
12-26-2007, 06:12
Verdim oyumu söylememe gerek yok sanırım ;)

MaU_95
12-26-2007, 09:15
%60 ve üzeri oy bekliyorum arkadaşlar. İnşallah....

mavera
12-26-2007, 14:22
benim oturdugum ilce hep muhafazakar kanadin kalesi olmustu ve insallah yine öyle olacak..yani ak partiyle yola devam edecegiz ;)

oguzdesouza
12-26-2007, 16:24

Denizli gerçekten çok gelişti.Belediye başkanı çok iyi bir kere.Ayrıca da Recep Tayyip ERDOĞAN'ın en sevdiği kişilerden biri.Nihat ZEYBEKÇİ olması lazım

Beritan
12-26-2007, 18:13
aslında belidiye seçimlerinde partiyi tutmam ama...geçen belediye seçimlerinde saadet partisinin adayı çok sevilen biriydi ve çok takva bi insandı...o kazanır diye umut etmiştik ama akp nin adayı kazanmıştı....öncelik saadet ten yana tabi

Hasan ERBEK
12-26-2007, 18:25
VAtandaşa hizmeti esasıyla yapana gidecektir oyum.

parabol
12-26-2007, 21:25
Bu forumda sormaya gerek var mı kime verecegimizi:):)

neden genel secımler ayrı yerel secımler ayrı...genel secımlerde oyum tartısmasız akpartıyedır ancak yerel secımlerde bolgesıne gore degısır..acıkcası bazı ıllerde teskılatı zayıf buluyorum..

EpiVaTeS
12-26-2007, 21:27
katılıyorum bende bazı yerlerde çok zayıfız yada adaylarımızı geçmişleri yada daha onceki davranışları halk tarafından benimsenmiyor gerçi benim için sorun herhalukarda AK PARTİYE oy veriyorum bu can bu bedende oldugu sürecede başka bir partiye vereceğimi sanmıyorum büyük konuşmayayım ama ....

Ak_aracak
12-31-2007, 07:13

Aynen Katılıyorum.
kadıköyü bilmem ama açıkca söylemek gerekirse şişliyi alamayız.

Ak_aracak
12-31-2007, 07:17
Denizli gerçekten çok gelişti.Belediye başkanı çok iyi bir kere.Ayrıca da Recep Tayyip ERDOĞAN'ın en sevdiği kişilerden biri.Nihat ZEYBEKÇİ olması lazım
[/quote] Evet halkın inanlımaz bir sevgisi var başkanımıza.Çok mütavazi çok beyfendi halkın dlilinden anlayan bir başkan.Allahın izniyle adaylık koyacaktır ve çok rahat bir şekilde kazanacaktır gene