Orijinalini görmek için tıklayınız : BEN ADAMI İPTEN ALIR İPE GÖTÜRÜRÜM
TAV OLDUM BU SÖZE ATAM, BABAM SAYIN BÜLENT ARINÇ:) EFENDİM SİZ BU SÖZLERİ SARFEDERKEN GÖZÜMÜN ÖNÜNE 'şimdi biz mecliste 8 leyla zanayuz' DİYEN AHMAKLAR GELDİİ....
Benide_Kapatın
08-08-2007, 19:09
Adalet yada İçişleri bakanımız olur kendileri ;)
KANIMA DOKUNDU ARKADAŞ İSTİKLAL MARŞINI OKUMADILAR... İPTEN ALIP İPE GÖTÜRMYECEKSİNDE NE YAPACAKSIN...
OĞLUNA RAHMET BABAM ARINÇ SANA DÜŞSÜN BU FIRSAT İNŞALLAH
Benide_Kapatın
08-08-2007, 19:19
İnşallah...
İp olayı kalktı ama inşallah çektirir onlara..
kardelen007
08-08-2007, 21:12
evet ya arıncın bu sözüne bayldm...en çarpıcı ve can alıcı bi kesit..inş adalet bakanı olur...bi bakan olmak zorunda zatenn...
adam gibi adamdir sayin arinc..sözünün eri, duygu yüklü insan..
zamaninda ülkücülerin avukatliginida hic bir ücret talep etmeden yapmis adalet adamidir..mevki pesinde kosmayan dava eridir..
ona bütün makamlar yakisir ama benim icimden gecen adalet bakanligidir..Hz Ömer adaletinden sasmayacagindan emin oldugum arinca bu makam fazlasiyla yakisir ;)
erbakan doneminin insanı değilim..İMAM HATİPLİ OLMAMA RAĞMEN o dönemlerde erbakanı sevmezdim ve desteklemezdim...ama erbakan doneminin buyuklerinden sivri diline aşık olduğum tek isim SAYIN ARINÇTI.
büyüklüğünü erdoğana destek vermkele fazlasıyla ispatladı
EĞER BİR BABAM OLMASINI İSTESEYDİM ALLAHTAN BÜLENT BEY BABAM OLSUN İSTERDİM :'(
erbakan doneminin insanı değilim..İMAM HATİPLİ OLMAMA RAĞMEN o dönemlerde erbakanı sevmezdim ve desteklemezdim...ama erbakan doneminin buyuklerinden sivri diline aşık olduğum tek isim SAYIN ARINÇTI.
aynen kardes bende ihl mezunuyum ama milli görüs cizgisinde asla bulunmadim ailem mhp kökenliydi bir dönem ülkü ocaklarinda bulundum ancak ayri kulvarda da olsa sayin arincin konusmalari, üslubu, davranislari beni o kadar etkiliyordu ki..
arinc halk adamidir, halktan biridir icindekini direkt disa vuran, gözyaslarini icinde tutmayan, kin beslemeyen birisidir..gel gör ki arinca son zamanlarda cok haksizlik yapildi..
malum kesimler onu günah kecisi ilan etmeye calisti..o ki adalet timsali kisi..
bülent beyin kesinlikle icraci bir bakanlikta yer almasi lazim, onun sade bir milletvekili olmasini kendi adima sindiremem ve bunu birilerine verilmis taviz olarak algilarim!
BAZI SÖYLENMESİ GEREKEN SÖZLER VARDIR Kİ O SÖZLERİ TAYYİP SÖZYLEMEZ GÜL SÖYLEMEZ VE BİR KİŞİ VARDIR Kİ, SADECE O SARFEDER.ÇÜNKÜ O GÖREV ONA VERİLMİŞTİR.:)) EHLİNE VERİLMİŞTİR...İŞTE O KİŞİ SAYIN ARINÇTIR:))
ELİ ÖPÜLESİ
aynen kardes bende ihl mezunuyum ama milli görüs cizgisinde asla bulunmadim ailem mhp kökenliydi bir dönem ülkü ocaklarinda bulundum ancak ayri kulvarda da olsa sayin arincin konusmalari, üslubu, davranislari beni o kadar etkiliyordu ki..
arinc halk adamidir, halktan biridir icindekini direkt disa vuran, gözyaslarini icinde tutmayan, kin beslemeyen birisidir..gel gör ki arinca son zamanlarda cok haksizlik yapildi..
malum kesimler onu günah kecisi ilan etmeye calisti..o ki adalet timsali kisi..
bülent beyin kesinlikle icraci bir bakanlikta yer almasi lazim, onun sade bir milletvekili olmasini kendi adima sindiremem ve bunu birilerine verilmis taviz olarak algilarim!
kardelen007
08-08-2007, 21:53
kesnlkle katlyrm işte arıncı kendisi yapan en önemli özellği...
Benide_Kapatın
08-08-2007, 22:01
ve o güzel insan MANİSALI DIR... ::)
tam bir kalb insanı kendileri... :'( :'(
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.