Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilicaya laf atan GSlilere Özel
Erhan KARACA
06-21-2010, 16:33
Keita'ya yakışmadı!
http://haber.gazetevatan.com/newpics/news/210620101226224532362_2.jpg
Galatasaray'ın Fildişili oyuncusu Keita, Brezilyalı oyuncu Kaka'yı oyundan böyle attırdı
Brezilya'nın Fildişi'ni 3'lediği maçta hakem hataları ön plana çıktı ve Fildişi'nin kontrolsüz sertliği hem dikkat hem de tepki çekti.
2010 Dünya Kupası G Grubu maçında Fildişi Sahili ile Brezilya karşılaştı. Sambacılar'ın 3-1 galip gelerek 3 puanı aldığı maçta, Fransız hakem Stephane Lannoy'un performansı hayal kırıklığı yarattı.
Luis Fabiano'nun da Brezilya'nın ikinci golünü kaydederken topa elle yaptığı müdahaleyi yakalayamayan Fransız hakem, Brezilya'dan Elano'nun sakatlandığı pozisyonda rakibin sert müdahalesini es geçti. Bu arada Fabiano'nun elle müdahale ederek gole ulaştığı pozisyonda hakem Lannoy'un Fabiano ile girdiği diyalog da dikkat çekti.
Keita çıldırttı! (http://videogaleri.gazetevatan.com/10534_Keita-cildirtti.html)
http://videogaleri.gazetevatan.com/videofoto/1_1154_21062010.jpg (http://videogaleri.gazetevatan.com/10534_Keita-cildirtti.html)
Elano'nun 67'inci dakikada sakatlanarak yerini Dani Alves'e bırakmasından sonra Fildişili oyuncuların sertliğin dozunu her geçen dakika artırması dikkat çekti. Lannoy, bu dakikalarda faullere geç tepki vererek tansiyonun yükselmesine sebep oldu.
KAKA'NIN KIRMIZI KART GÖRDÜĞÜ POZİSYONDA BAŞROL KEİTA'NIN
2010 Dünya Kupası'nda Fildişi Sahili forması giyen Galatasaraylı Keita, Brezilya ile oynadıkları maçta oyuna sonradan dahil olurken 68'inci dakikada Kalou'nun yerine maça girerek görev aldı. Keita da maçın son anlarında rakiplerine yaptığı sert müdahalelerle ve Kaka ile yaşadığı tartışmayla ön plana çıktı.
Kaka ile iki kez karşı karşıya gelen Keita, ikinci pozisyonda Kaka'nın üzerine koşarken görüntülendi ve bu pozisyonda yerde kalan Keita uzun süre ayağa kalkmazken Fransız hakem, Kaka'yı ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında bıraktı. Pozisyonun tekrarlarında Keita'nın Kaka'nın koluna çarparak yerde kaldığı gözükürken Keita'nın yüzünü tutuması dikkat çekti.
DUNGA ÇILDIRDI
Brezilya Teknik Direktörü Dunga, özellikle ikinci yarıda oyuncularına yapılan sert müdahalelere saha kenarında tepki verirken, Brezilyalı çalıştırıcının yerinde duramadığı gözlendi. Dunga, Kaka'nın kırmızı kart gördüğü dakikada ise tam anlamıyla çıldırdı ve maçın hakemlerine büyük tepki gösterdi.
Kaka, Brezilya'nın 25 Haziran'da saat 17:00'de Portekiz ile yapacağı maçta forma giyemeyecek.
Brezilya'nın Fildişi'ni 3-1 yendiği maçın ardından Sambacılar 2 maçta 6 puanla grupta 1'inci sırada yer alırken Fildişi 1 puanla 3'üncü sırada yer alıyor. G Grubu'nda tek maçta 1 puanı olan Portekiz 2'inci ve puanı bulunmayan Kuzey Kore son sırada.
Kişisel Yorum: Böyle halaksızların Futboldan uzaklaştırılması gerekiyor.. insan az utanır..
hipermuhafazakar
06-21-2010, 18:49
bay bilica'nın avukatları, ya sizmi körsünüz yada kendi takımlarınızdan haberinizmi yok ??? bilica'nın yaptığı penaltı atışı öncesi penaltı noktasını çukurlaştırmakla rakip oyuncuyu oyundan attırtmak için tiyatro çevirmek aynı şeymidir ??? Keita'nın yaptığı eksik olsun ama
sadece emre belozoğlu son fb-bjk maçında maçın başından sonuna kadar o tiyatroları çevirmedimi ???
son bjk-gs maçında beşiktaşın beraberlik golü öncesi kazandığı o faulu nasıl kazandı hiç adam gibi baktınız mı ??? giovanni'ye kendi bilerek takıldı attı kendini yere ve faul kazandı şerefli (!) beşiktaş... gene bjk-bursa (2-3) maçta hakem düdüğünü çalmadan hemen oyunu başlattılarda öyle gol attılar bursaya.
biraz hafızamda tarama yapsam keita'nın yaptığı tiyatroya benzer fenerli oyuncularında beşiktaşlılarından HER MAÇ YAPTIĞINI KOYABİLİRİM BURAYA ! alex'in, bilica'nın, lugano'nun emre'nin çevirdği tiyatroların haddi hesabı yoktur be..ben bu sene maçların çoğunu seyrettim baştan sona, fena altında kalırsınız size ne özeller düzenlerim burda !!!!
Hüdaverdi
06-21-2010, 18:54
Üstündeki Gs forması mı ;D
Erhan KARACA
06-21-2010, 19:48
bu konuda her turlu kapışırım nickini cok begendigim hipermuhafazakar (:
hipermuhafazakar
06-21-2010, 19:57
bu konuda her turlu kapışırım nickini cok begendigim hipermuhafazakar (:
bu bölümde böyle konu açmanın mantığı nedir ?? keita penaltı noktasınımı çukurlaştırmış ?? biz emre'yede hemen her maçta kendini yere atan alex'e laf atıyorduk..peki bunlara ne diyeceksin ??
Arkadaşlar artık o konuları açmasak? Hiç gerek yok.
Oldu bitti..Hatalar yapıldı..Ve hak eden hak ettiğini de aldı..
Artık önümüze bakalım..quaresma ile daha büyüyecek Beşiktaşımızz..sonra şampiyon olacağızz..falan..filann.. :))
Boşverin bunları...
Erhan KARACA
06-21-2010, 20:13
fenerli degilim (:
fenerli degilim (:
;D;D;D;D;D(Bende çaktırmıyordum dedim herhalde fenerli olmuşta isminin altındaki o takımları değiştirmeyi unutmuş demek öyle değilmiş.Tüh Hay ALLAH!;D;D;DSonunda kalpten gidecem bu genç yaşta.);D;D;D
Erhan KARACA
06-21-2010, 21:02
(: insanlar başkalarını eleştirirken kendilerine de çeki düzen vermeli diye burda açtım (:
(: insanlar başkalarını eleştirirken kendilerine de çeki düzen vermeli diye burda açtım (:
Bir fenerbahçeli ay pardon yani beşiktaşlı olarak yapamazsınız ülkemizde hakkaniyet suç bilmiyorsanız uyarayım.Zaten içeriyi yavaş yavaş boşaltıyorlar ranzalar boş kalmasın diye sizi içeri almasınlar aman diyim.:)
redyellow
06-21-2010, 21:25
Başlığa yazılan yazıya baktım, habere baktım baktım baktım, tutamadım güldüm:)
Bilica ne yapmıştı:
penaltı noktasında kazı yapmıştı.
Keitanın yaptığıyla bunun ne alakası var?
Keita da mı kazı yapmış? çukur mu açmış?
İstanbul belediyesi bilicadan sonra keitaya da metro çalışmalarında gel bize yardımcı ol demiş mi?
ben maçı izlemedim, ama yukardaki habere göre keita yüzüme darbe gelmediği halde yüzüne darbe gelmiş gibi davranmış ben böyle anladım.
keitanın yaptığı buysa tabiki doğru değildir yanlıştır.
ama bu hareket ile metro kazısı yapmayı bir tutmak da o kadar yanlıştır.
keitanın yaptığını, buna benzer hareketlerle karşılaştırırsanız daha doğru olur, malum armut ile elma karşılaştırılmaz:)
Erhan KARACA
06-21-2010, 21:25
Bana bi daha fenerbahçeli dersen kendine girecek mezar ara bence. ben ranzayı göze aldım..
Erhan KARACA
06-21-2010, 21:27
Sayın Red yellow su videoyu izleyip hala bazı şeyleri anlamamazsızlıktan geliyorsanız Sizi bütün Spor camiası önünde alkışlıyorum bravo. bi insan bu kadar galatasaraylı olur (:
redyellow
o zaman başlığa BİLİCAYI ELEŞTİREN TÜM İNSANLARA deseydin be kardeş, niye özellikel GS'liler?
O hareketi fenerlilerin kendileri bile eleştir be beşiktaşlı:)
sen daha başlıktan kaybetmişsin!
Ertuğrul ÖZGÜL
Bilikayla karşılaştıracak bi yer yok ki burda... bilikayla siz noumayı karşılastırın keitayı boş verim....;)
redyellow
06-21-2010, 21:30
erhan video nerde yahu; ben video felan seyretmedim, iki tane fotoğraf var yukarda.
http://www.kitapokuyoruz.com/YaziResimleri/2386.gif
sen hakkaten fenere mi transfer oldun?
:)
Erhan KARACA
06-21-2010, 21:43
http://videogaleri.gazetevatan.com/10534_Keita-cildirtti.html
video yukarda da link içindeydi..
nuoma uzaklaştırıldı bi nevi cezasını cekti peki ya buuu seyler -artık futbolcu diyemiyeceğim kusura bakmayın şeyler işte- hala futbol oynuyorlar (:
redyellow
06-21-2010, 22:09
http://videogaleri.gazetevatan.com/10534_Keita-cildirtti.html
video yukarda da link içindeydi..
nuoma uzaklaştırıldı bi nevi cezasını cekti peki ya buuu seyler -artık futbolcu diyemiyeceğim kusura bakmayın şeyler işte- hala futbol oynuyorlar (:
nauma daha iki üç gün önce gene türkiyedeydi, beşiktaşlıların baş tacıdır nauma, öyle mi ceza veriyorsunuz siz:)
Naumanın yaptığıyla bir tutup keitayı da biz mi gönderip sonra iki de bir türkiyeye çağırıp şov yaptıralım sizin gibi:)
hipermuhafazakar
06-22-2010, 17:16
Keita kendi kendini yakıyor. Hadi o anlık hakeme yedirdin ama seni ağır çekimde yaptıklarını tüm dünya görüyor ve insanların aşırı tepkisini çekiyorsun. değermi yani buna ? biz ne kadar hayrandık onun futboluna, inşaallah Galatasaray yönetimi uyarır bir daha böyle sahtekarlık yaptırtmaz..
Sizler Keita'nın
Samiyendeki Bursaspor maçında
Antalyaspor maçında (hani 2-0 yenik durumdan 3-2 kazanmıştı GS)
Atletica Madrid maçında
vs NASIL OYNADIĞINI GÖRDÜNÜZ MÜ ?
Türkiye standartlarının nasıl üstünden performans sergilediğini hatta en iyi oyuncusu olduğunu herkes rahatlıkla söyleyecektir. ama bazen şeytana uyuyor umarız bir daha uymaz
Galatasaray Keita ile yollarını ayırsa varya bu bjk ve fb yöneticileri Keita'yı kendi takımlarına transfer edebilmek için kapısında yatıp kalkarlar, Keita'ya şimdi söven taraftarları nasıl baskı yapar Keitayı alın mutlaka diye :w: alınıncada omuzlarında nasıl taşırlar :)))
Erhan KARACA
06-22-2010, 22:41
nauma daha iki üç gün önce gene türkiyedeydi, beşiktaşlıların baş tacıdır nauma, öyle mi ceza veriyorsunuz siz:)
Naumanın yaptığıyla bir tutup keitayı da biz mi gönderip sonra iki de bir türkiyeye çağırıp şov yaptıralım sizin gibi:)
noumanın yaptıgı hareket belli ki cok zorunuza gitmiş.. o hareketin cezası eger oysa fenerde volkan kazım ve keita da kasık bolgesini gosterdi (: sonuç ? ? ? (:
Nouma ile taraftar arasında gönül bagı var.. nuoma o hareketi yapmasaydı da böyle olacaktı hem tek sefer yapılan bi hareket.. keitadan defalarca aynı şeyleri görüyoruz.. çirkef.. nouma için çirkef diyebilir msnz ?
galatasaray'ın aldıgı ankaragücü maçını da biliyorum ben.. kaleci satın alma konusunda sagolun fenerle kapışıyorsunuz.. Fatih terimin 4 yıl üst üste sampiyonlugu nasıl aldıgına girmek istemiyorum (: zorunuza gidecek gercekleri biliyorsunuzdur da zaten..
Şükran kesira...:)
o sükran cezira degilmiydi ya :)
redyellow
06-23-2010, 00:22
noumanın yaptıgı hareket belli ki cok zorunuza gitmiş.. o hareketin cezası eger oysa fenerde volkan kazım ve keita da kasık bolgesini gosterdi (: sonuç ? ? ? (:
Nouma ile taraftar arasında gönül bagı var.. nuoma o hareketi yapmasaydı da böyle olacaktı hem tek sefer yapılan bi hareket.. keitadan defalarca aynı şeyleri görüyoruz.. çirkef.. nouma için çirkef diyebilir msnz ?
galatasaray'ın aldıgı ankaragücü maçını da biliyorum ben.. kaleci satın alma konusunda sagolun fenerle kapışıyorsunuz.. Fatih terimin 4 yıl üst üste sampiyonlugu nasıl aldıgına girmek istemiyorum (: zorunuza gidecek gercekleri biliyorsunuzdur da zaten..
Galatasarayın maç aldığını çok iyi biliyorsun, yanlarında mıydın? kaça aldılar? pazarlığı sen mi yaptın?
Naumanın yaptığı hareket benim ne zoruma gidecek bana ne? ben konu felan açmadım onunla ilgili, ama keitayla ilgili sen başlık açmışsın, demek ki asıl keita senin çok zoruna gitmiş:)
fenerde felanlar felan iş yapmışlar, bana ne yazıyorsun ki, fenerlilere yaz, ben fenerlimiyim?
Nauma için çirkef diyebilir miymişiz:)
Yok canım haşaaaaaaa ne münasebet, yıkanmış yunmuş bir adam:)
keita çirkef!!! ama nauma pırıl pırıl:)
4 sene üst üste nasıl şampiyon olduk Allah aşkına gir yahu, hadi başla:)
Ama her yazacağının sonunda şunu hatırla:
Herkes yazdığını ispatlamak zorundadır, kulakdan dolma, saçma sapan şeyler yazarsa ve yazdığını ispatlayamayana yeryüzünün her yerinde müfteri denir.
Bu hukuk kuralıdır.
Bunu unutmadan hadi başla:)
hipermuhafazakar
06-23-2010, 21:02
vah vah vah senin bu gs'ye karşı kinin yaranın nerden geldiği belli olmaya başladı.. 8-0'lık galibiyette birşey yok, sen o zamanlar beşikteydin o sezon beşiktaş ankaragücüne toplamda 10-0 lık üstünlük almıştı 2 maçta..bilip bilmeden konuşmayacaksın ! 4 yıl üst üste şampiyonlukta ne varmış kanıtlada bilelim.. sen şimdi kalkar bilmem hangi anti sitedeki yazıyı kopyalayıp kopyalayıp yapıştırır durursun başka yapacağın birşey yok...
sizin bu fenerlilerle halinize tıpta biz blaming savunma mekanizması diyoruz :w:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.