fatih kısaparmak balon baskılı balon Bir Kardeşliğin Hikayesidir Bu...Fb-Gs-Bjk - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir Kardeşliğin Hikayesidir Bu...Fb-Gs-Bjk

nihal.1990
04-02-2008, 21:11
Evet bugün 2 Nisan 2008 , tarihi bir gün çünkü Fenerbahçemiz Avrupa şampiyonlar liginde , son 8 devin kaldığı o ölüm kalım mücadelesinin ilk maçına çıkacak

Ben başlıkta olan kardeşliği anlatmak istiyorum

O kardeşlik Ay - yıldızın etrafında toplanan kardeşliğin hikayesidir , o kardeşlik toprak sahada yere düşen Fenerbahçeliyi bir beşiktaşlının kaldırmasıdır , o kardeşlik sakatlanan bir Galatasaraylıyı Fenerlinin kenara kadar sırtında taşımasıdır , o kardeşlik mağlubiyete üzülen bir Beşiktaşlıyı alnından öperek teselli eden Galatasaraylının hikayesidir ama gerçektir...

...ŞAH DAMARIMDA AKAN KAN KADAR GERÇEKTİR.
VATANA HİBE ETTİĞİM CAN KADAR GERÇEKTİR.

...Hayır , abartmıyorum bilakis o büyük kardeşliği ifade etmekte zorlanıyorum , benim küçük dünyam bu büyüklüğü anlatmaya yetmez fakat kısacık ömrüm bu kardeşliğin ne kadar büyük olduğu idrak etmede yeterli olacaktır.

Evet ben bir Fenerbahçeliyim ama;

yeri geldi galatasarayla sevindik yeri geldi beşiktaşla güldük

Sizede bu kardeşliğin gururu yakışır. Gelin bugün beraber üzülelim , beraber sevinelim , Ağlayalım gülelim , sonunda ;

ZAFER , KARDEŞLİĞİN OLSUN!!!!!!!!!!!!!!!!!

nihal.1990
04-02-2008, 21:19
neden böylesine harika bir konuyu cevapsız bıraktınız anlamıyorum..kavga etmek daha ağır basıyor belki ondandır...

ne dersiniz_??????

Hüdaverdi
04-02-2008, 21:21
Yaşasın hakların takınların kardeşliği :-* (solcu sloganı gibi oldu :D )
+1

Parantez
04-02-2008, 21:21
neden böylesine harika bir konuyu cevapsız bıraktınız anlamıyorum..kavga etmek daha ağır basıyor belki ondandır...

ne dersiniz_??????

buradayız ;) ;)
dediğin gibi
ZAFER KARDEŞLİĞİN OLSUN

mavera
04-02-2008, 21:25
Konuda bir fb li, bir bjk li birde gs li var bir ts li olarak bende geleyimde kareas tamamlansin 8)

nihal.1990
04-02-2008, 21:27
tabiki...Trabzonspora da her zaman yer varr :) :)

hem bi kere o benim kardeş takımım..malum bizde karadenizliyiz :D

oguzdesouza
04-02-2008, 21:48

ne dersiniz_??????

buradayız ;) ;)
dediğin gibi
ZAFER KARDEŞLİĞİN OLSUN

ilk defa sana katılıyorum. :) :) ;D

EpiVaTeS
04-02-2008, 21:52
hadi iyi olan kazansın diyip işi yokuşa sürmeyelim
Türk takımı kazansın...

ENGİNEER
04-02-2008, 21:54
Tebrikler...

nihal.1990
04-02-2008, 21:57
Hala cheLsea diyen bir gurup arkadaşa ithaf ettim :D :D

ENGİNEER
04-02-2008, 21:58
Arkadaşlar şimdi öğrendim Chelsea'nin teknik direkötörü anne tarafından Türk'müş...

Ben artık Chelsea'yi tutuyorum

EpiVaTeS
04-02-2008, 21:59
bak ama uzatıyorsunuz vazgeçer gibi olacam şimdi
he öyle hem chealseade bir sürü müslüman topçu var onlarıda tutabilirim bak

oguzdesouza
04-02-2008, 22:05
Tamam arkadaşlar herkes özgürdür.İsteyen istediği takımı tutar.

Artık yarın İngiliz gazetelerinde Türkleri bozguna uğrattık manşetlerini de kasıla kasıla okursunuz.....

ENGİNEER
04-02-2008, 22:08
Ya ben şaka yapmıştım aslında...

EpiVaTeS
04-02-2008, 22:08
kızmana gerek yok oğuz
öyle bi üstümüze geliyonuz ki dayanamıyoruz ne yapalım...

Feyza
04-02-2008, 22:29
Bakın zaten bu akşamda maçı dizi severler yüzünden izliyemiyorum. >:(
Fener Bahçeye laf etmeyin

Birde maç hangi radyodan yayınlanıcak bilen varsa söylesin bir zahmet İnternet üzerinden dinliyicem :(

oguzdesouza
04-02-2008, 22:31
Bakın zaten bu akşamda maçı dizi severler yüzünden izliyemiyorum. >:(
Fener Bahçeye laf etmeyin

Birde maç hangi radyodan yayınlanıcak bilen varsa söylesin bir zahmet İnternet üzerinden dinliyicem :(

:D :D :D :D

anturadyo verio.Önce bi www.antu.com a gir.Zaten başlıkta yazması lazım

Feyza
04-02-2008, 22:32
Yorumları okumadan yazmıştım :) ya başım ağırıyor son mesaja baktımda yorum yaptım ::)

neyse kimse Fenere bir şey dememiş :D

oguzdesouza
04-02-2008, 22:32
http://www.antu.com/AntuRadyo.aspx

bu linke girin başkanım. :)

ENGİNEER
04-02-2008, 22:33
Fener'in maç başlamak üzere..Bende gideyim bari hafiften...

nihal.1990
04-02-2008, 22:35
hadi bakalım:Fenerbahçemiz adına inş.hayırlı olur..kadıköyü dar ederiz onLaraaaa :)

başarıLar fenerbahçem...hep yanındayız :-*

fazlrahmet
04-02-2008, 22:35
Selam İnşallah Fenerbahçe kazanır hemde bu sıkıntlı günlerde herkeze büyük moral olur...Bir Beşiktaşlı olarak Fenerimize başarılar dilerim... :-* :-* :-*

Feyza
04-02-2008, 22:36
http://www.antu.com/AntuRadyo.aspx

bu linke girin başkanım. :)
Teşeşkkürler Oğuz. canlı izlemek vardı ama ne yaparsın kader >:(

hipermuhafazakar
04-02-2008, 22:36
Hala cheLsea diyen bir gurup arkadaşa ithaf ettim :D :D

Onların yaptığı o takımın en yetkili gönül vermişleri kısaca tepeden tırnağa kızdılar kınadılar yakıştıramdılar. Bende Galatasaraylıyım bende kızdım. Ama şunuda unutmasın kardeşlik destanı yazılmasını isteyip onları kınayanlar, Galatasaray UEFA'da final oynarken Kadıköydeki lig maçında bir grup taraftarınız ARSENAL diye tişörtlerini yazmış dizilmişlerdi. GS'nin şampiyonlar ligindeki rakipleri lehine pankartlar yazıklarını gazetelerden görmüştüm. Kadıköydeki maçlara giden bir arkadaşım bile GS'nin rakibi Barcelona iken ' I love You Barça' diye tezahurat yaptıklarını söylemişti. Yine hiç unutmam bu unutmadığım olay yüzünden Fenerden sille nefret etmiştim, hiçbişey geçiremedi bugüne kadar. GS olimpiaskos ile idi galiba yine bir yabancı takımla maç yapıyordu. Yurttaki fenerli bir gurup yemin ederim onlara tezahurat yapıyordu !!! Yani kimse kendini ak kaşık görmesin. Bunlar benim gördüklerim sadece. Dahada saymayayım. BU ÇİRKİNLİKLERİ YAPANLARIN ÇOK KÜÇÜK BİR AZINLIK OLDUĞUNU BİLELİM BÜYÜTMEYELİM, TAKMAYALIM. BUNU KÜÇÜK ŞEYLERİ HEP MEDYA GÖSTERİYOR, NELERİ NELER GÖSTERMİYOR.

FB'YE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE CANI GÖNÜLDEN BAŞARLAR DİLERİM.

yolcu44
04-02-2008, 22:43
Ben hiç bir takımı tutmam ama bugün Fenerbahçeliyim :)
Kazanmasını yürekten istiyorum herkes gibi.
Ama "izleyecek misiniz?" diye sorarsanız, izlemeye niyetim yok sıkılırım ben şimdi. Sonuçları burdan takip ederiz inşaAllah.

Feyza
04-02-2008, 23:08
Fenerbahçe 0 - 1 Chelsea FC (İlkyarı Oynanıyor)

RDönmezs
04-02-2008, 23:56
Bu sefer burda güzel yorumlar gördüm..