fatih kısaparmak balon baskılı balon BJK:GALATASARAYIN ŞAMPİYONLUĞU SÜPRİZ OLDU! - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BJK:GALATASARAYIN ŞAMPİYONLUĞU SÜPRİZ OLDU!

politikaci
05-18-2008, 12:59
'Galatasaray'ın şampiyonluğu sürpriz'
Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Ertuğrul Kumcuoğlu, Galatasaray'ın şampiyonluğunun sürpriz olduğunu söyledi.

NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 11:30 TSİ 18 Mayıs 2008 Pazar

Beşiktaş İkinci Başkanı Ertuğrul Kumcuoğlu, Galatasaray'ın Turkcell Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşmasını sürpriz olarak değerlendirdi.

Fenerbahçe'nin uluslararası maçlarından dolayı lige yorgun döneceğini ve bunun da Beşiktaş için bir fırsat olacağına inandığını anımsatan Kumcuoğlu, ''Hakem hatalarından dolayı yaşadığımız puan kayıpları olmasaydı, şampiyonluk yarışı Beşiktaş ile Galatasaray arasında geçecekti. Bunun için de Fenerbahçe'nin şampiyon olamaması benim için sürpriz değil. Ama Galatasaray'ın şampiyon olması sürpriz. Beşiktaş, Fenerbahçe ile yorgun olmadığı dönemde oynarken, Galatasaray, Fenerbahçe'nin yorgun olduğu dönemde oynadı. Bunlar şampiyonluğu etkileyen faktörler'' diye konuştu.

TÜRKİYE'NİN YERİ İLK DÖRTTE OLMALI

Kumcuoğlu, Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinde mücadele edecek A Milli Futbol Takımı'nın yetenekli bir kuşağa sahip olduğunu belirtti.

Kumcuoğlu, A Millilerin rakiplerini oldukça zorlayacak bir kapasitesinin bulunduğunu, hedefe uygun hareket edilmesi ve hedefe giden yolda taviz verilmemesi halinde şampiyonadaki yerinin en az ilk dörtte olacağını söyledi.

''TRİBÜNE DEĞİL SAHAYA ADAM ARIYORUZ''

Kumcuoğlu, Beşiktaş'ın basit hakem hatalarından kaynaklanan puan kayıpları ile şampiyonluk yarışından koptuğunu belirterek, geçmişi bir kenara bırakarak, yeni sezonun hazırlıklarına başladıklarını söyledi.

Beşiktaş'ın Türk futbolunun vazgeçilmezi üç büyük takımından birisi olduğunu kaydeden Kumcuoğlu, ''Yönetim kurulu olarak Beşiktaş'ın bu konumunu koruma bilinci ile hareket ediyoruz. Önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacak bir takım oluşturmak için çalışıyoruz ve bu konuda da iddialıyız. Bunun için de şampiyonluğa oynayacak bir kadroyu oluşturmaya çalışıyoruz. Bu doğrultuda gerek Türkiye'de gerek de yurt dışında Beşiktaş'ın kalitesine ve ruhuna uygun futbolcular ile görüşme halindeyiz'' dedi.

Ani fiyat artışlarına karşı, görüştükleri futbolcuların isimlerini kamuoyu ile paylaşmamaya gayret sarf ettiklerini aktaran Kumcuoğlu, ''Dikkat ederseniz basında bizim transfer listemizde olduğu iddia edilen isimler hakkında bile yorum yapmıyoruz. Bizim amacımız takıma katkı sağlayacağını düşündüğümüz futbolcuları bir an önce takıma kazandırmak. Bunun için diğer takımlar gibi Avrupa Şampiyonası'nın bitmesini beklemeyeceğiz. Her konuda anlaştığımız bir futbolcuyu vakit kaybetmeden renklerimize bağlayabiliriz. Bazı takımlar yeşil sahalar için değil tribünler için transfer yaparlar. Bu gelir amaçlı uygulanan bir stratejidir. Beşiktaş mevcut şartlarda tribünlere transfer yapmayacak. Çünkü biz sahaya adam arıyoruz, tribüne değil'' diye konuştu.

politikaci
05-18-2008, 13:10
insanı kızdırıyorlar. şimdi sert bi yorum yapıcam kızıcaksınız .

AK_Türk
05-18-2008, 13:25
BJK DE KAC YILDIR SAMPIYON OLAMIYOR, ONLARDA TRABZONUN SIMDIKI DURUMUNA DUSTULER

hipermuhafazakar
05-18-2008, 13:53
El insaf diyeceksin ne mücadelesi ettinde ulan süpriz diye gölgelemeye çalışıyorsun ! ADAM OLUN ADAM YADA ADAM TAKLİDİ YAPIN PARAZİTLİK YAPMAYIN

sessizlik
05-18-2008, 13:58
Galatasarayın şampiyonluğu ne kadar süprizse beşiktaşın üçüncülüğüde o kadar süpriz.

vuslata özlem
05-18-2008, 14:14
Galatasarayın şampiyonluğu ne kadar süprizse beşiktaşın üçüncülüğüde o kadar süpriz.

arkadaşa katılıyorum

Kafes
05-18-2008, 14:36
BJK BIRINCILIGI HAKEDIYOR

AMA GALATASARAYI TEBRIK EDERIZ

Eşref
05-18-2008, 15:01
El insaf diyeceksin ne mücadelesi ettinde ulan süpriz diye gölgelemeye çalışıyorsun ! ADAM OLUN ADAM YADA ADAM TAKLİDİ YAPIN PARAZİTLİK YAPMAYIN

Bu sözleri bilerek, isteyerek yazdığınızı zannetmiyorum. Umarım yanılmıyorumdur.

politikaci
05-18-2008, 16:32
galatasarayın şampiyonluğu süpriz değil hakkıyla söke söke aldı.. bjk hep şampiyonmu oluyorda şaşkınlık olsun?

aşk-ı ilahi
05-18-2008, 16:34
süprizmi.....gülben ergenden etkilendi galiba....

ya 6 puan farkla söke söke aldı ya....

politikaci
05-18-2008, 17:06
ya tebrik edip durucaklarına çamur atıyorlar kıskanmayın tebrik edip geçin

Sukût-u_Hayal
05-18-2008, 17:10
Beşiktaş başka bir ligde mücadele etti heralde .. Sormak lazım "o" yöneticiye lig geneline bir baksın galatasaray kaç hafta lider kaldı .... :-X

politikaci
05-18-2008, 17:11
:D :D :D :D görende bjk nin elinden zorlanarak aldık şampiyonluğu sanıcak :D :D :D :D

hipermuhafazakar
05-18-2008, 19:04

Bu sözleri bilerek, isteyerek yazdığınızı zannetmiyorum. Umarım yanılmıyorumdur.

ben konunun başlığına bakarak yazdım bunu. inönüdeki fb ile oynadığınız mücadele etmediğiniz ve yenildiğiniz maça bakarak yazdım bunu...fb nin duayen yazarlarının bile şampiyonluğumuza şapka çıkarılması alkışlanması gerekir dediği için yazdım bunu..bırakın ezbere konuşmayı..siz izledinizmi samiyendeki fener derbisini ??? sivasla maçımızı kaç maç seyircisiz oynadığımızı nasıl bir yürek ortaya koyduğumuzu gördünümüz mü ?? gören fbliler bile alkışıyorken senin yöneticin böyle küçümseyen süpriz şans muamelesi yapıyorsa bende böyle derim..

100 bilmem kaç senedir 3 yıldızı olmayan bir takımın şampiyon olması süpriz olurdumu diyelim bizde

politikaci
05-18-2008, 19:41
sağlıkçı kardeşim 100 senedir değil.. profesyonellik sonrası yani 1959 yılından yıldızlar sayılmaya başladı yanlış olmasın

Hüdaverdi
05-18-2008, 21:06
puhahaha ne diyor yavv bunlar :D :D :D

politikaci
05-18-2008, 23:40
hudaverdi :D :D :D :D böyle bi yorum yapcağın aklımdan geçmitii :D

Eşref
05-19-2008, 00:14

ben konunun başlığına bakarak yazdım bunu. inönüdeki fb ile oynadığınız mücadele etmediğiniz ve yenildiğiniz maça bakarak yazdım bunu...fb nin duayen yazarlarının bile şampiyonluğumuza şapka çıkarılması alkışlanması gerekir dediği için yazdım bunu..bırakın ezbere konuşmayı..siz izledinizmi samiyendeki fener derbisini ??? sivasla maçımızı kaç maç seyircisiz oynadığımızı nasıl bir yürek ortaya koyduğumuzu gördünümüz mü ?? gören fbliler bile alkışıyorken senin yöneticin böyle küçümseyen süpriz şans muamelesi yapıyorsa bende böyle derim..

100 bilmem kaç senedir 3 yıldızı olmayan bir takımın şampiyon olması süpriz olurdumu diyelim bizde

Biz kupayı kaybettik. Ama hakem ama kendi beceriksizliğimiz o tartışılır. Bir Beşiktaş yöneticisinin bu yönde bir beyanat vermesi, Gs'li yöneticilerin ligde aldığı yenilgilerden sonra veya kaybedilen kupalardan sonra verdiği tepki kadar normaldir. Doğru demiyorum bak. Bizim ülkemizde normalleşti.

"Gs şimdiye kadar her yenilgiyi, her kaçan kupayı büyük bir olgunlukla karşıladı." diyebiliyorsan lafım yok. Vicdanlara bırakır, hay hay derim. Ama diyemiyorsan o zaman Gs'nin de adamlığını sorgulamak gerekir. Gs'yede "ne mücadelesi ettinde ulan süpriz diye gölgelemeye çalışıyorsun ! ADAM OLUN ADAM YADA ADAM TAKLİDİ YAPIN PARAZİTLİK YAPMAYIN" demek gerekir.

(Ben yine de böyle kirli sözler asla ağzıma almam. Çünkü bilirim ki bu şekilde söyleyeceğim sözler o yönetici üzerinden tüm taraftara ulaşır. Tüm taraftarı rencide eder. Sanırım arkadaşım biraz daha sakin kafayla düşünürsen hak vereceksin. Niyetinin iyi olduğunu hissedebiliyorum. Eyvallah.)

cartman
05-19-2008, 01:26
Senenin basında deseler olcak bende süpriz olur derdim ama sezon boyunca gordum ki Galatasarayın şampıyon olması hicde supriz degil..ama supriz kelimesi ile hak etmedigini kast etmıyorlar tum takımlara bu sampıyonlugu tebrik etmek kalıyor :-*