fatih kısaparmak balon baskılı balon "BOP'un destekçilerine oy verirsen Sırat'ı geçemezsin" - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "BOP'un destekçilerine oy verirsen Sırat'ı geçemezsin"

BeldeiTAYYIBe
06-05-2011, 16:56
"BOP'un destekçilerine oy verirsen Sırat'ı geçemezsin"

Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Fatih Erbakan, "Saadet Partisi barajı geçebilecek mi?" diyenlerin Sırat Köprüsü'nü geçemeyeceklerini belirterek, "Bu işbirlikçilere, bu faizcilere, IMF'nin ve Büyük Ortadoğu Projesi'nin destekçilerine oy verirsen sen de Sırat Köprüsü'nü geçemezsin. " dedi.

Partisinin Gaziantep Demokrasi Meydanı'nda düzenlediği 'Bereket' mitinginde yaklaşık 2 bin partiliye seslenen Erbakan, şunları söyledi:

"12 Haziran'a bir kuruş Hazine yardımı almadan, arkasında holding olmadan, bütün medya kuruluşları bize ambargo koyduğu halde, partimiz bölünmeye çalışıldığı halde, 3 ay önce hareketimizin lideri vefat etmesine rağmen Büyük Ortadoğu Projesi'ne karşı milli görüşçüler olarak 90 yıl önce dedelerimizin gösterdiği eşsiz mücadele gibi mücadele ediyoruz."

Kırk senede türlü engellemelerle karşılaştıklarını savunan Erbakan, şöyle konuştu:

"Bu mücadelemize devam ederken 4 partimizi kapattılar; ama kalplerimizi kapatamadılar. 4 değil, 14 tane de partimizi kapatsalar da 15'ncisini kurup mücadelemize devam edeceğiz. Kimse engelleyemeyecek. 12 Haziran seçimlerine 18 parti değil, aslında sadece 2 parti giriyor. Biri Saadet ve bir de diğerleridir. Diğerleri farklı görünse de aslında 17'si de temelde birbirinin aynısıdır. Bu gerçek 40-50 senedir yaşanarak laboratuar deneyi gibi milletimizce denenerek ispatlanmış bir gerçektir."

"İKTİDAR KUMAR BORCUNU ÖDEYEN HAYIRSIZ EVLAT GİBİ"
Milli Görüş iktidarında en çılgın projelerin 40 milyon fakir ve aç işsiz insan için olacağını kaydeden Erbakan, "İnşallah Allah bize o günleri gösterecek. Dokuz yılda görülmemiş bir güçle iktidardalar. Millete yaptıkları bütün hizmetlerin toplamı 40 milyar dolar civarında. Bu 9 yılda 400 milyar dolar borç aldılar, 300 milyar dolar faize verdiler. Bu parayla bu anlattıkları çılgın projelerden 30-40 tane yapılıyor. Aklınıza ne geliyorsa sattılar.

Bütün bu satışlardan yaklaşık 40 milyar dolar elde etmişler. Varımızı yoğumuzu sattılar. Elde ettikleri parayla bir senelik faizlerini ancak ödüyorlar. Babam, 'Bunlar evin halısını satıp kumar borcunu ödemeye çalışan hayırsız evlatlara benziyor. Varımızı, yoğumuzu satıp faiz ödüyorlar. Bunlardan millete hayır gelmez' diyordu. Neredeyse Bakanlar ve Başbakan ceketini, ayakkabısını, saatini satacak. Başka satacak bir şey kalmadı. Her zaman bizim yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Bunların sattıkları satacaklarının teminatı oldu." ifadelerini kullandı.

Erbakan, şöyle devam etti:

"Şehit kanıyla alınan vatan topraklarının parayla satılması günahına ortak olmayacaksın. Bu işbirlikçilerin Büyük Ortadoğu Projesi'nin destek veren partilere oy veremezsiniz. Dedelerinizin, atalarınızın kemiklerini sızlatamazsınız. Bu günahlara girmeyeceksiniz. Önce kendinizi kurtaracaksınız. 'Saadet Partisi barajı geçebilecek mi?' diyor ama sen Sıratı nasıl geçeceksin? Bu işbirlikçilere, bu faizcilere, IMF ve Büyük Ortadoğu Projesi'nin destekçilerine oy verirsen sen de Sırat'ı geçemezsin."

CİHAN

(alinti, Habervaktim.com)

Secimlere günler kala isler iyice kizisiyor...
Elestiriler ilginc boyutlara ulasiyor.

cartman
06-05-2011, 22:27
Sıratın bıletını verırse ben saadete atıcam oyumu

Cihan_ŞümuL
06-05-2011, 23:06
ıraka 4990 sortiden gecmiyor sıratın yolu.orası kesin.

cartman
06-05-2011, 23:08

Sen ver bileti sana atam oyumu

Cihan_ŞümuL
06-05-2011, 23:10
sen değil siz...

cartman
06-05-2011, 23:13
sen değil siz...

sadede gel vercen mi bileti ?

Özgür Çağrı
06-05-2011, 23:19
sıratta bilet gişesi kurup saadete basılmış oy pusulası karşılığında bilet verecekmiş fatih bey :)
yeni nesil endülüjans bu oluyor galiba ?

Cihan_ŞümuL
06-05-2011, 23:19
sadede gelin...

siz 4990 sorti yapan uçaklar oraya gül dagıtmadı.din kardeşlerimize demokrasi(!)götürdü..

ben bunu söyledim.Ve elbetteki oradan gecmez dedim.

siz cevaplayın gecer mi?bilet vercegim demedim.

cartman
06-05-2011, 23:36
sadede gelin...

siz 4990 sorti yapan uçaklar oraya gül dagıtmadı.din kardeşlerimize demokrasi(!)götürdü..

ben bunu söyledim.Ve elbetteki oradan gecmez dedim.

siz cevaplayın gecer mi?bilet vercegim demedim.

bak kardesım bu dedıgın idda ile sırattan gecılmeyecek dıyorsan o hukmude sen veremezsın.Iraka ucaklar sortı yaparken bızde onlarımı dusurcektık sen soyle fatih erbakan o ucakları vurma emrını mı vercektı genel kurmaya soruyorum sana o kadar mı kardeslerını dusunuyor ?

Cihan_ŞümuL
06-05-2011, 23:39
Iraka ucaklar sortı yaparken bızde onlarımı dusurcektık :hihi2::hihi2::hihi2:

Ve hüküm Allahındır.

cartman
06-05-2011, 23:41
:hihi2::hihi2::hihi2:

Ve hüküm Allahındır.

Soruma lutfen cevap ver Fatıh erbakan bu iradeyi mi gostercek ?

Cihan_ŞümuL
06-05-2011, 23:45
yok ben o soruya cevap veremeyecegim...gerçekten:):):

Vecdi GönülABD `nin Irak Savaşı `nda Türkiye `nin gösterdiği işbirliğine işaret eden Gönül, Türk hava sahasından 4 bin 990 sorti gerçekleştirildiğini ve İncirlik Üssü `nün kullanıldığını, Irak `a asker gönderilmesi yönünde parlamento kararı çıkarıldığını hatırlattı.

Türkiye `nin Irak ile ekonomik ve ticari ilişkilerinin 2003 yılından bu yana ikiye katlandığını belirten Gönül, Irak `ın işlenmiş petrol ihtiyacının yüzde 50`sinin Türkiye tarafından sağlandığını, 2006 yılında Irak `ın elektrik ihtiyacının 4`te 1`inin Türkiye tarafından karşılanacağını, yiyecek, içme suyu, ilaç ve inşaat malzemelerinin büyük bölümünün Türkiye `den taşındığını, Irak `a insani yardım götüren 100 Türk kamyon şoförünün bu uğurda yaşamlarını yitirdiklerini anlattı. Yeni Irak hükümetinin önündeki en acil konunun, anayasada değişiklik olduğunu belirten Gönül, 15 Ekim `de kabul edilen metnin, uzlaşmayı yansıtmadığını ve değişiklik yapılmazsa Sünniler `in katılımının tehlikeye atılacağını ülkenin güvenliğine ters etkisi olacağını vurguladı. Kerkük `ün halen Irak `ın istikrarını etkileyen `hayati konu` olduğunu belirten Gönül, etnik ve dini farklılığıyla bu kentin, ülkenin `küçük bir modeli` olduğunu, bu nedenle de kentin kaderinin, güvenlik ve istikrar bakımından Irak `ın kaderi için bir test niteliği taşıdığını kaydetti.

Cihan_ŞümuL
06-05-2011, 23:46
Tarih:1 Eylül 2004..AKP hükümeti,ABD'ye 7 deniz ve 6 havalimanımızı Irak'ı vurması için açıyor..Ve tayyip erdoğan diyor ki : tezkere geçmemesine ve halkımızın %94 ünün de istememesine rağmen biz bu limanları açtık(21nisan2003 the washington post)..ve ülkemizden kalkan uçaklar ıraktaki müslümanları bombalıyor...vecdi gönül'ün açıklaması : İncirlikten ıraka 4990 ABD uçağıyla sorti yapıldı..ve övünüyor(21.03.2003 zaman gazetesi)[/

cartman
06-05-2011, 23:54
Sımdı o gun verılen kararı ben vermedım hangı sartlarda verıldı neydi elımızdekı kozlar neler dusunuldu bılmıyorum.O karar verıldı dıye bugun ak partiye oy atanları sırattan dusurmek hangı vıcdana sıgıyor anlatın.
O seneler goruldugu gıbı cok saglıklı senelerde degıldı.Hergun darbe planlarını yapıldıgı hukumetı yıkmak ıcın turlu oyunların oynandıgı senelerdı.Ama sızın ıcın hıc onemı yok nede olsa bızı yıktılar onları da yıksınlar.
Askerimiz ilk kez türk malı silah kullanıcak bu hukumet sayesınde.
Insansız ucak anka bu hukumet sayesınde meydana geldı.Oyle sırattan gecemezsınız demekle olmuyor dunyada yapılan zulme karsı durus.Yaptıgın durus olur ama el kaide gibi olur otesı olmaz

Cihan_ŞümuL
06-05-2011, 23:59
sırattan dusurmek hangı vıcdana sıgıyor anlatın.
hiçbir vicdana.

o kelime kullanılmamalıydı..şahsi görüşüm.

aslında şöyle de düşünebilirsiniz .içki içen birine yada zina yapan yada hırsızlık yapan birine "bak bu şeklide Allahın rızasını alamazsın bunlardan arınman gerek"demek gibidir.

hayırlı geceler.

unnamed
06-06-2011, 00:22
bırakın Allah aşkına...
göstermelik bir teskereden bahsediyoruz...
2004 te Türkiye bu kadar güçlümüydiki?
bana şimdi 28 şubattan konu açtırmayın...
ıraktaki müslüman kardeşini düşünen fatih erbekan ve tayfası 28 şubatta neredeydi?
boş maval okumayın....

HaArP
06-06-2011, 00:30
Her şartı kendi dairesinde incelemek lazım gelir... Elbette davosa kadar ne emredildiyse o yapılmak zorundaydı ! Siyaseti bilenler aksini hiç kimsenin yapamayacağı hakikatini bilirler acizane...! Lakin Davos'tan sonra Dünya dengeleri değişti... ! Bu itibarla Artık Ak Parti Müslümanlar lehine hareket etmektedir...!

İntifada
06-06-2011, 01:22

karasal yayın hakkını aydın doğana satınca geçiyormusun ?
yada haberalın puştluklarına alet olunca?

BeldeiTAYYIBe
06-06-2011, 19:36
Ak icratlari ve partiyi elestirebilirsiniz.
Fakat,
muhalafet edecegim diye sirattan kimlerin gecip gecmeyeceginin kararini verme yetkiniz yoktur.
Adi Erbakanda olsa buna ehil degildir.

Terennüm
06-06-2011, 20:00
bu nasıl iştir Allah aşkına bir kalkıyor %58 aptal bidon kafalı diyor biri kalkmış sırattan geçemez diyor..biri çıkmış ülkü kardeşlerimize yol ver oy ver diyor.birileri hariçten chpye oy istiyor..birileri uçkuruna sahip çıkamaz sorumlusu akparti diyor..

yok kardeşim yok alayınız birleşeseniz ikiyle çarpsanız yinede akparti yinede akparti...