fatih kısaparmak balon baskılı balon Bor özelleşiyor diyenlere cevap olarak bu linki gösterin arkadaşlar..!resmi - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bor özelleşiyor diyenlere cevap olarak bu linki gösterin arkadaşlar..!resmi

Ahd-e vefa
03-29-2008, 18:33
Uzun zamandır mailler uçuşuyor Bor madenleri özelleşiyor ülkene sahip çık ABD'YE peşkeş çekiliyor uyuma falan diye bir şeyler zırvalanıyor..aslında alakası yok gelen maillere bu linki (http://www.etimaden.gov.tr/tr/0_sayfa_ortakSayfa.asp?hangisayfa=11_sayfa_b_16) cevap olarak sunmanız yeterli :-*

taya
04-23-2008, 01:38
teşekkürler..

hope20
04-27-2008, 10:44
Böyle konuları "EĞİTİM" adı altında bir bölüM açılırsa orada toplarsak daha iyi olacağını düşünüyorum.

örneğin sınıfımda biri gelip bunula ilgili tarışmaya girdiği anda hemen nedenleri sonuçlarını anlatmak içn daha kolay olur.

Diğer sınıftaki arkadaşlarda bunu mantıklı bulup bizi onaylamaları ayrı bir güzellik olur. :-* :-*

By_ÇAKIR
06-19-2008, 17:33
Aslında bu bir Belgelendirme konusu fakat Araştırma ve Geliştirmeyle'de alakası var.

Arkadaşıma paylaşımından ötürü teşekkür ediyorum... +

KaraAdil
07-26-2008, 14:11
teşekkürler hocam, çok iyi oldu bu konu. :)