fatih kısaparmak balon baskılı balon Bu nasıl olur??? - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu nasıl olur???

CeVHeR
01-16-2008, 02:33
Arkadaşlar... Burası Unkapanı, İMÇ bloklarının önündeki tarihi su kemerinin alt tarafı. Tuhaf bir kaza olmuş. Sizin de tahmin edebileceğiniz gibi, sürücülerin ikisi de bayan. Bu kazayı nasıl yapmış olabilirler? Ben çözemedim.

http://img205.imageshack.us/img205/2469/kazafo2.jpg

CeVHeR
01-16-2008, 04:09
Bayan arkadaşlar kızmaz umarım. Şöförlerin bayan olduğunu ben uydurmadım. Resmi aldığım site de öyle yazıyordu...

ümitli_bekleyis
01-16-2008, 04:13
Resmi ben göremiyorum ??? Kızmam için görmem lazım kendi adıma ::)

dildade
01-16-2008, 04:18
çok basit haroşa örgü gibi bir ters bir düz :D :D :D

Nazende
01-16-2008, 04:29
Olay şöyle gelişti,evden çıkarken rimelini sürmeyi unutan A.K rimelinin gözünün kenarına bulaşması nedeniyle çantasından, makyaj temizleme mendilini çıkartırken direksiyon hakimiyetini yitirdi,
yan yoldan gelen S.E diyet bisküvilerini yerken çıkan rujunu tazelemek için rujunu eline aldı ve tam gaz pedalının üzerine düşürdü ayağıyla sert bir hareketle gaz pedalının üzerinden aşağı yuvarlanmasını önlemiş oldu ;)

mesudum47
01-16-2008, 12:22
az yer kaplayarak parketmeye çalışmış da olabilirler.....

CeVHeR
01-16-2008, 12:56
Olay şöyle gelişti,evden çıkarken rimelini sürmeyi unutan A.K rimelinin gözünün kenarına bulaşması nedeniyle çantasından, makyaj temizleme mendilini çıkartırken direksiyon hakimiyetini yitirdi,
yan yoldan gelen S.E diyet bisküvilerini yerken çıkan rujunu tazelemek için rujunu eline aldı ve tam gaz pedalının üzerine düşürdü ayağıyla sert bir hareketle gaz pedalının üzerinden aşağı yuvarlanmasını önlemiş oldu ;)
:D ;D :D ;D :D ;D

CeVHeR
01-16-2008, 12:57

Ama herkes görmüş ??? ??? ???

ümitli_bekleyis
01-16-2008, 13:55

Ama herkes görmüş ??? ??? ???

Benim virüs programı her resim yükleme programına izin vermiyor ;)

ümitli_bekleyis
01-16-2008, 14:12

:D Nazende bu ne .Döktürmüşsün yine ...

TÜRK EVLADI
01-16-2008, 14:15
Gerçekten çok uğraşmışlar heralde
:)

Nazende
01-16-2008, 19:15

:D Nazende bu ne .Döktürmüşsün yine ...

Sağolun arkadaşlar bu hayal gücü başıma bir gün dert açacak ama bakalım ne zaman ;D

romakudüs
01-16-2008, 22:27
hakkaten kadınları anlamak zormuş gerçekten isterlerse biçok şeyi yapabiliyorlarmış

Sukût-u_Hayal
01-17-2008, 14:28
hakkaten kadınları anlamak zormuş gerçekten isterlerse biçok şeyi yapabiliyorlarmış
Yapamayacağımız bir şey yok.... böyle bir kazayı yapabilmek de beceri gerektirir :D :D

Beritan
01-17-2008, 14:46
eee bayanlar zoru sever kolayı herkes yapar ;)

mesudum47
01-17-2008, 15:04

ama gene de bunu isteyerek yaptıklarını sanmıyorum.....

ingiltere de yapılan bir araştırmaya göre en iyi sürücüler istatiktiksel olarak heteroseksüel erkekleri gösteriyormuş....