fatih kısaparmak balon baskılı balon BÜLEN ARINÇ MECLİS BAŞKANLIĞI HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİ - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BÜLEN ARINÇ MECLİS BAŞKANLIĞI HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİ

loneliness
08-11-2007, 21:58
http://image.haber7.com/haber/73295.jpg

'Dik ayrıldım, arkadaşımı seçtirdim'
Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, yıllardır mevlithanlar gününün istikrarlı bir şekilde gerçekleştirilmesinin sevindirici olduğunu söyledi. Geçmiş yıllarda mevlithanlar gününe katıldığı için bazı kesimler tarafından eleştirildiğini hatırlatan Arınç, "TBMM Başkanıyken de buraya geliyordum, şimdide geliyorum.

Bu da benim farkım. Çünkü insan sadece yiyip içen, tüketen ekonomik varlık değildir. Maneviyatta vardır. Bizi insan bir ruhumuz var. Türkiye maalesef yozlaşmanın etkisinde kalıyor. Bizi biz yapan değerlerimiz sahip çıkıp, onları yaşatmamız lazım. Mesela Miraç Kandili'nde bana tam 900 mesaj gelmiş. Bu, insanımızın küreselleşme karşısında değerlerine sahip çıktığını gösteriyor." dedi.

"MAKAMLARA TAKILI KALMAMAK LAZIM"
TBMM Başkanlığını bırakırken 1 saniye bile düşünmediğini sözlerine ekleyen Arınç, "Hem başım dik ayrıldım hem de çok değerli bir arkadaşımın seçilmesine katkı sağladım. Bu makamlara çok takılı kalmanın anlamı yok. Bundan sonra sizlerle daha fazla birlikte olacağım. Bugünde buraya 5 milletvekili birlikte geldik. Beşi bir yerdeyiz. Sizden hiç ayrılmayacağız." diye konuştu.

Konuşmaların ardından ünlü mevlidhanlar Kuran-ı Kerim okudu. Türk Tasavvuf musikisinden örneklerin seslendirildiği şölende özellikle ezan okunurken alandakiler duygulu anlar yaşandı. Yemek dağıtımı esnasında ise uzun kuyruklar oluştu. Öğlen namazının ardından devam eden etkinlik akşam 18.00'da sona erdi.

Benide_Kapatın
08-11-2007, 21:59
En başarılı meclis başkanımzıdı..

Manisa dan sevgilerle ;D

pRoff
08-11-2007, 22:04
En sevdiğim meclis başkanıydı şimdide en sevdiğim bakan olcak inş ;)

kardelen007
08-11-2007, 22:04
inş arıncı daha iyi yerlerde göreceğiz...