Orijinalini görmek için tıklayınız : Bülent Arınç'tan Başbakan'a rica...kabinede yer almak istemediğimi ilettim...
loneliness
08-28-2007, 23:58
TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, Kanal 7’nin Ankara temsilcisi Mehmet Acet’e açıklamalarda bulundu. Arınç, Bakanlık ve Köşk'le ilgili iki bilinmeyeni açıkladı.
Bülent Arınç, Acet'e yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanlığı adaylığının tartışıldığı döneme ilişkin bir ayrıntı verdi. Arınç, dönemin Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün kendisine Cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin hiçbir şey söylemediğini belirtti.
Arınç, Mehmet Acet'e, yeni hükümetin kurulması sırasında ise Başbakan ile yaptığı görüşmeye açıklık getirdi. Arınç Başbakan'a kabinede yer almak istemediğini ilettiğini söyledi.
Haber 7.com
oguzdesouza
08-29-2007, 00:55
olmadı şimdi
Çok üzer vallahi bizleri kabinede yer almazsa...belki kendisi yoruldu ama ülkemizin ihtiyacı var ona..inşallah yarın herhangi bir bakanlıkta görürüz Sn.Arınç'ı
loneliness
08-29-2007, 01:17
TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, Cumhurbaşkanlığı seçimleri sırasında Habertürk Ankara Temsilcisi Taki Doğan'ın sorularını yanıtladı. Arınç, hükümetin yeni oluşturacağı kabine listesinde yer alamayacağını açıkladı..
video için tıklayın...
http://video.haberturk.com/Video.aspx?v_ID=26739&k_A=haberturk
Onlybullet34
08-29-2007, 01:28
:'( :'( :'( gerçekten üzüldüm.
neden böyle yapıyor :o hiç anlamış değilim :(
neden böyle yapıyor :o hiç anlamış değilim :(
Bir süre dinlenmesi gerektiğini söylüyor...
dinlenmek mi???
ona ihtiyaç duydumuzu biliyor ama :'( yoksa bilmiyor mu??
loneliness
08-29-2007, 02:35
bana göre bunun altında bir düşünce var... partinin geleceği için istemediğini düşünüyorum..
Arınç başbakanımızı yıpratmak istemiyor onu zor durumda bırakmak istemiyor....onun daha rahat hareket edebilmesi için çekildi bana göre Hem illaki bakan olmasına gerek yok parti de mv lerine çok yardımcı olabilir...
Bülent Arınç'ı lise yıllarından beri İzmirdeki konferanslarından tanırım.Beni çok etkileyen dava adamlarından biridir.Hizmet şuururuyla yanıp tutuşur.Hizmetten kaçmaz.Mutlaka Bu durumun bir sebebi vardır.Benim bugün televizyonda görmek istediğim tablo 3 ünün olmasıydı ama böyle oldu bunda da bir hayır vardır.Yolları açık olsun.Dualarımızla yanlarında olalım kardeşlerim
:) :) :) :) :) :) :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.