Orijinalini görmek için tıklayınız : Bülent Ecevit
Benide_Kapatın
08-09-2007, 04:54
Lakabı Karacaoğlan..
<demokratik> solun cumhuriyet tarihindeki ilk ve tek siyaset adamı.
Ayrıca "Şu kadına haddini bildiriniz" sözü hala kulaklarımda...
Allah rahmet eylesin..
Rahmetlinin yürürken uçup göklerde süzülmesinden korktuğum,birazcık kilo alsın diye dua edip gözünün içine baktığım,hiç parlaklığını yitirmeyen siyah saçlarına hayran kaldığım bir siyasetçimizdi ;D
Onlybullet34
08-10-2007, 00:05
Sol a gelen en iyi kişi allah rahmet eylesin..Rahşannnnn :D
AKmetalci
08-10-2007, 00:11
gunahları ve sevapları ile saygıdeger birisi
maviinsan
08-11-2007, 18:20
Türk solunun tek lideri.
Bence hataları olsa da halk adamıydı.Nitekim zirveye taşıdığı CHP ile anlaşamadı.Yollarını ayırıp sıfırdan bir parti kurdu.Zaten CHp ye layık değildi
akzeinebu
08-12-2007, 14:41
SÖYLEDİĞİ SÖZLERİN AĞIR BEDELİNİ ÇEKİCEK OLAN BİRİ YİNEDE İYİ BİR SİYASETÇİ!
subcomandante
08-28-2007, 04:47
adam gibi adam oy rekorları kıran...
muhtıraya tepki gösterip istifa eden...
mesudum47
08-28-2007, 05:11
taktığım şapka nedeniyle milletin en çok yapmaya çalıştığı ve ne kadar zorlasam da kendimi bir türlü gülemediğim espiri....
subcomandante
08-28-2007, 05:12
romantik aşık dolayısıyla yaman şair...
akzeinebu
08-29-2007, 16:32
eski cumhurbaşkanı sezerin ;D önüne anayasa kitapçığını fırlattığı başbakan yazıkk yaa sezer ayıp etmiş :-\
akp4ever
09-23-2007, 13:32
şubat 2001 krizinin mimarlarından >:( >:(
kayısıkentli44
09-24-2007, 18:50
karaoglan....
maviinsan
09-24-2007, 18:50
Mütevazi
otoritet deil hanıma kaptırmıs reisligi
Sukût-u_Hayal
09-24-2007, 18:54
Rahmetlinin yürürken uçup göklerde süzülmesinden korktuğum,birazcık kilo alsın diye dua edip gözünün içine baktığım,hiç parlaklığını yitirmeyen siyah saçlarına hayran kaldığım bir siyasetçimizdi ;D
:D
son gününe kadar siyasetin içinde duran,sözünü esirgemeyen , çoğu zaman rahşan hanım sayesinde ayakda durabilen siyasetçi...
aksavaşçı
10-27-2007, 23:44
hiç sevmediğim bi şahıs
TÜRK SİYASETİNE DAMGA VURMUŞ BİR SİYASETÇİ
Çok iyi bir siyasetçi.
İyi bir şair.
İyi bir aşık : )
bır turlu sevemedıgım kısı esıde dahıl
ak_mavish
10-28-2007, 01:41
Yazılanları okudum da çok garip geldi.Bu insan merve kavakçıyı sırf başörtülü olduğu için lütfen bu kadını burdan çıkarınız diye bağıran kişi değilmiydi ??? ???Başörtü yasağı mimarlarından kendisi...Allah affetsin...Ülkemize yararı olduğunu DÜŞÜNMEDİĞİM şahsiyet....
Yazılanları okudum da çok garip geldi.Bu insan merve kavakçıyı sırf başörtülü olduğu için lütfen bu kadını burdan çıkarınız diye bağıran kişi değilmiydi ??? ???Başörtü yasağı mimarlarından kendisi...Allah affetsin...Ülkemize yararı olduğunu DÜŞÜNMEDİĞİM şahsiyet....
benım aklımada direk ecevir oldugunde esinin evde Kur'an okumasına ızın vermemesı gelıyor >:(
aksavaşçı
10-28-2007, 02:00
benım aklımada direk ecevir oldugunde esinin evde Kur'an okumasına ızın vermemesı gelıyor >:(
evt o haberide ilk vakit gazetesi vermişti
maviinsan
11-07-2007, 18:01
geçen gün ölümünün 1. yıldönümüydü
loneliness
11-07-2007, 18:04
Seçimleri kazanma gazıyla Türkiye de seçilmş bir başörtülü mv haklarını sindiremeyen bir isim.. Fakirlik fukaralık fatihi
akgulrafet
11-09-2007, 00:48
ismini bile hatırlamak istemediğimiz kişi.
Ngereklinsan
11-10-2007, 12:04
Başkalarının oyununa gelen vatan sever Kıbrıs Fatihi sayılı siyasetcilerden karaoglan
EpiVaTeS
11-10-2007, 12:33
benim için Bushtan farkı olmayan din düşmanlarından biri... kimse bana beyfendi özel biri gibi kartel azı ile övmeye kalkmasın hala unutamıyorum o 99 da meclisteki konuşmasını ey Zebaniler sizdenisteğim bu adama haddini bildirin diyer tarafta.....
oguzdesouza
12-25-2007, 23:59
İyi yönleri kadar kötü yönü de bol olan bir siyasetçi bana göre
hiç sevmediğim, bu ülkeye zararları dokunmuş olan asla da (inşallah) kabul etmeyeceğim bir zihniyetin temsilcisiydi.
ahmethamza
12-29-2007, 12:07
ona haddini bildirirler kardeş sen sıkma canını rahatol
AK_Genclik
12-29-2007, 13:40
Merve Kavakçı'ya başörtülü olduğu için hakaret eden birisi
http://www.mervekavakci.net/
Avrupa başbakanlarının hatıra fotoğrafı çekilirken aralarında cılız çelimsiz ufak tefek kalan kişi.
akrebin kıskacı
04-02-2008, 12:48
GAZETECİ
AŞIK
ŞAİR
SİYASETÇİ...
İLGİNÇ ÇIKIŞLARIYLA BAZILARININ SEVDİĞİ BAZILARININ SÖVDÜĞÜ ADAM..
VAHDETTİN HAİN DEĞİLDİR DİYEN ADAM..
MECLİS KÜRSÜSÜNDEN MERVE KAVAKÇI'YA HADDİNİ BİLDİRİN DİYEN ADAM..
YURT DIŞINDAKİ TÜRK OKULLARINI CESURCA SAVUNAN ADAM..
İSMET PAŞA'YI CUMHURİYET HALK PARTİSİNDE MAĞLUP EDİP GENEL BAŞKAN OLAN ADAM..
MUHTIRAYA KARŞI ÇIKAN ADAM..
SADE YAŞAYAN..MÜTEVAZI..
KURAN KURSLARINA 5.SINIFI BİTİRME ŞARTIYLA GİDİLECEK MADDESİNİ EKLEYEN ADAM..(ZAMANINDA KURAN KURSLARINA BÜYÜK DARBE VURULMUŞTUR.)
HALKÇI..DARBELERDEN MEDET UMMAYAN..
DİNE KARŞI HOŞGÖRÜLÜ BEYANATLARDA BULUNAN ADAM..
ÜLKEYİ EŞİYLE BİRLİKTE YÖNETEN BAŞBAKAN..
KIBRIS FATİHİ...
'RAHŞAN AFFI'YLA ARALARINDA TERÖRİSTLERİNDE BULUNDUĞU BİR ÇOK KİŞİ DIŞARIYA ÇIKARAN ADAM.(ORTAKLARINI DA UNUTMAYALIM.)
KARAOĞLAN..
MAVİ GÖMLEK..KASKET..GÜVERCİNLE ÖZDEŞLEŞEN ADAM..
İŞTE BÖYLE SEVAPLARI VE GÜNAHLARIYLA İLGİNÇ BİR ADAM..BAZEN ÇOK KIZDIĞINIZ BAZEN TAKDİR ETTİĞİNİZ..
NE DİYELİM ALLAH RAHMET EYLESİN!
oturanboğa
04-02-2008, 12:52
abdullah öcalanı yakaldı oyunuyla iktidara gelen,merve kavakçıya haddini bildiren,,gerçek kıbrıs fatihi erbakan olmasına rağmen onun da üstüne konan,,bill clintonın önünde el pençe divan duran,,1 gecede memleketi 3 kat fakirleştirme başarısına sahip yegane insan
Kemalist59
04-04-2008, 20:27
Vatansever sol deyebiliriz.Ancak ulusalcılıkla ab arasına sıkıştığında bocalayan bir adam.Ama dürüst diyebiliriz.Türkiyenin trilyoner olmayan tek başbakanıdır.En azından yemedi diyebiliriz.
Vatansever sol deyebiliriz.Ancak ulusalcılıkla ab arasına sıkıştığında bocalayan bir adam.Ama dürüst diyebiliriz.Türkiyenin trilyoner olmayan tek başbakanıdır.En azından yemedi diyebiliriz.
Evet belki yemedi ama halka bir ekmek bile yedirtmedi..Ecevit ne zaman basa gelse bu ülkenin beli dogrulmadi yani demem oki dürüstlük para etmiyor, is yapacak kardesim is!..
Hüdaverdi
04-04-2008, 20:31
karısına başörtüsü takıp bu sayede oy alan,daha sonra Merve Kavakçı'ya karşı haddini aşan tavırlar sergileyen birisi,sadece birisi.
Kemalist59
04-04-2008, 20:45
Zaten ecevitin doğru biri olduğunu savunmadım add de de bunları söylerdim.İP li derdiler.Ama bu gerçek sadece dürüst fazlası yok....
Osman Bozkurt
09-13-2020, 18:56
Kıbrıs Fatihi Karaoğlanı rahmetle anıyoruz.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.