fatih kısaparmak balon baskılı balon Buyrun yeni kabinemizi tartisalim.. - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Buyrun yeni kabinemizi tartisalim..

Mavera
07-02-2011, 01:32
Hayir hayir daha kabine aciklanmadi sadece bir beyin firtinasi olusturalim istedim..
sizce kimler kabinede olmali, kimler dinlendirilmeli, basbakan yardimcilari kim olmali, grup baskanvekillerimiz kim olmali..

Mavera
07-02-2011, 01:38
ben yazayim..
ahmet davutoglu, binali yildirim, recep akdag, egemen bagis görevlerinde kalabilir..
sentop hocayi adalet bakani görmek isterim, hakan sükürü spor bakani, suat kilici basbakan yardimcisi, ali babacan yine basbakan yardimcisi..
mehmet simsek, nihat ergün devam edebilirler..
samil tayyara görev verilebilir ayni sekilde fatma sahin, zeynep karahan uslu, ülke güzel, nursema memecan gibi bayanlar kabineye girebilir..
vecdi gönül, ertugrul günay, nimet cubukcu faruk özak dinlendirilmeli diye düsünüyorum..
ve agir abimiz bülent arinca kesinlikle önemli bir görev verilmelidir..

EpiVaTeS
07-02-2011, 01:39
Mustafa Şentop Adalet Bakanı olabilir...
Davudoğlumuz yerinde kalsın...
Bülent Abi Ağır abidir...
Yerinde kalabilir...
Nimet ablayı artık vekil olarak görelim...
Bakanlık yordu...
Grup Başkanvekilliği için Şamil Tayyar diyorum...
Tam ismi zira...

İntifada
07-02-2011, 01:44
metin külünk ve mehmet metinerin görev almasını bekliyorum...
özellikle metin külünkün parti içinde 2 yada 3. adam görevine gelme zamanı gelmiştir...
bu partide recep tayyip erdoğandan sonra metin külünk ve ahmet davutoğlunun lider isimler olmasını istiyorum...
mehmet şimşek ve ahmet davutoğlunun yerini koruyacağı kesindir...
cemil çiçeğin yerine gelecek isim çok önemli
içişleri bakanının değişmesi gerektiğini düşünüyorum mesela şamil tayyar bu görevi yerine getirebilir...Stratejist bir insandır...
hakan şükür mazbata alırken bile tir tir titriyordu sanmam spor bakanı olsun mevcut bakan devam edecektir...

İntifada
07-02-2011, 01:53
büyük ihtimal bekir bozdağ adalet bakanlığına
enerji bakanımız koltuğunu koruyacaktır bence...

Mavera
07-02-2011, 01:58
taner yildiz bencede korulami isinin hakkini veriyor.. mehmet metinerde yeni olmasa bir bakanlik verilebilirdi..
icisleri bakani büyük ihtimalle muammer güler olacakdir ayni sekilde volkan bozkir, erdogan bayrakdar, nabi avci ve yaldin akdogan da muhtemel adaylar..

İntifada
07-02-2011, 02:00
taner yildiz bencede korulami isinin hakkini veriyor.. mehmet metinerde yeni olmasa bir bakanlik verilebilirdi..
icisleri bakani büyük ihtimalle muammer güler olacakdir ayni sekilde volkan bozkir, erdogan bayrakdar, nabi avci ve yaldin akdogan da muhtemel adaylar..

a bak onu doğru dedin mavera...
muammer güleri hepten unuttum ben...
erdoğan bayraktar bayındırlık ve iskan bakanı olabilir...

cartman
07-02-2011, 02:01
sadullah ergin taner yıldız davudoglu bulent arınc alı babacan binali yıldırım mehmet sımsek nihat ergun egemen bagıs kalır kesin diye dusunuyorum.

besır atalay mehdı eker nımet cubukcu vecdı gonulun degısmesını de gonulden ıstıyorum :)

hüseyin çelik haluk ipek kavaklıoglu da tahmin ettigim bakan adayları ..

Hüdaverdi
07-02-2011, 02:12
Tarım bakanı iyimi kötümü şüpheliyim.
Eğitim bakanı kesinlikle değişmeli.
Savunma bakanıda.
Gerisi zaten belli.
Şamil reyize kesin güzel bir görev verilmeli ;D
Adam kükrüyor vallahi. muharrem ince midir ne kıldır onu topa tuttu yemin töreni gününde,o kılda yanındaydı ;D

Mavera
07-02-2011, 02:13
arkadaslar bu kavaklioglu kim ben neden tanimiyorum.. bu aradaa savunma bakani eski korgenaral sirin ünal da olabilir..

Hüdaverdi
07-02-2011, 02:18
Siyasete yeni girmiş birine hemen bakanlık verceklerini sanmam ama yakışır ;D
Bizim mahalleye gelmişti kendisi seçim turu için.
Seçimden önce 2 kez gruplar halinde vekiller hep geldi.
chp den mhp den eser yoktu yine ;D

BlueMoon
07-02-2011, 02:33
bayrampaşamızda 4 dönem belediye başkanlığı yapmış başarılı idealist çalışkan emekli din kültürü öğretmenimiz Hüseyin Bürgeyi milli eğitim bakanı olarak görmek isteriz

eminim ki Türkiye çok şey kazanacaktır. Çünkü kendisi küçücük ilçenin ufkunu açan %75 lerle seçimler kazanan bir kişidir.

Ahmet Yasin
07-02-2011, 02:36
Bakanları değilde Bakan yardımcılarını tartışsak iyi olacak yeni bir düzen olacak ve bence çok güzel olur iş dünyasına özellikle canlılık gelir.başbakanımızın altına çizerek ilkokul mezunları bile Bakan yardımcısı olacak sözleriyle surpriz kişilerin bakan yardımcısı olacağı kanaatindeyim.Özelliikle Ali Ağaoğlu,Hacı boydak,Vb tahsili olmayan başarılı yüzlerce işadamı var.

Zaten icracı bakanlıkların milletvekillerinden seçilmesine karşıyım her icracı bakanın aynı sektördeki başarılı işadamlarından seçilmesi daha uygun ve başarılı olur.Bakanların seçim bölgesini ihmal ettiği için öyle düşünüyorum.

Meclis komisyonlarında en az yarısı yine alanında uzman kişiler tarafından seçilmeli.

İntifada
07-02-2011, 02:40
tuskon ve müsiad başkanlarına görev verilirmi acaba...

Ahmet Yasin
07-02-2011, 02:41
tuskon ve müsiad başkanlarına görev verilirmi acaba...

Bunları es geçip Tüsiada verilirse o zaman şaşarım.

cartman
07-02-2011, 03:08
a bak onu doğru dedin mavera...
muammer güleri hepten unuttum ben...
erdoğan bayraktar bayındırlık ve iskan bakanı olabilir...

erdogan bayraktar mı kalsın hacı :)

cartman
07-02-2011, 03:09
arkadaslar bu kavaklioglu kim ben neden tanimiyorum.. bu aradaa savunma bakani eski korgenaral sirin ünal da olabilir..

benım favorımde ondan :w: basbakanlık koruma muduruydu ondan tahmın edıyorum

EpiVaTeS
07-02-2011, 03:13
Emekli Tümgeneral Şirin Ünal...
Savunma bakanı yapılabilir...
Zira Askeriyeyi iyice tanıyan bir isim...
Şamil Tayyar kesin grupbaşkanvekili olmalı...

Mavera
07-02-2011, 03:21
erdogan bayraktar mı kalsın hacı :)

hemsehrime laf yok :).. tokide cok basarili islere imza atmistir..

BeldeiTAYYIBe
07-02-2011, 03:27
Davudoglu disisleri koltuguna otursunda...gerisini siz düsünün.

cartman
07-02-2011, 03:29
hemsehrime laf yok :).. tokide cok basarili islere imza atmistir..

hemserın dıye soylemıyorum ama o adam bana cok sevımsız gelıyor :) Siyasetci degil tam müteahhit havası var adamda ..her yerde pot kırabilir toki de onun eseri ama bence cok da buyuk bır basarı degil yanı tokiyi o yapmıyor sonucta tonla firma var ustlenen :)

Mavera
07-02-2011, 13:35
o zaman neden ondan önce tokinin esamesi okunmuyordu ;)

Mavera
07-06-2011, 02:00
Ve liste yavas yavas belirmeye basladi..

basbakan: Receb Tayyib Erdogan..

cartman
07-06-2011, 03:27
o zaman neden ondan önce tokinin esamesi okunmuyordu ;)

2002 den önce mi esamesi okunmuyordu ..sence :)

Mavera
07-06-2011, 03:32
2002 den önce mi esamesi okunmuyordu ..sence :)

nein nein bayraktarin öncesi..

Mavera
07-06-2011, 03:42
Basbakan yardımcıları bulent arınc alı babacan omer dıncer
Adalet sadullah ergın
Mıllı egıtım besır atalay
Kultur ertugrul gunay
TArım faruk celık
Ulastırma bınalı yıldırım
Suat kılıc genclık spor
Nıhat ergun sanayı
Hayatı yazıcı ıcıslerı
haluk ipek
fatma sahin
nihat zeybekci
bekir bozdag

kaynak: twitter :D

Özgür Çağrı
07-06-2011, 13:57
Nihat ergün içişleri bakanı olacakmış yada aynen devam edecekmiş öyle duyumlar aldık bizim bölgeden
hayırlısı olsun

vecdi gönül
cemil çiçek

görevden alınsın yeter :)