fatih kısaparmak balon baskılı balon --- CENNETİN KRALLIĞI (KINGDOM OF HEAVEN) ( VCD ) --- Aksiyon Macera ... - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : --- CENNETİN KRALLIĞI (KINGDOM OF HEAVEN) ( VCD ) --- Aksiyon Macera ...

faruk_09
03-27-2008, 22:11
http://images.hepsiburada.com/assets/Film/500/dvdfox244vcd.jpg
Oyuncular : Liam Neeson , Orlando Bloom

Yönetmen : Ridley Scott

“Gladyatör" gibi epik sinemanın en önemli filmleinden birine imza atmış olan Ridley Scott, "Cennet''''''''in Krallığı" nda, Hıristiyan dünyası ile İslam dünyası arasında yaklaşık 200 yıl süren Haçlı Savaşları''''''''nı konu alıyor. Scott, tarihin en uzun süren din savaşlarını, genç bir Fransız köylüsünün hikâyesini merkeze alarak anlatıyor. Bu genç köylünün kaderi bir şövalye olmasıyla değişecek ve günden güne kahramanlaşarak başka insanların kaderlerini de değiştirecektir.
Fim, yönetmeninin yanı sıra, Orlando Bloom, Eva Green, Liam Neeson, Jeremy Irons ve Brendan Gleeson gibi isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.
Ayrıca filmin müziklerine, "Vizontele" filmlerinin müziklerine imza atan Kardeş Türküler grubu da katkı yaptı.

YavuzSultanSelim
03-28-2008, 02:41
çok güzel bir yapıt. filmden daha öte benim için.

maviinsan
03-28-2008, 09:51
BEn de çok beğenmiştim bu filmi

Hüdaverdi
03-28-2008, 17:35
Bir sahnesinde düşman bir kaleden içeri giriyor,daha sonra yüzlerinde mavi boyalar vs. olan bir grup (içlerinde kadında var) okların ucunu yakıp bunlara doğru atıyor,oklar yere düşünce alev alıyor ortalık yani tuzak kuruyorlar.
Böyle bir sahne var mı ?
Varsa izlemişimdir,yoksa izlememişimdir,tam hatırlamıyorumda :)

YavuzSultanSelim
05-03-2008, 22:15
Bir sahnesinde düşman bir kaleden içeri giriyor,daha sonra yüzlerinde mavi boyalar vs. olan bir grup (içlerinde kadında var) okların ucunu yakıp bunlara doğru atıyor,oklar yere düşünce alev alıyor ortalık yani tuzak kuruyorlar.
Böyle bir sahne var mı ?

o dediğin Kral Arthur :D

isimsiz
05-03-2008, 22:18
ben izledim güzel bir yapım ama kudusün fethini hristiyanlar gözüyle anlatıyor. ama yinede güzel :-*

Hüdaverdi
05-03-2008, 22:20
Böyle bir sahne var mı ?

o dediğin Kral Arthur :D
Demek izlememişim ;D

YavuzSultanSelim
05-03-2008, 22:21
ben izledim güzel bir yapım ama kudusün fethini hristiyanlar gözüyle anlatıyor. ama yinede güzel :-*

öyle anlatmıyor gayet objektif. hatta amerikadan tepki bile alıyor. Müslümanları yüceltmişsiniz diye

isimsiz
05-03-2008, 22:26

öyle anlatmıyor gayet objektif. hatta amerikadan tepki bile alıyor. Müslümanları yüceltmişsiniz diye

kardeşim aslında filmde ince nüanslar var Müslümanları yüceltiyor gibi gösterip çaktırmadan insanların bilinç altına girmeye çalışmışlar bence son sahnesini hatırlar mısınız bilemem. Selahaddin Eyyübi. Kudüs Kralınıydı galiba iç çamaşırlarıyla eşeğe ters bindirip aşağılıyordu. neyse ya ben böyle algılamışım siz öyle :-*

YavuzSultanSelim
05-04-2008, 02:45

kardeşim aslında filmde ince nüanslar var Müslümanları yüceltiyor gibi gösterip çaktırmadan insanların bilinç altına girmeye çalışmışlar bence son sahnesini hatırlar mısınız bilemem. Selahaddin Eyyübi. Kudüs Kralınıydı galiba iç çamaşırlarıyla eşeğe ters bindirip aşağılıyordu. neyse ya ben böyle algılamışım siz öyle :-*

sen yanlış anlamışsın. onu yapmadan önce vezirlerinden biri affedin merhamet edin diyor. o da yapamam diyor. çünkü o savaş haçlıların halka saldırmasıyla olmuştu. Selahaddin çok kızgındı... tüm yaptıkları bundan ibaret.

ona bakacak olursak, fetihten sonra sanırım saraya girip yere düşen hacı kaldırıp yerine koyuyor...

Nazende
05-04-2008, 04:39
Güzel bir filmdi ama tamamen unuttum ,tekrar mı izlesem acaba? :-\

cartman
05-23-2008, 20:12
Kusatma oncesi sabah namazı buyuleyıcıydı :-*

maviinsan
05-23-2008, 20:49
Selahaddin'i kötülemeyen tek filim olduğu söyleniyor

YavuzSultanSelim
05-23-2008, 20:50
Güzel bir filmdi ama tamamen unuttum ,tekrar mı izlesem acaba? :-\