fatih kısaparmak balon baskılı balon CEYHUN ERİŞ AVRUPA DEDİ - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : CEYHUN ERİŞ AVRUPA DEDİ


seyid
09-29-2007, 17:49
Son haftalarda sergilediği inişli-çıkışlı performansla hayal kırıklığı yaratan Ceyhun Eriş, taraftarları rahatlatacak açıklamalar yaptı.


Son haftalarda sergilediği inişli-çıkışlı performansla hayal kırıklığı yaratan Ceyhun Eriş, taraftarları rahatlatacak açıklamalar yaptı. Sivasspor maçına takılıp kalmanın doğru olmadığını belirten tecrübeli orta saha futbolcusu, “Biz her hafta maç yapıyoruz. Tek bir karşılaşmaya odaklanmak doğru değil. Bu tip olayların uzaması insanları olumsuz etkiliyor. Ama biz kafamıza takmamaya çalışıyoruz” dedi. Ceyhun hiç bir oyuncunun yedek kalmayı istemediğini de belirterek sözlerini şöyle bitirdi: “Takımda 25 kişiyiz. Yedek kalmayı sıkıntı yaparsanız oynayanlara haksızlık edersiniz. Herkes kadar ben de oynamak istiyorum. Belki devre arası isteyip gönderebilirler de beni. Futbolda her an her şey olabilir. Yurt dışında oynamayı gerçekten çok istiyorum. Bir şekilde o hedefe ulaşmayı arzuluyorum. Onun için, ’burası son durak olmayabilir’ dedim. Geleceğin ne getireceğini kimse bilemez.”

trabzonlu_maniax
09-29-2007, 19:55
ceyhun çok iyi başladı ama aynı şekilde gitmiyo sadece omu takım şeklinde iyi gitmiyoruz

ve bunun sbeebi bence oruç tutmamaları ziya bey tututrmuyor ramazan başladıktan beri takım kötü gidiyo