fatih kısaparmak balon baskılı balon Chp Ve Fuhuş!!! - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Chp Ve Fuhuş!!!


tuncel
07-07-2007, 12:43
CHP'nin kiraladığı seçim otobüsüne fuhuş baskını

Kartal'da CHP tarafından kiralanan seçim otobüsünde fuhuş yapan otobüs şoförü ve arkadaşı ile 2 travesti, polis tarafından suçüstü yakalandı.

Kartal'da bir otoparka çekilen otobüsün üzerindeki CHP amblem ve pankartları alelacele söküldü. Bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, yol kenarında park halinde; ancak motoru çalışır vaziyette duran 34 Y 9308 plakalı seçim otobüsüne baskın düzenledi. Otobüste inceleme yapan polis, otobüs şoförü M.Ç., arkadaşı H.K. ile B.A. ve E.T. isimli 2 travesti ile karşılaştı. 4 kişi polis tarafından ifadeleri alınmak üzere Kartal Merkez Karakolu'na götürüldü. Polis, M.Ç. ile arkadaşı H.K.'nın alkollü olduğunu belirledi. CHP Kartal İlçe Başkanı Yüksel Çiftçi, yakalanan kişilerin partiyle bir ilişkisi olmadığını savundu. CHP Pendik İlçe Başkanı Mustafa Çırakoğlu da şahısların ya da otobüsün direkt olarak CHP ile ilgisi olmadığını, seçim koordinasyonu tarafından kiralandığını belirterek, olaydan sonra şirket ile ilişkilerini kestiklerini açıkladı.

Abdullah KAÇ
07-07-2007, 20:27
http://www.youtube.com/watch?v=zqjJv-JiffY
http://www.youtube.com/watch?v=hVrXBNbvhEc

Linkleri veren arkadaşımız Ant.

Kendisine teşekkür ediyoruz.

bayrampasali
08-05-2008, 23:22
rezil herifler

Hüdaverdi
08-06-2008, 01:05
Eski konu neden gündeme getirildi anlamadım ?
Ama iyi olmuş,bilmeyen bilsin :-*