fatih kısaparmak balon baskılı balon CHP'den ilginç protesto - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : CHP'den ilginç protesto

Feride
12-10-2007, 10:44
MECLİSTE, KOLTUKLARINI TERS ÇEVİRİP SIRTLARINI KÜRSÜYE DÖNDÜLER

CHP milletvekilleri önceki gün TBMM Genel Kurulu'nda Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ı protesto etmek için koltuklarını ters çevirip kürsüye sırtlarını dönerek oturdu.

CHP'liler, önceki gece yeşil kart uygulaması, genel sağlık sigortası gibi konularda izlenen politikaları protesto etmek için koltuklarını ters çevirdi.

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Milletvekili Esfender Korkmaz bu ilginç protestoda grubun başını çekti.

(komik yani. ne denilebilir ki böyle anormalliklere :))
net haber

MaU_95
12-10-2007, 10:54
MECLİSTE, KOLTUKLARINI TERS ÇEVİRİP SIRTLARINI KÜRSÜYE DÖNDÜLER

CHP milletvekilleri önceki gün TBMM Genel Kurulu'nda Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ı protesto etmek için koltuklarını ters çevirip kürsüye sırtlarını dönerek oturdu.

CHP'liler, önceki gece yeşil kart uygulaması, genel sağlık sigortası gibi konularda izlenen politikaları protesto etmek için koltuklarını ters çevirdi.

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Milletvekili Esfender Korkmaz bu ilginç protestoda grubun başını çekti.

(komik yani. ne denilebilir ki böyle anormalliklere :))
net haber
Ne komiklikler yaptılar hiç olmazsa mecliste protesto etmişler. Ben gayet doğal buldum açıkçası, yadırgamadım da. Nerdeyse alkışlayacam :)
Görüşlerine katıldığım için değil. Protestonun demokrasi ve adab sınırları içinde olduğu için.

Böyle muhalefete can kurban ;D.

Meftun
12-10-2007, 11:59
buna saygısızlık denir de zaten onlardan saygı bekleyen de yok!!!

Feride
12-10-2007, 12:01
daha neler göreceğiz kimbilir.......

Yavuz_ErTürk
12-10-2007, 12:03
adamlar milletin vekilliği haricinde her türlü vazifede bulundular. herkes kendine yakışanı yapıyor..

selahattin_ay
12-10-2007, 22:00
buna saygısızlık denir de zaten onlardan saygı bekleyen de yok!!!

evet bencede demokratik bir eylem degil saygisizlik
ama onlarin ne iyi ne de kotu hic bir hareketine ihtiyacimiz yok