fatih kısaparmak balon baskılı balon CHP'li başkandan İslam'a hakaret - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : CHP'li başkandan İslam'a hakaret

Necip Fazıl
11-30-2010, 15:56
Eskişehir'de Ulusal Kanal'ın konferansında dine ağır hakaretler içeren bildiri dağıtan Hüseyin Çoban'ın CHP Seyitgazi İlçe Başkanı olduğu ortaya çıktı. Çoban, bildirideki yazdıklarının hakaret değil kişisel tepki olduğunu savundu.

Ulusal Kanal tarafından önceki gün Eskişehir'de düzenlenen 'Türban ve Laiklik' isimli konferans öncesinde büyük bir skandal yaşanmıştı. Yakasında CHP rozeti takılı olan Hüseyin Çoban, konferansa katılanlara, içinde Peygamberimiz, İslam ve başörtü takanlar hakkında ağır hakaret ifadeleri içeren iki sayfalık bir bildiri dağıtmıştı. Söz konusu konferansa CHP Eskişehir Milletvekili Murat Sönmez ve CHP İl Başkanı Erman Gölet de katılmıştı.
Türbanın cehaletin tescili ve 'hurafelerle yetiştirilen kişilerin takısı' olduğunun iddia edildiği bildiride Çoban, Peygamber Efendimiz için "Muhammet", din alimleri için "ukala" ifadesini kullanıyor.
Çoban, söz konusu bildiriye insanlara yapılan haksızlıklara, kötülüklere tepki olsun diye kişisel fikirlerini yazdığını söyledi. Yazdıklarının hakaret değil kişisel tepki olduğunu iddia eden Çoban, "Ben kimseye hakaret etmem. Tüm insanları severim. Ben kişisel tepkimi dile getirdim ve insanlarla bu tepkilerimi paylaşmak için bu yazıyı yazdım. Kimseden korkum yok benim. İsterseniz beni savcılığa da şikâyet edin." dedi.
Türkiye'de 60 yıldır seçilen siyasilerin bilgisiz, yeteneksiz ve yalancılıkla suçlandığı bildiride, halk da bu kişilerden oluşan partileri seçmekle suçlanıyor. Bildiride dini inançlara yapılan ağır hakaretler dikkat çekiyor.

"CEHALETİN TESCİLİ TÜRBAN"
Türbanın cehaletin tescili ve 'hurafelerle yetiştirilen kişilerin takısı' olduğunun anlatıldığı bildiride Çoban, Peygamber Efendimiz için "Muhammet", din alimleri için "ukala" ifadesini kullanırken, Allah'ü tealanın bile kadınların başını örtmesini başaramadığını belirtiyor.

"BAŞÖRTÜSÜNÜ MUHAMMED BAŞARAMADI SİZ Mİ BAŞARACAKSINIZ"
Çoban, şu ifadeleri kullanıyor: "Bu kadar büyük bir güce, üstün yeteneğe, sınırsız yetkiye sahip Allah, Müslüman olarak dünyaya gelecek kadınların başlarını türban örtmeyi başaramadı. Neden? Ukala din adamlarına göre, günümüzden 1400 yıl önce yaşamış olan, İslam'ın Peygamberi Muhammed'i, Allah Hira'ya çağırmış. (Ey Muhammed söyle kadınlarınıza başlarını örtsünler) diye de vahiy göndermiş. Bu türban işini Muhammed bile başaramamış da şimdi siz mi başaracaksınız. Bu işi ben değil dağdaki kargalar bile güler. Bunları görüp de Türban modern özgürlüktür diyenlere yazıklar olsun."

CHP İL BAŞKANI GEREĞİNİ YAPARIZ
CHP Eskişehir İl Başkanı Erman Gölet ise önce Çoban'ı tanımadığını söyledi, ardından da "Bunun için gereken neyse yaparız." dedi. Kimsenin hangi dine veya peygambere olursa olsun hakaret edemeyeceğini vurgulayan Gölet, "Ben o gün salonda idim. Ancak o bildiriyi görmedim. O bildiriyi bana gönderin. Bir bakayım. Eğer o bildiri de dine, peygambere veya Allah'a hakaret varsa. Bunun hemen gereğini yaparız. Hiçbir CHP'li böyle bir şey yapamaz. Yaparsa da hemen gereğini yaparız." açıklamasını yaptı.

http://91.93.103.35/icerik/101130-024157-belge.jpg (http://www.akpartiforum.com/orjresim/101130-024157-belge.html)

Star

EpiVaTeS
11-30-2010, 16:03
Hala cehapeye oy verebilirim diyen Ali Bulaç'a duyurulur...
koşa koşa git oy ver...

İntifada
11-30-2010, 16:15
yok arkadaş...
dindarım diyip chpye oy veren adamın aklından şüphe ederim...
bu kaçıncı hakaret...

depare
11-30-2010, 17:24
Allaha başarısızlık atfeden zeka özürlüler bakalım hanginiz Allahın azabından kaçmayı başarabilecek :)

Özgür Çağrı
11-30-2010, 20:23
Onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. Halbuki, biz sussak tarih susmayacak. Tarih sussa hakikat susmayacak. Bizden kurtulsalar vicdan azabından kurtulamayacaklar, vicdan azabından kurtulsalar tarihin azabından kurtulamayacaklar. Tarihin azabından kurtulsalar ALLAH'ın gazabından kurtulamayacaklar.

Hüdaverdi
11-30-2010, 23:05
Yani diyor ki 'Lan ben Allah ı tanımıyorum savcı kim oluyor ulann'
Bu kadar net konuşmuş.Söz konusu tepkiyi ortaya koymaksa,sövüyorum bu yaratığa gözlerim kapalı ;D