Orijinalini görmek için tıklayınız : Cimbomlu Çıldırdı ....
http://image.haber7.com/haber/56238.jpg
Galatasaraylılar bilet için görülmemiş talepte bulundu. 23 bin kapasiteli Ali Sami Yen'e bilet için 300 bin kişi başvurunca, biletleri e-ortamda satan Biletix çöktü ...
Galatasaray'ın, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile yapacağı Turkcell Süper Lig'deki son maçı için, 300 bin kişinin bilet talebinde bulunduğu bildirildi.
Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, bu sabah Biletix'ten satışa çıkarılan biletlere 300 binin üzerinde talep olduğu, 23 bin kapasiteli Ali Sami Yen Stadı'nda maç için satışa çıkarılan yaklaşık 17 bin biletin ise kısa zamanda tükendiği ve aşırı yoğunluktan, Biletix'in satış sisteminin kısa sürede kilitlendiği kaydedildi.
Taraftarlara, gösterdikleri yoğun ilgi nedeniyle teşekkür edilirken, şöyle denildi:
''Galatasaray'ımızı lig, kupa ve Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarında, bilet sıkıntısı yaşamadan bir sezon boyunca takip etmenin en kolay ve en uygun yolu, kombine bilet uygulamasından yararlanmaktır. Takımımızın 2008-09 sezonu kombine bilet satışları 30 Nisan'dan bu yana devam etmektedir. Yoğun ilgi gören kombine satışlarımızda yerinizi şimdiden almanızı öneriyoruz.''
AA
vuslata özlem
05-08-2008, 21:58
inşallah şampiyon olunulurda
sevincimiz kursağımızda kalmaz
politikaci
05-08-2008, 21:58
ÇILDIRIN ÇILDIRIN...
haberlerde seyrettim.. polis biletler bitti diyo.. yönetim istifa diyo biri.. :D ne alaka :D :D
vuslata özlem
05-08-2008, 22:02
haberlerde seyrettim.. polis biletler bitti diyo.. yönetim istifa diyo biri.. :D ne alaka :D :D
e yönetime her halukarda istifanın yolu görünüyor burası türkiye ;)
politikaci
05-08-2008, 22:02
2008-2009 ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU GALATASARAY..
İNŞALLAH SENEYE BÖYLE YAZICAK...
e yönetime her halukarda istifanın yolu görünüyor burası türkiye ;)
hayır istifa etsin de başka sebep mi yok kardeşim.. bilet bittiyse yönetim napsın :D :D
http://galeri.internethaber.com/images/gallery/1220/11.jpg
Geçen sene parasız şampiyon olduk. Bu sene hocasız şampiyonuz. Seneye de futbolcusuz şampiyon olacağız ....
:D ;D :D ;D :D ;D
vuslata özlem
05-08-2008, 22:28
Geçen sene parasız şampiyon olduk. Bu sene hocasız şampiyonuz. Seneye de futbolcusuz şampiyon olacağız ....
çok güzel ya :D
hehehe.. namımız yeter diyosun 8)
Bilemedin ruhumuz yeter diyorum .... ;)
Bu arada şimdi farketttim benim mesaj sayısı bölümünde Sayi: leet yazıyor ne anlama geldiğini bilen var mı ? .... ::)
berat_2107
05-08-2008, 22:44
hak ettikleri gibi kutlayacaklar.yer sari gök kırmızı şampiyon cimbom :)
Bilemedin ruhumuz yeter diyorum .... ;)
o da olur.. :D :D
Sukut-u Hayal
05-08-2008, 22:49
Iste bizim taraftarin bu huyunu sevmiyorum..
Isler kotu gidince takima destek vermiyorlar.
Hüdaverdi
05-09-2008, 01:35
Kim demiş orada 23 bin kişinin olduğunu :-*
Kapasite 25 bin.
Kombineleri çıkarırsak daha az bilet satışı oluyor.Tabi konuk ekip,araya konan boşluk ve davetlileride çıakrmak lazım :-*
Tabi 25 değil,30-35 bin kişi olacak orada :-*
Dışardakilerde cabası.
Sen dua et, hükümet istifa dememişler. Taraftarın sadece şampiyonluk maçında değil her maçta cimboma destek olması gerekiyor. Bu takımın şuan en çok paraya ihtiyacı var. Bu ihtiyacı gidereck olan da taraftardır.
2008-2009 ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU GALATASARAY..
İNŞALLAH SENEYE BÖYLE YAZICAK...
Amin, inşallah. ama zor görünüyor.
RDönmezs
05-09-2008, 02:03
23 bin mi pehhhh fazla zıplamayın len stad çöker Allah korusun saraçoğlunda kutlama yapın :D
23 bin mi pehhhh fazla zıplamayın len stad çöker Allah korusun saraçoğlunda kutlama yapın :D
Nerden aklınıza geliyor bunlar ya :D :D +
RDönmezs
05-09-2008, 02:16
Nerden aklınıza geliyor bunlar ya :D :D +
Geceler ilham kaynağımdır benim :D
Hüdaverdi
05-09-2008, 02:24
Kutlarız 8)
http://www.vtunnel.com/index.php/1010010A/1dd905532a428f215f39d85be71f45a46d83913505391bfe3e 5c8f1af2e8ca47071327ca168a23d917304
tamam kutlama yapalımda bize heryer yeter ;)
RDönmezs
05-09-2008, 02:33
Kutlarız 8)
http://www.vtunnel.com/index.php/1010010A/1dd905532a428f215f39d85be71f45a46d83913505391bfe3e 5c8f1af2e8ca47071327ca168a23d917304
Heh şöle gelin bizim stada güven içinde zıplayın hoplayın :D
evet güzelim stadı yapılmış...ama bir kutlama olmuyo...tabi burda iş ultraslanlara düşüyor ::)....eylenmek bizim işimiz...zaferlerde eğlenmek dileğiyle 8)
Hüdaverdi
05-09-2008, 03:25
Heh şöle gelin bizim stada güven içinde zıplayın hoplayın :D
Biz gelmeyiz basarız 8)
Ak_Kelebek
05-09-2008, 11:14
Evet, şaka değil... Ali Sami Yen'in kapasitesi 23 bin, ancak dün Biletix üzerinden satışa çıkartılan şampiyonluk maçı biletlerine 300 bini aşkın talep geldi. Site kilitlendi, kuyruklarda izdiham yaşandı.
Galatasaraylılar, OFTAŞ maçına 300 bin bilet istedi.
Tam 283 bin Aslan yıkıldıGalatasaray Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan, yaklaşık 1 ay önce basın önüne çıkmış ve aynen şu cümleyi kurmuştu: “11 Mayıs, Çıldırma Günümüz olacak...” Şardan yanıldı, çünkü son maçın tarihi 10 Mayıs olarak belirlendi ve ‘Sarı-Kırmızı çılgınlık’ dün resmen başladı. Gençlerbirliği Oftaş karşılaşmasında yaşanacak şampiyonluk kutlamalarına bizzat tanıklık etmek isteyen taraftarlar, Biletix’in site ve gişelerine akın etti. 23 bin kapasitesi olan Ali Sami Yen Stadı’nda bu maç için satışa sunulan bilet sayısı 17 bindi. Ancak sadece internet üzerinden yapılan talep ise 300 binin üzerindeydi.
Maç bitince kupa gelecekİnternet sitesi ve gişelerden bilet temin edenler çok şanslıydı, bu çok özel günde Sami Yen’de yerini alamayacak olanlar ise yıkıldı. Çünkü Türkiye Futbol Federasyonu da 4 takım arasında nefes nefese süren bu müthiş yarış nedeniyle büyük bir sürpriz hazırladı. Hasan Doğan ve kurmayları, Türkiye Futbol Tarihi’nde ilk kez, ligin tescil edilmesini beklemeden şampiyonluğa ulaşacak takıma kupasını verecek. Bu nedenle hem Sami Yen’e hem de Avni Aker’e birer kupa gönderilecek. Galatasaray, OFTAŞ ile berabere dahi kalsa, tribündekiler Süper Lig Şampiyonluğu Kupası ile atılan tura şahitlik edecek.
ÇILDIRMIŞ ÇOCUKLARA ÇILGIN POSTER
Galatasaraylılar... 2 tam sayfalık bu dev poster bugün gazeteniz FANATİK'TE
fanatik
politikaci
05-09-2008, 13:30
saraçoğlunda kutlamak fenerlilere daha ağır gelir bayrağı bida dikeriz fln. bize uyar :-*
Nikimi_Kaybettim
05-09-2008, 14:16
Herkes Fenerbahçenin bu senenin en iyi takımı olduğunu biliyor. Ama ligde şampiyon gs oluyorsa verilen kupalar çokda gerçekçi değil demektir.
Herkes Fenerbahçenin bu senenin en iyi takımı olduğunu biliyor. Ama ligde şampiyon gs oluyorsa verilen kupalar çokda gerçekçi değil demektir.
neden gerçekçi değilmiş...iyi takım mış...iyi takımıda görüyoruz....galatasarayın en kötüsü bile fb yle başgeliyor ;D
Nikimi_Kaybettim
05-09-2008, 14:27
neden gerçekçi değilmiş...iyi takım mış...iyi takımıda görüyoruz....galatasarayın en kötüsü bile fb yle başgeliyor ;D
Gs feneri yendiği için daha iyiyse, ligde bu du yıl gs'yi yenen takımlarda gsden daha iyi demektir. O zaman kupayı onların alması gerekmezmi? :o
hayır ben yendiği için demiyorum tabikide.....dediğim şey tamam iyi takım tamam zengin takım neden başarılı olamıyo?...neden şampiyonluğunu bu hafta açıklıyamadı?....neden galatasarayın maçının sonunu beklemek zorunda?...ben sana neden dahada sayabilirim ama neyse ;)
Fener bu senenin en iyi takımıysa... :-X Vay Türk futbolunun haline. :D
Fener bu senenin en iyi takımıysa... :-X Vay Türk futbolunun haline. :D
:D :D
güleriz ağlanacak halimize ;D
Nikimi_Kaybettim
05-09-2008, 14:36
hayır ben yendiği için demiyorum tabikide.....dediğim şey tamam iyi takım tamam zengin takım neden başarılı olamıyo?...neden şampiyonluğunu bu hafta açıklıyamadı?....neden galatasarayın maçının sonunu beklemek zorunda?...ben sana neden dahada sayabilirim ama neyse ;)
Sanırım fener hem avrupa hemde Türkiye'de oynayabilecek kadar iyi değil. Avrupada erken elenseydi farklı şekilde şampiyon olurdu.
Sanırım fener hem avrupa hemde Türkiye'de oynayabilecek kadar iyi değil. Avrupada erken elenseydi farklı şekilde şampiyon olurdu.
bak buda güzel cevap değil...iyi ozaman sadece avrupaya odaklansalardı belki bişeyler başarırlardı...
:Dhadi avrupayı bıraksınlar diyicem yine şampiyon olmamazla bunada bir kılıf bulurlardı ;D
biz avrupa devlerinni yandiğimizdede türkiyede şampiyon oluyoduk...ama bu bize has bişey herkes yapamaz 8)
Nikimi_Kaybettim
05-09-2008, 14:42
bak buda güzel cevap değil...iyi ozaman sadece avrupaya odaklansalardı belki bişeyler başarırlardı...
:Dhadi avrupayı bıraksınlar diyicem yine şampiyon olmamazla bunada bir kılıf bulurlardı ;D
biz avrupa devlerinni yandiğimizdede türkiyede şampiyon oluyoduk...ama bu bize has bişey herkes yapamaz 8)
Sanırım bu tartışmamızın cevabı bir sonraki dönem avrupada belli olacak. Kim erken veda ederse o kötü diycem ama o zamanda kesin bize zor takım düştü size kolay takım düştü dersiniz.
politikaci
05-09-2008, 15:13
değilmiş demeki.. biz avrupada başarı yakaladığımız zaman ligdede başarı sağlıyorduk.. işte tesadüfün belgesi.. zico ne dedi? avrupa bizi yıprattı.. hangi en iyi takım?
değilmiş demeki.. biz avrupada başarı yakaladığımız zaman ligdede başarı sağlıyorduk.. işte tesadüfün belgesi.. zico ne dedi? avrupa bizi yıprattı.. hangi en iyi takım?
bir tanesin politikacı :-*+
politikaci
05-09-2008, 15:19
Ayrıca stadımızla dalga geçenler yeni stadın yapıldığını bilmiyorlar herhalde. ben bilgilendiriyim o halde. Yeni stadımız Avrupanın en İyi 4 stadının arasına giricek şimdiki ali samiyenden katkat kapasiteli. üstü açılıp kapanan bir stad soruyorum size Hangi Türk takımı üstü kapalı stad görmüş?
Sanırım bu tartışmamızın cevabı bir sonraki dönem avrupada belli olacak. Kim erken veda ederse o kötü diycem ama o zamanda kesin bize zor takım düştü size kolay takım düştü dersiniz.
kardeşim sen herde muhalefetsin...yani ne diyim sana.. :)
politikaci
05-09-2008, 15:33
evet bizi hangi takımlar bekliyor ... ballıbahçe yi hangi takımlar bekliyormuş .. sonra yine çeyrek finale çıkıcaklar yazık delicesine sevincekler sonra ülkede yine şampiyon olamayıp TÜRK TAKIMI OLMADIKLARINI BREZİLYA PAF TAKIMI olduklarını kanıtlıcaklar ..
Nikimi_Kaybettim
05-09-2008, 18:38
kardeşim sen herde muhalefetsin...yani ne diyim sana.. :)
Hemfikir olduğum bir konuya niye mesaj yazayım ki? :o
politikaci
05-09-2008, 18:40
UZUN LAFIN KISASI: YİNE LİDER YİNE EN ÜST GALATASARAY...
By_ÇAKIR
05-09-2008, 20:08
:):) Normaldir yani
Hüdaverdi
05-10-2008, 04:03
Hee fener bu senenin en iyi takımı,bu yüzden taraftarınız fener otobüsüne saldıırp hem futbolculara,hem klüp yöneticilerine,hatta ve hatta Rab'bimize küfür ettiler 'fener' sayesinde değil mi ? (Gs maçı sonrası)
Siizn taraftar hep apıyor bunu,sürekli saldırıyorlar takımına :-*
Bükemediğin bileği öpüp başına koymayı öğretmediler sanırım sana :-*
murat kurt
05-10-2008, 04:06
Hee fener bu senenin en iyi takımı,bu yüzden taraftarınız fener otobüsüne saldıırp hem futbolculara,hem klüp yöneticilerine,hatta ve hatta Rab'bimize küfür ettiler 'fener' sayesinde değil mi ? (Gs maçı sonrası)
Siizn taraftar hep apıyor bunu,sürekli saldırıyorlar takımına :-*
Bükemediğin bileği öpüp başına koymayı öğretmediler sanırım sana :-*
Bu ne demek arkadaşım?Bizi ne duruma düşürdüğüne dikkat eder misin?Bu bir oyun.İmani bir meselede bizi bazılarının kafirlikleriyle neden eşleştiriyorsun?
Hüdaverdi
05-10-2008, 05:22
Oyun,oyun olduğunu fark edemeyen bir çok kişi var,ibretlik olsun diye yazmakta sakınca yoktur :-*
Sukut-u Hayal
05-10-2008, 05:24
bi kac saat sonra sampiyonuz ;D 8)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.