fatih kısaparmak balon baskılı balon --- CLICK (KLİK) --- Duygusal-Komedi-Eğlence... - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : --- CLICK (KLİK) --- Duygusal-Komedi-Eğlence...

faruk_09
03-03-2008, 00:09
http://images.hepsiburada.com/assets/Film/500/dvdcolsony300vcd.jpg

Oyuncular : Adam Sandler , Kate Beckinsale

Yönetmen : Frank Coraci

İflah olmaz bir işkolik olan Michael Newman’ın(Adam Sandler) karısı (Kate Beckinsale) ve çocuğuna ayıracak vakti yoktur. Çoktan hak ettiği müdürlüğe ulaşmak için, bir türlü memnun olmak bilmeyen patronunu etkilemeye çalışmaktadır. Deli ruhlu bir tezgâhtar olan Morty (Christopher Walken) ile tanıştığında, dualarının cevabını da bulur: Hayatın küçük rahatsızlıklarını es geçebilmeyi sağlayan sihirli bir uzaktan kumanda… Tabi Michael kumandayı kullanmanın onun hayatını gittikçe daha da kontrolden çıkabileceğini hiç hesaba katmamıştır. Ama Michael neşe içinde ailesi ve arkadaşları ile ilgili anları kumandayla susturup, geçip, geçmişi ve geleceği tararken, kumanda onun hayatını yavaş yavaş ele geçirmeye ve onu programlamaya başlar. Dikkat edin! Bu komedi macera sizi de kontrolden çıkartacak!

ÖZEL SEÇENEKLER
Oyuncular ve Film Ekibinden Sesli Yorumlar
Çıkarılmış Sahneler
Özel Bölümler
Fragmanlar

Hüdaverdi
03-03-2008, 00:25
Filmde oynayan bu adamın lakabı ''yumurta kafa''dır...
Her filmde bunu söylerler zaten :D
Harika,süper bir filmdir,ben baya gülmüştüm,izlemenizi öneririm :)

(ne çok film izlemişim ve adamalrı tanıyorum ;D)

faruk_09
03-03-2008, 00:44
Ben bu filmin en çok senaryosuna bayıldım... hala etkisindeyim... O sonundaki duygusal sahne hala gözlerimin önünde...

Ak_Kelebek
03-03-2008, 14:45
Ben bu filmin en çok senaryosuna bayıldım... hala etkisindeyim... O sonundaki duygusal sahne hala gözlerimin önünde...

Hadi yaaa ;D bak şimdi merak ettim boş olduğum bi akşam alayımda izleyeyim bari etkilenecekmiyim ;D ;D

faruk_09
03-03-2008, 19:29
Bence bu film bir Başyapıt... Adam Sandler sen harikasın...

YavuzSultanSelim
03-05-2008, 03:38
Adam Sandler büyük bir aktör bence. çok iyi filmleri var. bu filmde çok sağlamdı

dildade
03-05-2008, 10:05
Ders veren bir film bence insan zamanın kıymetini her anı yaşaması gerektiğini anlıyor.

faruk_09
03-05-2008, 13:20
İnsanın kendinden çok şey bulduğu yaşama dair bir film...

sadeceali
03-12-2008, 16:13
vay be... merak ettim şimdi.... alıp izlemem lazım....

geçen elime geçti... izlemeden geri vermiştim arkadaşa..... :)

murat kurt
03-16-2008, 14:56
ben de alayım be meraklandım

faruk_09
03-22-2008, 19:40
vay be... merak ettim şimdi.... alıp izlemem lazım....

geçen elime geçti... izlemeden geri vermiştim arkadaşa..... :)

Ben öyle her filmi beğenmem ama Clıck Çok farklı ya seneryo alıp götürüyo insanı tekdüze bir film değil kesinlikle... İzlemeyen kalmasın Şiddetle öneririm +1 bendensin

sadeceali
03-22-2008, 23:50
tamam abi... hemen buluıyorum... :) merak ettim baya...

parabol
03-23-2008, 00:24

Kesinliklee....Adam sandler bir numara :-* Ama bu filmi izlemedim ilk işim izleyeceğim...+1 bendensin :D

sadeceali
03-23-2008, 00:25
evet izlemek gerek..... baya merak ettim...

faruk_09
03-23-2008, 14:12

Kesinliklee....Adam sandler bir numara :-* Ama bu filmi izlemedim ilk işim izleyeceğim...+1 bendensin :D

İzle tabi izledikten sonra bize teşekür edeceksin hemde... Seneryoya bayıldım ben ya..+1