Orijinalini görmek için tıklayınız : Cübbeli Ahmed Hoca'dan Milli Görüşe salvolar!!!!
milletinadami
06-25-2011, 14:17
http://www.youtube.com/watch?v=hD11AWtVJts
http://www.youtube.com/watch?v=hD11AWtVJts
İntifada
06-25-2011, 14:20
muhterem ihvanforumdaki ukubat senmisin...
BeldeiTAYYIBe
06-25-2011, 17:11
Saadet'e ne gibi salvo yapmis ben pek göremedim...
Hüdavendigâr
06-25-2011, 18:56
Herzamanki gibi hocamız harika konuşmuş,sanki saadete oy veren şuurlu müslümanlardır deyip milletin müslümanlıgını sorgulayan babamdı.bu güzel videoyu paylaştıgınız için teşekkür ederiz,o mücahit geçinenlerin ne mal olduklarını hocamızın ağzından dinlemek güzel oldu,eyvallah..
İntifada
06-25-2011, 19:01
valla daha önce akpartiyede bir çok salvosunu duyduk...
ne olacak yani...
Terennüm
06-25-2011, 19:07
Herzamanki gibi hocamız harika konuşmuş,sanki saadete oy veren şuurlu müslümanlardır deyip milletin müslümanlıgını sorgulayan babamdı.bu güzel videoyu paylaştıgınız için teşekkür ederiz,o mücahit geçinenlerin ne mal olduklarını hocamızın ağzından dinlemek güzel oldu,eyvallah..
sevgili kardeşim hüdavendigar
bazen duygularımızla yazmak bizleri sıkıntıya sokabilir.saadet partisnie gönül vermiş ihvanların ne mal olduklarını gördük gibi kelimeler kullanmak bizlere yakışmayacağı düşüncesindeyim..saadet partili ihvanlardan en çok sıkıntıyı yaşayanlardan biriside benim.zira ailem ve bazı çevrem hala bu tür düşüncelerdeler..cübbelinin açıklaması ne zaman yapılmış bilmiyorum ama seçimden sonra yapıldıysa benim gözümde pek geçerliliği yoktur..
Hüdavendigâr
06-25-2011, 19:10
sevgili kardeşim hüdavendigar
bazen duygularımızla yazmak bizleri sıkıntıya sokabilir.saadet partisnie gönül vermiş ihvanların ne mal olduklarını gördük gibi kelimeler kullanmak bizlere yakışmayacağı düşüncesindeyim..saadet partili ihvanlardan en çok sıkıntıyı yaşayanlardan biriside benim.zira ailem ve bazı çevrem hala bu tür düşüncelerdeler..cübbelinin açıklaması ne zaman yapılmış bilmiyorum ama seçimden sonra yapıldıysa benim gözümde pek geçerliliği yoktur..
abi benim sözüm yazımda belirttiğim gibi insanların verdiği partilere göre müslümanlıklarını sorgulayan insancıklaradır.bütün sp'lileri aynı kefeye koymam mümkün değil,yanlış anlaşılmasın.
EpiVaTeS
06-26-2011, 01:04
cübbeli mehapelidir...
Hüdavendigâr
06-26-2011, 01:11
cübbeli mehapelidir...
;D;D;D
hocam zaten sp ye secmen vurmus birde sen vurma Allah askina :).. onlar hala daha parmak hesabi bize kim oy verdi, kim vermedi derdindeler :D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.