fatih kısaparmak balon baskılı balon Demirel Bey Yine Konuştu: % 47'nin karşında % 53 var - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Demirel Bey Yine Konuştu: % 47'nin karşında % 53 var

loneliness
09-07-2007, 16:27
Demirel, "Seçim öncesindeki eleştiriler veya kaygılar ortadan gitmiş değildir” diyerek seçimin huzur getiremeyeceğini savundu ve “Yüzde 47’nin karşısında yüzde 53 vardır” dedi.

Demirel: % 47'nin karşında % 53 var

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, siyasi iktidarı seçim öncesi eleştirenlerin, iktidar yüzde 47 oy aldı diye eleştirilerinden veya kaygılarından vazgeçmediğini söyledi. Demirel, “Seçim öncesindeki eleştiriler veya kaygılar ortadan gitmiş değildir” dedi.

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Aylık Ekonomi Politik Enerji Dergisi Ekopolitik’in Ağustos sayısında yayınlanan röportajında, seçim öncesinde iktidara yöneltilen eleştiri ve kaygıların ortadan kaybolmadığını savundu.

haber7.com

Onlybullet34
09-07-2007, 16:36
Nato Kafa Nato Mermer..Yaşlılıktan olsa gerek..Hala bizi küçümsüyor..

Hasan ERBEK
09-07-2007, 17:18
acaba kendi parti döneminde ona ne kadar vardı?önce bunu muhakeme etmesi lazım.

akzeinebu
09-07-2007, 17:21
yaa suss artikk beee bıktık senden dedemin babası seni dinledi dedim seni dinledi babam seni dinledi ama ben dinlemicem seniii >:(

Sweet_Cat
09-07-2007, 17:27
kurtulusu yok ölene kadar konusur bu bunak >:(

maviinsan
09-07-2007, 19:27
%47 nin karşısında %53 var ama bunların içinde binbir çeşit ideoloji var.EN ağır komunistlerden tutun ülkücülere,milli görüşçülere kadar..Ve bunların hiçbiri diğeriyle barışık değil...Ama milletin %47 'Sİ TEK BİR partiye oy veriyor.
Bize oy vermeyenler çok. ama onlar kendi aralarında kavgalı olduğu için bizi etkilemiyo ;)

parabol
09-10-2007, 03:39
allam allam yaa ...akıl fıkır sunlara yaa

pRoff
09-10-2007, 23:35
Yaşlılık diyerek geçiştirmek lazım söyledikleri akla mantığa aykırı >:(

Seçim pusulasında iki seçenek mi vardı ?
Birinde Ak parti
Diğerinde Anti-Akparti mi yazıyordu ? >:(

EpiVaTeS
09-10-2007, 23:38
zaten demirelin kendisi akla mantığa aykırı...
onun için bunak diyip geçiyorum bide bu adam Cumhurbaşkanı oldu bir zamanlar yazık Türkiye ye be....

Parantez
09-10-2007, 23:51
hehehheee ay bu adam iyice bunadı
zavallı 22 temmuz un şokundan çıkamıyor
yeter artık ya sussun biz onlara cevabımızı verdik hala utanmadan konuşuyorlar

EpiVaTeS
09-10-2007, 23:59
en kısa zamanda bir hastaneye yatması lazım bu bunak ihtiyarın yoksa vay milletin haline kendisi alsa 47 oyu göbek atmazsa ben hiiçççç bir şey bilmiyorum....

Benide_Kapatın
09-11-2007, 20:10
Az kaldı güniz sokaktaki... KAzık çakacağını düşünüyorsun dünyaya ama nafile.. Eğer bu milletin bir lokma hakkı senin ve yakınlarının kursağından geçtiyse zhir zıkkım olsun...

FaTaLiX
09-12-2007, 15:42
yaa suss artikk beee bıktık senden dedemin babası seni dinledi dedim seni dinledi babam seni dinledi ama ben dinlemicem seniii >:(

:D:D:D

Meftun
09-12-2007, 21:03
MATEMATİH HATASI mı desem ASRIN HATASI mı desem? iki parti olsa dersin ki tamam %53 karşı ki zaten o zaman ak parti İKTİDAR olamazdı...ama çok partili sistem mesela saadetçilerin hepsi ülkücülerin dp lilerin hepsi akpartiden nefret mi ediyor HAYIR sadece BİRİNCİ TERCİHLERİ farklı partiler.....
ama biz burada sayfalarca bilimsel toplumsal sosyolojik psikolojik ne kadar yazı yazsak da süleyman demirel anlamaz..ANLAMAZLIKTAN GELİR!!!!!