fatih kısaparmak balon baskılı balon Deniz Baykal, gençlere ‘ders verecek’ !!!! - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Deniz Baykal, gençlere ‘ders verecek’ !!!!

Ak_Kelebek
01-03-2008, 11:10
[CHP İstanbul, “Parti Okulu” açıyor… İstanbul’daki Parti Okulu'nun açılış dersini CHP Genel Başkanı Deniz Baykal verecek >:(
http://img113.imageshack.us/img113/8691/baykljs0.jpg
CHP İstanbul İl Başkanlığı, Gençlik Kolları üyelerinin ideolojik ve politik donanımlarını güçlendirmek amacıyla “Parti Okulu” adı verilen bir eğitim programı başlatıyor. Ocak 2008 tarihi itibariyle hayata geçirilecek olan Parti Okulu'nun ilk eğitim dönemi, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın vereceği ders ile başlayacak.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, 12 Ocak 2008 tarihinde açılacak “Parti Okulu”nun ilk dersinde, "Sosyal Demokrasi'nin Tarihsel Evreleri, Günümüzdeki Durumu ve Geleceği"ne ilişkin bilgi ve düşüncelerini gençlerle paylaşacak.

Doçentlik tezi "Siyasal Katılım ve Sosyal Demokrasi" olan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın başlatacağı ders programı, siyaset, ekonomi, uluslararası ilişkiler, medya-iletişim alanlarında önemli isimlerin verecekleri derslerle devam edecek. CHP İstanbul Gençlik Kolları’na yönelik hazırlanan eğitim programı daha sonra genişletilerek siyasete ilgi duyan tüm gençlere yönelik olarak sürdürülecek.

CHP Gençlik Kolları Üyesi Demir Büyüközkan’ın eşgüdümünde hazırlanan eğitim program kapsamında, dış politikadan yerel yönetimlere, CHP’nin tarihsel köklerinden, sosyal demokrasinin gelişimine uzanan konular da ele alınacak.

Gürsel Tekin; “Partimizin genç kadrolarını yetiştireceğiz”
CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, “Parti Okulu” adını verdikleri eğitim programıyla ilk etapta CHP Gençlik Kolları üyelerine bilgi donanımı sağlayacaklarını söyledi. Tekin şöyle devam etti: "CHP, iktidara yürüyüşünde, bir yandan yeni projelerle, bir yandan da bu projeleri uygulayacak yeni kadrolarla halkımızın karşısına çıkmayı hedefliyor. Parti Okulu, CHP'yi ve Türkiye'yi yönetecek olan genç kadroların ideolojik ve politik donanımlarını güçlendirmeyi amaçlıyor" dedi.

Parti Okulu'nda önce "sosyal demokrasi"nin, ilerleyen süreçte ise Cumhuriyetçilik, Demokrasi, Liberalizm, Kapitalizm, Laiklik kavramlarının ayrıntılı şekilde ele alınacağını belirten Gürsel Tekin, aralarında Nurşen Mazıcı, Barış Doster, Erol Manisalı’nın da bulunduğu önemli isimlerin bu eğitim programı kapsamında CHP'li gençlerle buluşacağını söyledi.

haber7.com

MaU_95
01-03-2008, 12:06
Ak parti iyi bir örnek oldu bunlar için.
Ak parti olmasaydı böyle geldiler böyle gideceklerdi.

AkSa- 34
01-03-2008, 12:39
kendisine verilen dersleri üzerine almayan bir insan nasıl ders verebilir anlamış degilim ???

GÜLseven
01-03-2008, 12:49
Kendilerinin ders alması gerekirken nasıl insanlara ders verecekler ??? Ders verdiklerini de kendileri gibi yaparlarsa daha çok işimiz var bunlarla...
>:( >:( >:(

laterna68
01-03-2008, 13:17
baktılar ki üst kadrolardan fayda gelmiyor tabana yeni insanlar arıyorlar..

loneliness
01-03-2008, 13:24
:D :D :D :D :D :D

Hiç güleceğim yoktu yazık o öğrencilere ;D ;D

oguzdesouza
01-03-2008, 23:15
Acıdım o öğrecelere bak şimdi ;D

İlk ders : RODOSA KADAR NASIL YÜZÜLÜR ;D ;D ;D

MaU_95
01-03-2008, 23:58
Acıdım o öğrecelere bak şimdi ;D

İlk ders : RODOSA KADAR NASIL YÜZÜLÜR ;D ;D ;D

;D :D ;D ;D :D ;D
Dostum olmamış. Eğer süngeri sıkmak gerkirse su şöyle çıkar:
Ders 1: Spor, Kazanamazsam Rodos'a kadar yüzecem deyip nasıl oy toplanır?
Ders 2: Terzilik, Verdiğin sözden dönmek için nasıl kılıf uydurulur?
Ders 3: Çöpçülük, Halkın tepkisinden tırsarak çöp kamyonları nasıl merkezin önüne çekilir?
Ders 4: Sınav.
Mezuniyet.
Toplam süre:15 Dak ders, 10 dak sınav, 45 dak mezuniyet töreni: 70 Dak.

ümitli_bekleyis
01-04-2008, 00:03
:D ::)

Mu-Alim
01-04-2008, 00:08
Ders 1 - İyi bir muhalefet olmanın 10 altın kuralı
Ders 2 - Koltuğa tünemenin püf noktaları
Ders 3 - Gemi maketi nasıl yapılır?
Ders 4 - Halk'a rağmen Halkçı olmanın yolları
Ders 5 - Ak Parti yerine AKP demek için dil egzersizleri
Ders 6 - Tek tek bütün kalelerinizi nasıl düşürürsünüz? ( Antalya'dan canlı bağlantı ile )
Ders 7 - CHP'yi 2020 yılına hazırlıyoruz... ( Meclisin 'ana muhalefet bloğunda' yapılan tadilat çalışmalarına ziyaret )
Ders 8 - Müzik ( F.Say'ın yeni bestesi "Laiklik Elden Gidiyor" parçasının flüt ile çalınması )

ümitli_bekleyis
01-04-2008, 00:19
Ders 1 - İyi bir muhalefet olmanın 10 altın kuralı
Ders 2 - Koltuğa tünemenin püf noktaları
Ders 3 - Gemi maketi nasıl yapılır?
Ders 4 - Halk'a rağmen Halkçı olmanın yolları
Ders 5 - Ak Parti yerine AKP demek için dil egzersizleri
Ders 6 - Tek tek bütün kalelerinizi nasıl düşürürsünüz? ( Antalya'dan canlı bağlantı ile )
Ders 7 - CHP'yi 2020 yılına hazırlıyoruz... ( Meclisin 'ana muhalefet bloğunda' yapılan tadilat çalışmalarına ziyaret )
Ders 8 - Müzik ( F.Say'ın yeni bestesi "Laiklik Elden Gidiyor" parçasının flüt ile çalınması )
:D :D

MaU_95
01-04-2008, 00:21

;) :D ;D