fatih kısaparmak balon baskılı balon Deniz Feneri ETÖ icadı! - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Deniz Feneri ETÖ icadı!


FarukARSLAN.
02-25-2009, 13:39
http://www.habervaktim.com/resim/resim59599_2.jpg


Deniz Feneri e.V dosyasının dün Dışişleri Bakanlığı'na ulaştığı saatlerde Vakit'e şok açıklamalarda bulunan AK Parti'nin hukukçu Milletvekili Hüsnü Tuna, Deniz Feneri olayını icad edenlerin Ergenekon sanıkları ve yandaşları olduğunu söyledi. (http://www.habervaktim.com/yonlendir.php?id=7)Deniz Feneri e.V dosyasının Dışişleri Bakanlığı'na ulaştığı saatlerde Vakit'e konuşan AK Parti Konya Milletvekili Avukat Hüsnü Tuna, Almanya Deniz Feneri Davası ile Ergenekon davası arkasında duran iradenin zafiyete düşürülmek istendiğini söyledi.

DUGİN: SIRA BİZDE

Vakit'e çok önemli açıklamalarda bulunan Tuna, “Bu dava kesinlikle Ergenekon'a karşı bir saldırı olarak ortaya çıkarılmıştır. Ergenekon'un ideoloji beyni olarak adlandırılan Ergenekon sanığı Doğu Perinçek'in yakın arkadaşı olan ve Rusya Avrasya Hareketi lideri Prof. Dr. Aleksandr Dugin, geçtiğimiz Ekim ayında, ‘Avrasyacılar tarafından AK Parti'ye karşı açılan kapatma davasına karşılık olarak Ergenekon davasının ortaya atıldığını' öne sürerek, ‘Sıradaki hamle ise artık bizim olacak' şeklinde konuşmuştu. Kapatma davasının zeminini de aslında bu Ergenekoncu yapı hazırlamıştı. Sıra bizde dedikleri ise, işte Almanya Deniz Feneri Davası oldu. Almanya Deniz Feneri Davası ile Ergenekon davasının arkasında duran iradeyi zafiyete düşürmek için düğmeye bastılar” diye konuştu.

ALMANYA DENİZ FENERİ DAVASI İLE ERGENEKON ARASINDAKİ İLİŞKİ

ETÖ Davasının iddianamesinde, Ergenekoncuların gerçekleştirmeyi planladığı eylemlere yer verildiğini hatırlatan Tuna, gözden kaçan konulara net açıklamalar getirirken, Almanya Deniz Feneri Davası ile Ergenekon arasındaki ilişkiyi ortaya çıkaran şok deşifrelerde de bulundu. Tuna şöyle konuştu; “İddianamede, ‘Ergenekon terör örgütü üst düzey yöneticilerinin, AK Parti'ye kapatma davası açılması için ciddi girişimlerde bulundukları, Yargıtay Başsavcılığını kapatma davası açması yönünde etkilemeye çalıştığı' ortaya konuldu. Yani kapatma davası nasıl onların işi ise, Deniz Feneri Davasını öne sürenler ve ortaya çıkaranlar da aynı ekip… Amaç ise misilleme… Sonra iddianamede yer alan telefon kayıtlarında Ergenekoncuların söz konusu Deniz Feneri dosyalarının nasıl bekletilmesi ve zamanı geldiğinde ortaya çıkartılıp şantaj malzemesi olarak kullanılması adına mücadele verdikleri de görülüyor. Ayrıca aynı ekibin söz konusu dosyaların öncelikle kendilerine teslim edilmesi için yaptıkları görüşmeler de deşifre oldu. İşte şimdi bu dosya üzerinden nasıl hükümeti hedef haline getirmeye çalıştıklarını görüyoruz. Bunları yapanları iyi analiz etmek gerek.”

İP VE CHP'YE NEDEN DAVA AÇILMADI?

Peki, CHP ile Alman Vakıfları arasındaki ilişki… İP ve CHP'ye açılmayan davalar, Türkiye'deki savcıların her konuyla ilgilenmediklerinin, ayak sürüdüklerinin göstergesidir. ‘Savcılar madem bazı partileri dikkatle izlerken neden bunları görmüyor' diye vatandaş soruyor. Ayak sürümeleri vatandaşı rahatsız ediyor. ‘Yargı camiası içinde kamuoyunu temsil edenlerin bazı bağlantılarının olup olmadığı da' vatandaşlar tarafından sorgulanmaya başlandı” diye konuştu.




- VAKİT