fatih kısaparmak balon baskılı balon DEV TURBAN HAREKATI - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : DEV TURBAN HAREKATI

akadam20
10-20-2007, 15:57
ESSELAMUN ALEYKUM BUGUNE KADAR TURBAN SORUNU KONULARINA BIZZAT KATILDIM DESTEKCI OLDUM TURBANLI HANIMEFENDILERE YARDIMCI OLMAK AMACIYLA

SIMDI BU KAMPANYAYI INTERNET UZERINDE DEVAM ETTIRMEK ISTIYORUZ BILIYORUZ BIRCOK SITE VAR AMA SIZLER AKGENCLIK OLARAK VE AKPARTILI OLARAK DESTEGINIZI BIZDEN ESIRGEMEYECEKSINIZ

TURBAN KAMPANYASI ADRESLERI

http://www.turbanlilarin.adresi.org

http://www.turbanlilarin.adresiyiz.com

SITEMIZI AKRABALARINIZA DOSTLARINIZA YAKINLARINIZA TAVSIYE ETMEYI UNUTMAYINIZ

SAYGILARIMLA

SERCAN

YAZI YAZMAK DESTEK OLMAK ICIN

ZIYARETCI DEFTERLERI

http://www.turbanadestek.adresi.org

http://www.turbanadestek.adresiyiz.com

Beritan
10-20-2007, 16:01
TÜRBAN HAREKATINI herzaman destekliyoruz ama allah yardım etsin.

akgulrafet
10-20-2007, 17:22
ALLAH BAŞÖRTÜLÜ KARDEŞLERİMİZİN YARDIMCISI OLUR İNŞALLAH.AMA ARKADAŞLAR İNANIN SANAL ALEMDE SESİMİZİ FAZLA DUYURAMAYIZ DUYURSAK BİLE ANLATAMAYIZ.YAPABİLECEĞİMİZ TEK ŞEY JHÜKÜMETİMİZE VE BAŞBAKANIMIZA ÇOK DUA EDİP BU ZÜLMÜN ORTADAN KALDIRILMASINI İSTEYECEĞİZ.

Meftun
10-20-2007, 19:27
duyarlılığınız için teşekkürler arkadaşlar...inşallah artık böyle sorunlarımız kalmayacak......

selahattin_ay
10-20-2007, 19:30
sonuna kadar destek hep destek

Gölge
01-24-2008, 04:24
Tüm başörtülü kardeşlerimizi destekliyoruz ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun ....

kanlıoğlu
01-24-2008, 09:30
Türbanlı kardeşlerimize tüm yüreğimizle ve dualarımızla destek oluyoruz.

Artık bıçak kemiğe dayanmıştır. Çıkılan bu yolun dönüşü yoktur.

Yıllardır susan taraf olarak, ezilen taraf olark en doğal hakkımızı geri istiyoruz.

azize
01-24-2008, 10:41
şuna türban demesek..midem kalkıyo..Başörtüsü örtüyorum ben onların tüm simge ve tariflerinden uzağım..
ve konunun tam destekçiyim biiznillah..

HuRReM
01-24-2008, 11:13
Türbanlı değil "başörtülüyüm"

AK_Genclik
01-24-2008, 13:42
Türban'a Karşıyım!

Ben Başörtüsü'nü desteklerim!

TÜRK EVLADI
01-24-2008, 13:45
[i][b]Başörtüsü namusumuzdur...
Hep destek tam destek...

tahir
01-24-2008, 18:42
http://www.muhabbetbagi.com/imgaleri/islamiresimler/Allah_yazisi.jpg
AKP ile BU YASAKLAR KALKACAK İSALLAH

tahir
01-24-2008, 18:46
sona doğru geliyoz yasağın kalkmasına az kaldı ama yargı gücünü elinde bulunduranlar ne yapar onu bilemeyiz....

tahir
01-24-2008, 18:50
sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır...
er yada geç yasaklar kalkacak

ahmike
01-24-2008, 19:33
Bir daha düzelt istersen kardeş...

duman
01-24-2008, 19:40
Bu işi bitirmenin zamanı çoktan geldi. İnşallah çözülecek...

Yasakçılar sizi artık sallayan yok. İşte güç işte meydan. Ya meclis çözer yada refarandum için bize gelir. Sonuç belli zaten. Kendinizi fazla zorlamayın....

amasralii74.5
01-25-2008, 02:57
başörtüsü zulmü yapanlara tokat gibi yasa geliyor arkadaşlar. allahın izni ile sonuç yakındır.ama mhp ye muhtaç kalmamız beni çok üzüyor.
bize de akgençler olarak partimiz için daha çok çalışıp birdaha kimseye muhtaç olmayacak şekilde bir meclis tablosu çıkarmak yakışır. 400 ila 410 ideal sayıdır :-)
hadi çalışmalarınızda başarılar

YavuzSultanSelim
01-25-2008, 03:01
başörtüsü zulmü yapanlara tokat gibi yasa geliyor arkadaşlar. allahın izni ile sonuç yakındır.ama mhp ye muhtaç kalmamız beni çok üzüyor.
bize de akgençler olarak partimiz için daha çok çalışıp birdaha kimseye muhtaç olmayacak şekilde bir meclis tablosu çıkarmak yakışır. 400 ila 410 ideal sayıdır :-)
hadi çalışmalarınızda başarılar

bu konuda üzüleceğimiz yerine sevinmemiz lazım bence. en azından mhp, chp gibi herşeye muhalif değil

laterna68
01-25-2008, 03:05
mhp ye muhtaçlık konusunda katılmıyorum amasralı..evet onların katılımı şart fakat bu muhtaçlık değil beraber hareket etme diyelim...

YavuzSultanSelim
01-25-2008, 03:08
mhp ye muhtaçlık konusunda katılmıyorum amasralı..evet onların katılımı şart fakat bu muhtaçlık değil beraber hareket etme diyelim...

evet. meclis bu demektir zaten. ne güzel 2 parti beraber bir konuda anlaşıyor. demokrasi budur

amasralii74.5
01-25-2008, 03:13
ok arka

evet. meclis bu demektir zaten. ne güzel 2 parti beraber bir konuda anlaşıyor. demokrasi budur

arkadaşlar bu konuyu daha sonra da foruma taşıyalım olur mu?bakın neler oluyor göreceğiz. mhp nin demokrasi anlayışı neymiş?yasa metnindeki anlaşmadan sonra forumda paylaşalım ok?
unutmayın ama olur mu?

ahmike
01-25-2008, 03:14
Aslında Ab ' te girme amaçlarının çogu özgürlükler için bence....

YavuzSultanSelim
01-25-2008, 03:16
mhp yi biliyoruz ztn. ama burdaki uzlaşma güzel sadece

ahmike
01-25-2008, 03:17
Zaten Mhp yaklaşmassa AKP ' ye çok şeyler kaybeder....

amasralii74.5
01-25-2008, 03:19
bu arada madem demokrasi diyoruz siz de çok partili sistemlere geri dönmemezi mi isterdiniz yoksa bakın benim 400- yada 410 vekil sayısına ulaşmak gibi bir hayalim var bu gerçekleşirse eğer yasalar daha rahat çıkar, demokratikleşmenin önü açılmaz mı?
o zaman demokrasi olmaz mı?bu partiye oy veren milyonların oyları demokrasiye bir katkı değil mi?
unutmayalım ki ak partinin mecliste olması başlı başına bir demokrasi örneğidir.

laterna68
01-25-2008, 03:20
mhp bu tavrından vazgeçerse ya da böyle hareket etmezse bir daha ki seçimlerde barajı geçemez...

YavuzSultanSelim
bu arada madem demokrasi diyoruz siz de çok partili sistemlere geri dönmemezi mi isterdiniz yoksa bakın benim 400- yada 410 vekil sayısına ulaşmak gibi bir hayalim var bu gerçekleşirse eğer yasalar daha rahat çıkar, demokratikleşmenin önü açılmaz mı?
o zaman demokrasi olmaz mı?bu partiye oy veren milyonların oyları demokrasiye bir katkı değil mi?
unutmayalım ki ak partinin mecliste olması başlı başına bir demokrasi örneğidir.

400 milletvekili olması gerçekten çok güzel olur. benim de hayalim bu. inşallah o günleride göreceğiz

ahmike

Elbette öyledir.... Ama eger diger partilerde ülke için katkıya destek olursa tam demokrasi olur...

amasralii74.5
01-25-2008, 03:25
evet barajı geçemez bence de
bize verdiği destek sadece birdaha meclise girmek için barajı geçmek için
başörtüsüne özgürlük istedikleri için değil.
bakın sayın abdullah gül e de bu şekilde destek verdiler
vermeselerdi ne olurdu?birdahaki seçimde MHP NAKAVT
aynı şekilde bu yasaya da destek veriyor ama gönülsüz
kızlarımız okusun ama başörtülü çalışmasın diyorlar.oy avcıları bunlar oyyyyy
inanın ellerinde fırsat olsa ak partiyi bir kaşık suda boğarlar
ama biz buradayken biz dimdik ayaktayken değil bir bardak suda okyanuslarda bile bizi boğamazlar

YavuzSultanSelim
01-25-2008, 03:27
bizi sevdiklerinden değil çıkarları için destek veriyorlar ztn

ahmike
01-25-2008, 03:28
evet barajı geçemez bence de
bize verdiği destek sadece birdaha meclise girmek için barajı geçmek için
başörtüsüne özgürlük istedikleri için değil.
bakın sayın abdullah gül e de bu şekilde destek verdiler
vermeselerdi ne olurdu?birdahaki seçimde MHP NAKAVT
aynı şekilde bu yasaya da destek veriyor ama gönülsüz
kızlarımız okusun ama başörtülü çalışmasın diyorlar.oy avcıları bunlar oyyyyy
inanın ellerinde fırsat olsa ak partiyi bir kaşık suda boğarlar
ama biz buradayken biz dimdik ayaktayken değil bir bardak suda okyanuslarda bile bizi boğamazlar

Ne yapsınlar fırsat buldukça yanımızdalar dısarıda kötülerler mecliste severler....

akgulrafet
01-25-2008, 13:46
arkadaşlar bu konuyu açan kardeşimize sesleniyorum. türban kelimesi yakışık değil şiddetle değiştirilmesini yerine başörtüsü yazılmasını tavsiye ediyorum.

Mehmet POLAT
01-25-2008, 17:24
Örtünme bir hareket olarak değerlendirilmesin..........

Ürtünme dinimizin bir gereğidir...

Bu da engellenemezzz....

Desteklerimiz herzaman sizlerle.........

Bugün bir yahudi kippasıyla rahatlıkla dolaşabiliyorsa benimde anam bacım eşim rahat bir şekilde

başörtüsüyle dolaşabilmelidir.......

tegizim
01-28-2008, 15:57
DAİMA DESTEK ARKADAŞLAR.ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN...

tahir
01-28-2008, 16:07
Yasağın kalkmasına bazı devlet kurumlarından tepki gelecektir(yargı,gnlkrmy b...)
zaten bu iki kurum birbirlerinden destek alıyoo buna bazen bazı partiler ve kanallarda katılıyooo.....
yasağın kalkmamasındaki başrol oyuncuları bunlar hepimizin bildiği gibi......
yakında bu baş roldekiler kendilerini dipsiz BİR kuyuda bulacak....
o zaman da kendileri için çok geç olacak.....

AkSa- 34
01-28-2008, 23:52
bizler yılmadan yorulmadan bu yolda destekliyeceğiz kardeşlerimizi. kim çıkacaksa çıksın karşımıza da bakalım bizim inancımızın inatlığı karşısında durabilecekler mi? Rabbim herzaman kardeşlerimin yanında onlar kendilerini şimdilik avutsunlar bakalım.
inşallah bu yasaklar da kalkacak... ecmain..

AK_Türk
01-29-2008, 04:00
Allah turbanlilarin ve turbana destek verenlerin yardimcisi olsun
+1

Selman(Beylikdüzü)
01-29-2008, 20:55
Allah doğruların her zaman yanındadır...ayrıca Milletvekilimiz Sn. Hüsnü TUNA'ya desteklerimizi esirgemeyelim..

ümran
01-29-2008, 23:15
bizde çok gözyaşları döktük inşallah bundan sonra ki kardeşlerimiz üzülmez

yildirimdelikanli
01-31-2008, 01:27
arkadaslar, sizlerin bu konuda olan hassasiyetinizi sevgi ve heyecan ile karsiliyorum.

akp ve mhp nin ortak almis olduklari karar sonucu, meclise sunulacak olan maddelerin
sizlerin kardeslerimizin ihtiyacini karsiladigina inaniyormusunuz ?

amasralii74.5
01-31-2008, 04:57
tam olarak karşılamıyor bence :(

amasralii74.5
01-31-2008, 05:04
Eğer bir gün yolunuz bir üniversiteye düşerse
tarih: 18:34, 19.5.2007
Beceriksiz adımlarla yürüyen bir kıza rastlarsanız. Sanki düşecekmiş gibi, sanki ayakları birbirine dolaşacakmış, bir yere takılacakmış gibi. Merdiven kollarını sıkı sıkı tutuyorsa. Aceleyle yürüyorsa mesela. Kalkacak son vapura, son trene yetişecekmiş gibi hızlı atıyorsa adımlarını. Yere, toprağı incitecekmiş gibi basıyorsa, yer çatlayacakmış gibi ürkek atıyorsa adımlarını. Şaşkınsa bir masaldan şehre düşmüş gibi.

Eğer bir gün yolunuz bir üniversiteye düşerse…

Utangaç bir kız yüzüyle karşılaşırsanız, başını yerden kaldırmıyorsa. Gözlerine hüzün düşmüşse. Karanlık değmişse bakışlarına. Gece gökyüzünü seyretmekten ay ışığının izi kalmışsa yüzünde. Gözlerinden yıldızlar dökülüyorsa mesela. Nereye baktığı anlaşılmıyorsa. Her şey gözlerinde kayboluyorsa. Kirpiklerine yakamozlar takılmışsa. Gözleri denize bakan bir balıkçının gözleri gibiyse.

Genç gürültülerin arasında sessiz bir kıza rastlarsanız, kalabalığın ortasında bir sükut yürüyorsa. Tam konuşacakken dudakları titriyorsa, saklaması gereken bir sırrı taşıyormuş gibi. Bir ortaçağ bilgesinin susuşu gibiyse sessizliği. Henüz evrenin yaratılmadığı zamanlardan kalma bir sükutsa mesela. Bir Hint hikayesinin tanrısal suskunluğunu taşıyorsa.

Saçlarını taramayı becerememiş bir kızla karşılaşırsanız. Konuşurken saçlarını savurmuyorsa. Sıkı sıkıya tokalarla yapıştırmışsa saçlarını. Uyumsuz kıyafetler varsa üzerinde. Yakıştırmasızca giydiklerini. Güzelliğinden utanıyorsa mesela. Yaz sıcağında boğazlı bir kazak giymişse. Bir pardesü giyip yün bir başlık takmışsa kafasına. Ya da modası geçmiş bir şapka takıyorsa. Ellerini sürekli başına götürüyorsa, saçlarını tıkıştırıyorsa şapkasından içeri. Ürkekse, bir başınaysa…
Bilin ki o kız, başörtülü bir kızdır.
Bilin ki, bir kez daha kaybetmişizdir.
artık kaybetmemek dileği ile

hilal
01-31-2008, 19:19
arkadaslar, sizlerin bu konuda olan hassasiyetinizi sevgi ve heyecan ile karsiliyorum.

akp ve mhp nin ortak almis olduklari karar sonucu, meclise sunulacak olan maddelerin
sizlerin kardeslerimizin ihtiyacini karsiladigina inaniyormusunuz ?

malesef inanmıyorum
heleki işin içinde mhp varsa!!!

ATmaCA53
01-31-2008, 22:28
arkadaşlar türbanlısı, başı açığı olan o mitingde birlik beraberliği görmek istiyorum bu örnek davranış birilerine kapak olsun ki artık sussunlar...

angelep
02-01-2008, 14:45

Saçlarını taramayı becerememiş bir kızla karşılaşırsanız. Konuşurken saçlarını savurmuyorsa. Sıkı sıkıya tokalarla yapıştırmışsa saçlarını. Uyumsuz kıyafetler varsa üzerinde. Yakıştırmasızca giydiklerini. Güzelliğinden utanıyorsa mesela. Yaz sıcağında boğazlı bir kazak giymişse. Bir pardesü giyip yün bir başlık takmışsa kafasına. Ya da modası geçmiş bir şapka takıyorsa. Ellerini sürekli başına götürüyorsa, saçlarını tıkıştırıyorsa şapkasından içeri. Ürkekse, bir başınaysa…
Bilin ki o kız, başörtülü bir kızdır.
Bilin ki, bir kez daha kaybetmişizdir.
artık kaybetmemek dileği ile

evet tam da bahsettiğiz tiplemelerde bitirdik bizler üniversiteyi;trendi yakalayamayan, modadan uzak medeniyetten mahrum... yalnız gönlümüzde Allah inancı ile yürüdük sessiz çığlıklarla geçtik o azap yolundan.Ellerinde karanfillerle ağlayan ablalarımızı ilk gördüğümde henüz olayı anlayamamış bu eylemin çok gereksiz olduğunu düşünmüştüm.Henüz 12-13 yaşlarındaydım.Vuslat gelip üniversiteye girdiğimde anladım günlerce başımı kaldırıp işte ben başörtülü olan ben diyememiştim. Beyazıt meydanı bana koca bir cehennem olmuştu.Geçecek ve özgürlük gelecek ama ya ben ve benim gibiler nasıl canlandıracağız üniversite yıllarını anılarımızda. :-X :-X :-X

[/quote]

RDönmezs
02-03-2008, 03:28
hep destek tam destek..

ardvn1905
02-04-2008, 12:50
http://ozgurlukmanifestosu.blogspot.com/

ÖĞRENCİ ÖZGÜRLÜK MANİFESTOSUNA LÜTFEN DESTEK VERELİM

Üniversite Öğrencilerinden Kamuoyuna

" Bizler üniversite öğrencileri olarak ve geleceğin siyasileri,hukukçuları,eğitimcileri ve bilim adamları olarak son günlerde üniversitelerdeki kılık kıyafet tartışmalarını yakından takip ediyor ve üzüntüyle izliyoruz.Yıllardır yasaklar yüzünden ülkemizde beyinler yok edilmiştir ve göç ettirilmiştir.Ulu önder Atatürk'ün hedef koyduğu çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmak için,üniversitelerimizin dünya çapında başarılar kazanması için kılık-kıyafet yasaklarının ,öğrenci kardeşlerimizin eğitim hakkını engellemeyecek şekilde düzenlenmesini istiyoruz..
Demokratik bir ülkeyiz ve bu demokrasinin nimetlerinden faydalanmak her türk insanının hakkıdır.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.."

İsmail Aycan(Dumlupınar üniversitesi)
Ali Rıdvan Aldemir(Doğuş Üniversitesi)
İffet Tayfur(Bahçeşehir Üniversitesi)
Elif Polat(Yeditepe Üniversitesi)
Talha Tayfur(Marmara Üniversitesi)
Gülşah Bali(Abant İzzet Baysal Üniversitesi)
Rumeysa Temel(Trakya Üniversitesi)
Nihal Akman(Marmara Üniversitesi)
Bümyamin Kanaş(İstanbul Üniversitesi)
Mehmet Çağlayan(Başkent Üniversitesi)
Semanur Baydemir(Marmara Üniversitesi)
Fatih Cemil Ozbugday(M.A Bilkent üniversitesi)
Neslihan Gülbahar(Anadolu üniversitesi)
Zehra Çakır
Halis Özdemir
Yakup Yiğit(Sakarya Üniversitesi)
Çağrı Atik(Hacettepe Üniversitesi)
Fatmanur Güneş(İstanbul Üniversitesi)
Hatice Keskin(Boğaziçi Üniversitesi)
Vesile Bali(Fatih Üniversitesi)
Kübra Özket(Bahçeşehir Üniversitesi)
Alaaddin Türkoğlu(İstanbul Kültür Üniversitesi)
Meryem Çomaktekin(İstanbul Üniversitesi)
Burak Büyüktufan(Süleyman Demirel Üniversitesi)
Ayşe Nihan Adalı
Zahide Hümeyra Üzülmez(Bahçeşehir Üniversitesi)
Şaziye Ayaş(Marmara Üniversitesi)
Yılmaz Serhat Balcı(Bilecik Üniversitesi)
Sıddık Kayhan Bayındır(Anadolu Üniversitesi)
Miyesser Aycan(Anadolu Üniversitesi)
Arif Başköylü(Gazi Üniversitesi)
Kahraman Gültekin(9 Eylül Üniversitesi)
Ahmet Recep Şirin(Yüzüncü Yıl Üniversitesi)
Mustafa Mahmutoğlu(Anadolu Üniversitesi)
Esra Atcı(Selçuk Üniversitesi)
Zeynep Gül(Anadolu Üniversitesi)
Salih Akkaya(Anadolu Üniversitesi)
Özcan Çağırıcı(Selçuk Üniversitesi)
Hüseyin Avni Gümrükçüoğlu(Marmara Üniversitesi)
Nagihan Atcı(Selçuk Üniversitesi)
Orhan Ergüven(Sakarya Üniversitesi)
Hülya Oğuzkan(Anadolu Üniversitesi)
Mustafa Kırca(Sakarya Üniversitesi)
Fatmanur Bağdatlı(İstanbul Üniversitesi)
Suat Aktaş(Dumlupınar Üniversitesi)
Müjgan Çakır(Dumlupınar Üniversitesi)
Derya Gencal(Celal Bayar Üniversitesi)
Esra Ustalar(İstanbul Teknik Üniversitesi)
Mehmet Yeşilyurt(Marmara Üniversitesi)
Bedri Kılıç(Selçuk Üniversitesi)
Seher Ayaz(Fatih Üniversitesi)
İbrahim Öz(Sabancı Üniversitesi)
Serhat Akbaş(Doğuş Üniversitesi)
Eyüp Murat Nasır(Yıldız Teknik Üniversitesi)
Hüseyin Demiralp(Doğuş Üniversitesi)
Seda Çelenk(İstanbul Üniversitesi)
Büşra Kevser Kutluer(Uludağ Üniversitesi)
İbrahim Çoşkun(Doğuş Üniversitesi)
Zehra Çelenk(İstanbul Arel Üniversitesi)

ardvn1905
02-04-2008, 12:53
Nazlı Acar(Fatih Üniversitesi)
Sena Sezgin(Fatih Üniversitesi)
Feyza Harman(Marmara Üniversitesi)
Nadide Karamemi(Fatih Üniversitesi)
Abdurrahman Çetinkaya(Mustafa Kemal Üniversitesi)
Barış Gürler(Gazi Üniversitesi)
Ayşe Asiye Culum(İnönü Üniversitesi 1999)
Tuğba Öğretmen(Fatih Üniversitesi)
Mehmet Ali Cengiz(Dumlupınar Üniversitesi)
Ömer Kanar(Selçuk Üniversitesi)
Burcu Emin(İstanbul Üniversitesi)
Nurullah Ünlü(Selçuk Üniversitesi)
Yasin Duyan(Fatih Üniversitesi)
Elif Çabuk(Gazi Üniversitesi)
Neslihan Kahraman(Doğu Akdeniz Üniversitesi)
Arif Kurtulmuşlar(Bilecik Üniversitesi)
Turgut Enes Tunç(Tiyatro Kulis Yönetmeni)
Vural Bulut(18 Mart Üniversitesi)
Gökhan Özdilek(Bilgi Üniversitesi)

sayımız her geçen dakika artıyor sizden de desteklerinizi bekliyoruz

BEDİŞ
02-07-2008, 11:23
Bizler üniversite öğrencileri olarak,bazı duyarlı hocalarımızın üniversitede özgürlük mücadelesine verdiği haklı desteğe katkıda bulunmak ve tepkimizi göstermek için http://egenclikbildirisi.blogcu.com adresinde ortak bildiri hazırladık.

Eğer sen de tepkisiz kalmak istemiyorsan destekte bulunmak için http://egenclikbildirisi.blogcu.com adresini ziyaret et!

Haydi gençlik bu özgürlük mücadelesinde sessiz kalma!!!!

pockethacker
02-08-2008, 17:07
işte hareket budur

www.inancaozgurluk.blogspot.com

memo34
03-15-2008, 22:33
Bende çok üzülüyorum hanım kardeşlerimize allah yardım etsin YÖKde bir an önce doğru yola yönelsin inşallah..

politikaci
03-18-2008, 22:06
başörtülü kardeşlerimizin çektikleri çok açık ortada . hala insanın kişisel seçimlerine karşı çıkan zihniyet çıkıp başbakan olmaya çalışıyor. Allah başörtülü kardeşlerimizin yardımcısı olsun

c-duz
03-19-2008, 03:50
merhaba,
belki tepki alıcam ama burası özgur bir platform olarak bılıyorum.Uzun bır suredır aranızda olamadım.Cumhurbaskanı secımı arkasından turban cok uzun sure gundemı mesgul etti.Simdi ise kapatma davası secımden sonra bunlarla mesgul olduk.Ben sadece sunu demek ıstıyorum.Hayatta hersey basortu degıl islamiyet basörtü değil ama
bireysel özgürlük buna katılıyorum.Okumak bilim ve irfan öğrenmek isteyen bayan arkadaslarımız zaten basını acıp üni. ye giriyor.Burda bunları yazarken tedirgn olmuyorum.Cunku ben bunları yazmazsam olmaz.Birde bu tarafından düşünelim ve ona gore yorumlıyalım.

Saygılarımla

KAmusal mışş
03-19-2008, 04:01
c-duz bunları yazarken tedirgin olmakta haklısınız çünkü bu yazılanlar çok da mantıklı değil
bireysel özgürlük demişsiniz başımı açıp okuluma girmek bireysel özgürlük değil
başımı açıp okuluma giriyo olmak okuluma girememekle eş değerdir benim için

hayatta her şey başörtüsü değil ama başörtüsü benim yaşam tarzım, hayatımın en büyük parçası

islamda her şey başörtüsü değil ama başörtüsü Rabbimin en değerli en mühim emirlerinden,dinimin en temel öğelerinden

buna daha fazla kılıf uydurmak için çabalamaya gerek yok

olması gereken olmadı

bunu bu hale getiren utanması gereken insanlar aydın diye nitelendiriliyo, biz de yasaların değil onların kurallarına uymak zorunda kalıyoruz ya asıl üzücü olan bu.
ama geçecek inşallah
sadece sabır...

Akmehmet_Akif
03-26-2008, 19:08
BİR ZAMAN DEMOKRASİ DİYE SÖYLENENLER ŞİMDİDE DEMOKRASİYİ YIKMAYA ÇALIŞIYORLAR.YETER YA.BU NE DİYORLARKİ TÜRBANLIYLA TÜRBANSIZ KAVGA EDER.NE KAVGASI İŞTE TÜRKİYEYİ TÜRBANLI TÜRBANSIZ DİYE BÖLMEYE ÇALIŞIYORLAR.KİMSENİN KAVGA ETTİĞİNİ GÖRMEDİM.BAYKAL SEÇİMDEN ÖNCE TÜRBAN SORUNUNU ÇÖZECEĞİM DEDİ.NOLDU SAYIN BAYKAL.İLLAKİ HERŞEYE DİNE KARŞI ÇIKACAKSIN YETER YA.

atatürkçüyüm
03-31-2008, 20:22
türbana hayır başörtüsüne evet.. ;D

eddie
04-02-2008, 15:20
ikisine de evet.. kim nasıl gezerse gezsin bana ne be

Ebrari_35
11-12-2008, 16:01
başörtüsüne yada türbana desteğizde noluyor sanki... Zaten Allah rızası için örtünen örtünüyor,okumak için mecbur açılıyor yada devlet dairelerindefilan filan..Bence en önemlisi ne biliyormusunuz.Hadi diyorsun özel sektörde çalışır karnımı doyururum.YOK ODA YOK:(nasıl bir mantık ah anlasam..yaşamaya hakkımız yok yani öylemi..İzmirden..

ishakyilmaz
11-12-2008, 17:03
Değerli başörtüsüne ''türban''diyen kardeşlerim.Önyargısız ve içinizden gelerek böyle bir harekatı başlatan kardeşim! Yanlışla başlamak sonunu getirmek değildir tabiki de ama böyle önemli bir konuda böyle bir yanlışa düşmeniz üzüntü vericidir.Unutmayalım ki ''türban''kelimesini sadece başörtüsüne karşı olanlar veya kötüleyenlerin kulanımıdır.Lütfen bu ayrıntıya gerekli hassasiyeti taraflı tarafsız dikat edelim.

muspapa
02-20-2009, 21:24
allah dinimizin kurallarina uyan bayan kardeslerimize yardim etsin
türkiye de cok büyük bir baski altindalar
insan haklarina aykiri bir sey bu
ve bunun degistirilmesi lazim

hacker_145
02-21-2009, 14:27
inşallah bi gün o günleride görürüz

ulas eryurek
02-23-2009, 20:48
Rabbim tesettürlü,türbanlı,başörtülü(tarif kişiden kişiye değiştiği için)kardeşlerime herdaim göstermiş oldukları mücadeleden ötürü yar ve yardımcısı olsun...desteğimiz mücadele zaferle sonuçlanana kadar ve sonuçlandıktan sonrada devam edecek inş...

Ertuğrul ÖZGÜL
02-23-2009, 20:51
desteğimiz sonsuz

ali_1907
12-05-2010, 23:27
destekleriz Türban namustur,namus varlığımızdır...

uzman81
12-13-2010, 13:03
Şuna türban değil de baş örtüsü desek, islamda türban diye bir tabir yoktur.