fatih kısaparmak balon baskılı balon DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN YALANLAMA GELDİ - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN YALANLAMA GELDİ

Feyza
04-19-2009, 21:03
Babacan’ın, KEİ Dışişleri Bakanları toplantısı dolayısıyla Erivan’da, Azerbaycan Dışişleri Bakan Yardımcısı Memedguliyev ile yaptığı görüşmeye ilişkin bazı haberlerde "asılsız" unsurların yer verildiği belirtildi.

Dışişleri Bakanı Ali Babacan’ın, KEİ Dışişleri Bakanları toplantısı dolayısıyla geçen hafta gittiği Erivan’da, Azerbaycan Dışişleri Bakan Yardımcısı Mahmut Memedguliyev ile yaptığı görüşmeye ilişkin bazı haberlerde "asılsız" unsurların yer verildiği, bu hususların "tamamen hayal ürünü" olduğu bildirildi.
Dışişleri Bakanlığı, görüşmeye ilişkin haberlerin sürmesi üzerine ikinci bir açıklama yaptı. Bakanlık, ikinci açıklamasında Babacan’ın Erivan’da Memedguliyev ile "yararlı ve dostane" bir görüşme yaptığını, iki ülke arasındaki ilişkilerin her düzeyde yakın bir şekilde devam ettiğini kaydetti. Açıklamada şöyle denildi :
"Hal böyle iken bugün (19 Nisan 2009) bazı basın organlarımızda Sayın Bakan’ın Erivan’da Azerbaycan Dışişleri Bakan Yardımcısı Memedguliyev’le temasına dair asılsız hususlara yer veren haberlerin yayımlandığı görülmüştür.
Esasında Azerbaycan yerel basınında dün (18 Nisan 2009) yayımlanan söz konusu haber üzerine Bakanlığımızca aynı gün basın organlarımız bilgilendirilerek haberde öne sürülen hususların, ‘tamamen hayal ürünü olduğu ve ciddiye alınmaması gerektiği’ bildirilmişti.

KAMUOYUNDA YANLIŞ İZLENİMLER YARATILIYOR
Türkiye ile Azerbaycan arasında yakın, tarihi, dostluk ve kardeşlik ilişkilerinin olduğu vurgulanan açıklamada, "Son zamanlarda, Türkiye ve Azerbaycan ilişkilerine dair mesnetsiz haberlere rastlanmakta olup, bu tür haberler, her iki ülke kamuoyunda yanlış izlenimler yaratmaktadır. Haberlerin mutlaka resmi ve sağlam kaynaklara dayandırılması önem taşımaktadır" denildi. Dışişleri Bakanlığı tarafından ayrıca şunlar söylendi:
"Bu itibarla, böyle haberlerin yayımlanmasını sorumsuz bir davranış olarak görmekteyiz. Bu husustaki görüşümüz Azerbaycan makamlarınca da paylaşılmaktadır."
ANKA

frescooo
04-20-2009, 03:39
Yalan veya değil..Şunu düşünmenizi istiyorum..Empati yapın kendinizi azerbaycan da yaşayan bir türk vatandaşı olarak düşünün..Ne yapardınız?? Dünya politikası adı altında müslüman dünyaya sırt cevrildiği apaçık ortadaydı ama bu türk kardeşlerimizden ne istenildiğini çok merak ediyorum.

ahmetermiş
04-20-2009, 04:12
SEN DIŞ İŞLERDEN ANLAMAZSIN,bırakta o işi dış işleri yapsın,bu politikalar senın bildiğin horoz dövüşüne benzemez,evel komşularımızla hep düşman ettiniz 83 yıl,kaç sefer azarbeycana gıttinizde konuşuyorsunuz.geceyle uğraşma fazla derinlerede dalma yoksa kafayı oynatırsın allah korusun,hadi git yat,besmelenı çek ve uyuda bizide gunaha koyma,hadi müslüman müslüman büyüğünün lafını dinler,bak burası ak parti formu,sadet değil,,hadi işine..

frescooo
04-20-2009, 04:17
Allah aşkına sen kaç kere gittin azerbaycana :) tutturmuşsun git yat git yat..eee sokrates boşuna dememiş ''demokrasinin yararlı olduğu kadar zararlı yanları da vardır bir gün bakarsınız hiç br şey bilmeyen adam yönetici olur'' kastım başbakan veya hükümet değil yukarıda ki insan!!!

ahmetermiş
04-20-2009, 04:23
..eee sokrates boşuna dememiş

müslüman adam sokratesden örnek vermez,bırak sokratesi,sen kendi derdine yan ve bu lke için yaşını boşuna geçirme ve proje üret,hem partin için,hem islam için,hemde ülken için,siyaseti zaten buyuklarin yapıyor,sen bu ülke için kendini yetiştir ve vatana millete hayırlı işler yap..bana sen nıye yapmıyorsun deme..?hem ıhtıyarladım hemde senın kadar sokratese falan aklım ermez..

frescooo
04-20-2009, 04:28
müslüman adam sokratesden örnek vermez,bırak sokratesi,sen kendi derdine yan ve bu lke için yaşını boşuna geçirme ve proje üret,hem partin için,hem islam için,hemde ülken için,siyaseti zaten buyuklarin yapıyor,sen bu ülke için kendini yetiştir ve vatana millete hayırlı işler yap..bana sen nıye yapmıyorsun deme..?hem ıhtıyarladım hemde senın kadar sokratese falan aklım ermez..

Aklının ermediği konularda atıp tutmamana sevindim...Sokrates konusunda, türkiye cumhuriyeti kocaeli üniverstesi uluslararası ilişkiler bölümü siyasal düşünceler tarihi tersinde devlet yapılanmasını ilk tanımlayan insan olarak sokrates isimli filozof anlatılıyor ve islam için vatan için birşeyler yapmak istiyorsam ben onu da bilip diplomamı alabilmeliyim..Keşke herşey kahvehane de oturup Stv seyredip herşeyi güllük gülistanlık zannetmekten ibaret olsa!!!

ahmetermiş
04-20-2009, 04:37
Aklının ermediği konularda atıp tutmamana sevindim...Sokrates konusunda, türkiye cumhuriyeti kocaeli üniverstesi uluslararası ilişkiler bölümü siyasal düşünceler tarihi tersinde devlet yapılanmasını ilk tanımlayan insan olarak sokrates isimli filozof anlatılıyor ve islam için vatan için birşeyler yapmak istiyorsam ben onu da bilip diplomamı alabilmeliyim..Keşke herşey kahvehane de oturup Stv seyredip herşeyi güllük gülistanlık zannetmekten ibaret olsa!!!

evet benı takdir etmene bende sevindim,bak bıraz uslup yumuşak olunca güzel hoş muhabbetlere dönüşüyor,ve güzel muhabbetten MUHAMMET doğar,ama ardındanda yine çamur politikasına giriyorsun,sen milli gazete va tv 5 ten gözünü ayırmadığın için,onlarda her şeye kara gözlükle bakarlar ve sende istesende istemesende oaylara kara bakıyorsun..sen bence biraz geniş ve olumlu yanları görmeye bak,ya erbakan hapis yatsaydı,ya ak pati olmasada sp kapansaydı,ya hala din üzerinde baskılar olsaydı,ya necdet sezer cumhur başkanı baykalda başbakan olsaydı,ya guruzler,alemdarlar,yektalar,vural savaşlar,nusretler,demireller,din düşmanı mesutlar olsaydı..demi.şükretmek ve hamd etmek lazım bence,ve daha ıyı ınsanların yetişmesi içinde gayret gerekmektedir,ancak bunu karşı fıkırdekine hakaret ederek,rencide edrek yapmamalıyız.çünki kucaklayıcı olmalıyız,kımse kımseden üstün değildir,üstünlük ancak takva iledir,kımın takva sahıbı olduğunuda ancak allah bılır.stv den sonrada fethullah hocayı küçümseyeceksin ama allahım her şeyin güzelini bilir,
görelim mevla neyler,neylerse güzel eyler.

frescooo
04-20-2009, 04:44
Gülen hocayı severim Bir ker adam Peygamber efendimizin adını anarken içi titriyor ben o insandan zarar beklemem...Ama gülen cemaatininden artık onun kontrol noktasını da çok aştığını belirtmek gerkiyor.Türlü türlü bidat içerisindeler..İslamı diyalog adı altında Abd nin istediği gibi ılımlaştırmaya çalışıyorlar..İslam dini zor bir din değildir kuralları bellidir...Bizim dinimiz zaten sevgiye merhamete dayalıdır...ama abdnin istediği onların emrinde bir ılımlılık değildir tabi ki bu...Herkes şaşabilir...Sende,bende...Tekdoğru allahtır onun sözü olan kuran-ı kerimdir...

diğer bir konu ben üniversite okuyorum ve hala başörtülü kız arkadaşlarım okula girmeden önce telefon kulubesi gibi biryere girip başörtülerini cıkarmak zorunda kalıyorlar...367 milletvekili,anayasa değiştirme yetkisi,cumhurbaşkanlığı,yök bunlar sizin dediğinize göre biz dindar kesimin elinde fakat neden değişen birşey yok??

ahmetermiş
04-20-2009, 06:05
"HOCA'YA AYRIL DEDİM AYDILDI"

Kayıttaki ses 28 Şubat döneminde dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile ortak hareket ettiğini belirterek, dönemli ilgili şunları aktarıyor; "Hocayı Demirel ile konuştum, dedim mutlaka gitmesi lazım. (...) Ne dersem onu yaparlardı, Hocaya ayrıl dedim, ayrıldı. Daha ne olsun?" Aynı bölümde parti kapatılmasıyla ilgili şu sözler dikkat çekiyor. "Biz partiyi kapattık yavv. Valla aynı kafadan gidiyorlar. Kafaların değişmesi lazım."
işte bu ve bu zamanda sergilenen tutumlar davranışlar,pasif kalmalarvs bu hale soktu, bunun en büyük vebali kimlerin omzunda ıyı bilirsin,bu hukümet bu sorunu çözecek ama yınede siz sp lilere ikrama geçmeyecektır,ama rabbım katında ikrama geçsin o bize yeter..biz bu konuları çözmek ve yeter artık derken sizlerede yeter artık çok bekledik..50 yıl bekleyınceye kadar usandık dedik ve ak partiyi seçtik,rabbimiz izni ile bu işide çözeceğimize inanıyorum,yeterki siz sp liler gölge etmeyiniz..
saygılarımla

frescooo
04-21-2009, 16:57
sen ne kadar inanıyorsan bende o kadar inanmıyorum bu sorunların çözüleceğine..Ben her zaman doğrunun yanındayım ama doğru yapılan pek bir şeyde göremiyorumm...selametle