fatih kısaparmak balon baskılı balon DİYARBAKIR ERGANİ - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : DİYARBAKIR ERGANİ

kariyerim74
01-09-2009, 01:48
Sevgili dostlar türkiyenin geleceğini yeniden şekillendirmek için önümüzdeki yerel seçimlerde mutlaka dtp tekelinde zannedilen bçlgelerin alınması şarttır.Bu sorumluluk bilinciyle çalışmayan diyarbakır il örgütünü proesto ediyor ve onları son kez uyarma zorunlulugu hissediyorum.ergani ilçesinde mutlak suretle kazanacak bir aday varken hala bu adayın adaylığının kesinleşmemiş olması beni derinden yaralıyor Mehmet ASLAN ismi bulunmaz bir fırsattır sayğılarımla.

kariyerim74
01-09-2009, 01:54
öneriler
1-her seçimde dtp akparti kadrolarına sızarak müşahit yazımı yapıyor.tabi chp ve diğer partilerede sızıyor ve sandık kurulunda etkinleşiyor
2-seçim günü polisi tahrik ederek halka ergenekonda olduğu gibi devletten nefret edilmesi gerektiği imajını veriyor
3-tüm aile aile büyüğünün baskısıyla hep birlikte sandığa giderek toplu oy kullandırılıyor
4-ak parti diyarbakır il yönetimi hala uyuyor.
5-aday adayı olarak gösterilen şahıslar malesef yetersiz
6-benim adamım seçilsin diğeri önemli değil deniyor
çok çok çok üzülüyorum

kariyerim74
01-28-2009, 19:29
Behçet TEKDEMİR E BAŞARILAR GERÇEKTEN İHTİYACI OLACAK

muhammed.ikb
01-28-2009, 20:16
kardeşim valla erganiyi bilmiyorum ama müslümanlar belediyeleri 15-20 yıl önce aldıktan sonra öyle güzel hizmet ettilerki günümüze kadar diyarbakır büyükşehir belediyesi de dahil olmak üzere dtp nin bir çok belediyesi halka hizmet ediyor belediyeleri kaybetmemek için...

araştırmalarımızda diyarbakırda malum şeyin olacağı kanısına vardık...en azından şu an için..

ishakyilmaz
01-28-2009, 20:22
İlçelerin durumunu bilmiyorum,fakat Diyrbakır Büyükşehir Allah'ın izni ile bukez bizim olacaktır.Ak parti il teşkilatından dem vurdunuz,müsterih olunuz O bölgeyle Başbakanımız bizzat kendisi ilgilenmektedir.Seçime ilişkin kaygılarınızı getirdiniz,bariz sahtekarlıklara asla göz yumulmayacaktır.Rabbim hayırlısını ihsan etsin.

kariyerim74
01-29-2009, 02:00
kardeşim valla erganiyi bilmiyorum ama müslümanlar belediyeleri 15-20 yıl önce aldıktan sonra öyle güzel hizmet ettilerki günümüze kadar diyarbakır büyükşehir belediyesi de dahil olmak üzere dtp nin bir çok belediyesi halka hizmet ediyor belediyeleri kaybetmemek için...

araştırmalarımızda diyarbakırda malum şeyin olacağı kanısına vardık...en azından şu an için..
senin ne demek istediğini anlamadım içinden geçenleri satırlarına yansıtamadığın belli dtp dünyada 12. ayda etrafa 1 tirilyonluk çiçek ekip sonrada bu çiçeklerin 15 günde soğuktan donmasını izlemiş 2 tirilyon nevroz harcaması gösteren tek belediyedir

kariyerim74
01-29-2009, 02:05
Başbakanımız büyük söz söyleyip malesef küçük iş yapmıştır.adayımız melih gökçek,kadir tokbaş,efkan ala,hatta erkan mumcu,a.latif şener gibi şahıslar olmalıydı şok oldum yaaa ama yinede çok şükür abdurrahman kurt alsaydı oyumu yakardım .şimdi arzunun kazanması için benim uyarılarımın mutlak suretle uygulanması gerekecek tüm yetkililere ilettim ama başbakana iletmeyi çok isterdim çok çok burdaki il yönetiminin umuurnda diil hepsi kayapınar adayı ömer kaplan kazansında diğerlerini boşver hesabında yani hala benim adamım hesabı var ama başbakan öylemi diil ah ah başbakan sesimi duysada gel bakalım dese anlatsam ona

muhammed.ikb
01-29-2009, 14:12
senin ne demek istediğini anlamadım içinden geçenleri satırlarına yansıtamadığın belli dtp dünyada 12. ayda etrafa 1 tirilyonluk çiçek ekip sonrada bu çiçeklerin 15 günde soğuktan donmasını izlemiş 2 tirilyon nevroz harcaması gösteren tek belediyedir

canım kardeşim yazdıklarım çok açık..
sadece şunu söyleyeyim benim o yazdıklarımı 30 yıllık siyaseti bilenlerin hepsi analr..ama bu benim bu işi çok iyi bildiğim anlamına gelmesin...

kardeşim evet dediğin şeyler yapılmış diyarbakırda ama rakamları abartmışsın..hiç kimse yoğurrdum ekşidir demez... kendi belediyelerimizi göz önüne almamız lazım diğerlerini eleştirmeden önce ki sonradan dezavantaj oluşturmasın diye..

söylediklerimin arkasındayım..diyarbakırda bir ara çok güçlü iken yapılan bazı hatalar seçimi kaybetmemize neden olacak..en azından bugün seçim olsa diyarbakırı yine dtp alır..29 martı bilemem..

kariyerim74
01-31-2009, 00:20
ne alaka sadece 10 bin oy farkı var