Orijinalini görmek için tıklayınız : DTP'li Vekile: Gel Yoksa Polis Zoruyla Getiririz
selahattin_ay
10-02-2007, 21:09
Nazimiye Cumhuriyet Savcılığı, DTP Tunceli Milletvekili Şerafettin Halis hakkında seçim yasaklarını düzenleyen CMK'nın 58. maddesini ihlal ettiği gerekçesiyle soruşturma başlattı.
Tunceli Cumhuriyet Savcılığı da Halis'e ihtar çekerek, 3 gün içerisinde ifade vermeye gelmediği taktirde polis zoruyla getirileceğini bildirdi. (Cihan Haber Ajansı)
ya kapatılsada kurtulsak hayırlısıyla
Konunun başlığı dikkatimi çekti haberin kendinden ziyade (:
Selahattin bilmiyorum sana mı ait yoksa aslında mı böyle yazılıydı;ama sanki sadece DTPli vekile yönelik bir sözmüş gibi yazılmış bu "gel yoksa..." sözü...Yasalarda kişiye ihtar çekilir,uymadığı ve 3 gün içinde ifade vermediği takdirde emniyet güçleri kişiyi zor kullanarak da olsa ifade vermek üzere getirir...
Bu durum dtpliye söylenmiş bir söz değil yani (: ama tabi haberin dikkat çekmesi bakımından çok beğendiğim bir başlık olmuş ;)
selahattin_ay
10-08-2007, 22:46
Konunun başlığı dikkatimi çekti haberin kendinden ziyade (:
Selahattin bilmiyorum sana mı ait yoksa aslında mı böyle yazılıydı;ama sanki sadece DTPli vekile yönelik bir sözmüş gibi yazılmış bu "gel yoksa..." sözü...Yasalarda kişiye ihtar çekilir,uymadığı ve 3 gün içinde ifade vermediği takdirde emniyet güçleri kişiyi zor kullanarak da olsa ifade vermek üzere getirir...
Bu durum dtpliye söylenmiş bir söz değil yani (: ama tabi haberin dikkat çekmesi bakımından çok beğendiğim bir başlık olmuş ;)
'
tunahan kardesim genelde elimden geldigince basliklarda oynama yapiyorum
senin de bildigin uzere saliha yolluyor haberi ben okuyorum ben yolluyorum saliha okuyor
arkadaslarin dikkatini cekmek acisindan degistiriyorum bazen ama bu haberde oynama yapmamistim oldugu gibi almistim ;) biz de arkadaslara kose yazisi, haber okutmaya calisiyoruz onlar gelmiyor biz deniyoruz aynen haberde oldugu gibi
elestirin icin tesekkur ederim selametle
aksavaşçı
10-08-2007, 22:48
bunlar pkk nın TBMM temsilcisi.bunları seçenler afedersiniz bi taraflarına kına yaksınlar
selahattin_ay
10-08-2007, 22:55
http://www.haberler.com/dtp-li-vekile-gel-yoksa-polis-zoruyla-getiririz-haberi/ tunahan kardesim bu da linki ;)
bunlar pkk nın TBMM temsilcisi.bunları seçenler afedersiniz bi taraflarına kına yaksınlar
Seçenler elbeteki görevlerini yaptı ve onları yüce meclise yolladı.Esas olarak bu meclise seçilme imkanını kimler oluşturdu ise kınayı onların düşünmesi lazım.Birde bu dtp liler kendiliğinden gelmezler boşuna çağırmışlar bunlara ya kemik göstereceksin veya ıslık çalacaksın hemen gelirler.Yada boynuna tasma takıp zincirle getireceksin.
Orhu_N_utu_Kuran
10-10-2007, 20:09
Seçenler elbeteki görevlerini yaptı ve onları yüce meclise yolladı.Esas olarak bu meclise seçilme imkanını kimler oluşturdu ise kınayı onların düşünmesi lazım.Birde bu dtp liler kendiliğinden gelmezler boşuna çağırmışlar bunlara ya kemik göstereceksin veya ıslık çalacaksın hemen gelirler.Yada boynuna tasma takıp zincirle getireceksin.
imza....+1
Demokratik çözümmüş, CMUK'muş, falan, filan
Demokratik yollarla savaş mı olur ulan?
Artık lafı bırakın plan yapılmış plan.
El alem yurdumuza başka yurt kurduracak.
Ya bu kanı durdurun, ya millet durduracak
oguzdesouza
10-13-2007, 16:05
Aslında ihtar falan vermeden direk polis zoruyla alıcaksın bu pkk temsilcilerini içeri
scheriff30
10-26-2007, 11:30
pkk nın neresinde durursa dursun vede nerede olursa olsun teroristir vede imha edilmesi gerekir düşüncesindeyim
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.