Orijinalini görmek için tıklayınız : en iyi dersane(öss çapında)
seneye dersaneye başlıcam sizlerinde görüşünü alayım dedim
aslında bıraz nerde oturdugunla alakalı sehırıne gore degısıyor...
ama adı olan buyuk dersanelerden kacın derım ben..fınal ve batı gıbı...cunku senı yetıstırmelerını ıstıyorsan elıt sınıfta olacaksın yanı1. 2. sınıfta yoksa takmazlar bıle senı...sureklı oss 1.lerı cıkarsalarda o kısılere ev araba verıp kendılerıne cekıyorlar cunku o cocuklar zaten super zeka...
en ıyı egıtımı verenler dıncılerın dersanelerı gercekten ılgılenıyorlkar yurtlarında kalabılıyorsun ama oda askerıye dusunuyorsan ıyı degıl bırıncıde olsan almıyorlar senı...askerıye dusunmuyorsan kesın gıt derım ben
AK_Genclik
12-30-2007, 14:22
Eğer iyi bir sınıfta olursan Final'den iyisi yok
bende seneye gitmeyei düşünüyom dershaneye YA FEM E GİDERİM YA DA HİÇ BİYERE GİTMEM OTURURUM EVİMDE ÇALIŞIRIM die düşünüyorum..
romakudüs
12-30-2007, 17:31
iyi düşünmüşsün kardeş fem e git sen
Parantez
12-30-2007, 19:17
FEM tabiki ;)
bence fem ama kardeşimi yollıyamadık
aksavaşçı
12-30-2007, 20:12
Fem
ben bu sene finale gidiyorum gercekten sana faydalı olcagına eminim
ben de fem diye düşünüyorum ama ankarada yok... :( senin içinde hayırlısı olur inşallah.
zeynep_akcin
12-30-2007, 23:46
fem...fakat iyi bir sınıfa girmeye çalış inş...yoksa biraz sıkıntı olabilir....
ümitli_bekleyis
12-31-2007, 03:03
Fem derim ben de. Hangi seviyede olursan ol başarın için çabalıyorlar.Her türlü manevi desteği sağlıyorlar ;)
oguzdesouza
12-31-2007, 17:40
ben de FEM derim ama bazı yerlerde çok sıkıyorlar.Onun için FİNAL de olabilir.ben şu an FEM deyim ama keşke FİNALe gitseydim diyorum bazı zamanlar :-\
fem...fakat iyi bir sınıfa girmeye çalış inş...yoksa biraz sıkıntı olabilir....
nasıl bir sıkıntı ablacım açarmısın konuyu
bak kardeş ben kültür derhanesine 2 yıldır gidiyom fakat femin kalitesine lafım yok fakat malüm cemaatle ilişkisi olması dolayısı ile ben raharsız olduğumdan gitmedim seni bilmem... amma kültürde çok dehşet bir derhane hocalar iyi ilgileniyor.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.