Orijinalini görmek için tıklayınız : Erbakan, bayramda AK Partilileri yuvaya çağırdı
Duygu'Seli~
09-22-2009, 00:45
54. Hükümetin Başbakanı ve Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan, bayramda partililere bayramlaşma öncesi konferans verdi.
http://www.habervaktim.com/resim/resim87708_2.jpg
Balgat'daki Kalkan Düğün Salonu'nda Saadet Partililer ve vatandaşlarla bayramlaşmak üzere bir araya gelen Erbakan, uzun bir konferans verdi. Daha çok ekonomi üzerine konuşan Erbakan, hükümete ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ağır eleştirilerde bulundu. Başbakan'ın ABD ziyaretini eleştiren Erbakan, bunun Türkiye'nin ABD güdümünde olduğunu gösterdiğini iddia eddi. Hükümetin küresel krizi bahane ettiğini, oysa ekonomiyi iyi yönetemediğini savunan Erbakan, ''Ülke ekonomisi kötü yönetiliyor, bunuda sorumlusu mevcut hükümettir.'' diye konuştu.
Konuşmasının son kısmında bir gün herkesin tekrar Saadet Partisi'ne döneceğini ifade eden Erbakan, AK Parti (http://www.habervaktim.com/haberler.php?id=4)lilere yuvaya dön çağrısında bulundu.
Toplantıya katılımın azlığına sitem eden Erbakan, Saadet Partisi'nin Ankara İl Başkanlığı'na ''Kaç kişiyi çağırdınız?'' sorusunu sordu. İl Başkanı, 'toplantıya 360 kişi davet ettik, ancak 253 kişi geldi' demesi üzerine Erbakan, ''Bu böyle olmaz, bir yere gelmek istiyorsak, çelik gibi olmalıyız. 360 diyorsak bu rakamı yakalamalıyız.'' diye konuştu. Konferansın sonunda Erbakan, partililerle bayramlaştı.
(CİHAN)
BlueMoon
09-22-2009, 00:48
Erbakan bir zamanlar bu evlatlarını yarı yolda bırakırken hiç düşünmemişmi acaba ? ama onlar da hatalarının farkına er geç varacaklar ve Ak Partimizin temiz ve ak çatısı altında toplanacaklardır inşallah..
elif zeynep
09-22-2009, 11:58
Erbakan bir zamanlar bu evlatlarını yarı yolda bırakırken hiç düşünmemişmi acaba ? ama onlar da hatalarının farkına er geç varacaklar ve Ak Partimizin temiz ve ak çatısı altında toplanacaklardır inşallah..
Bülent Arınç bir zamanlar; "Erbakan hocada refah'tan gitse ,biz yine hep burdayız..." diyerek, Refah zemininden asla ayrılmayacaklarını ifade etmişti...
Bizim böyle bir iddiamız yok, çünkü sözle ifade etmeye gerek duymuyoruz.. Ak çatı altında toplanmak gibi bir niyetimizde yok hamdolsun ;1
Bülent Arınç bir zamanlar; "Erbakan hocada refah'tan gitse ,biz yine hep burdayız..." diyerek, Refah zemininden asla ayrılmayacaklarını ifade etmişti...
Bizim böyle bir iddiamız yok, çünkü sözle ifade etmeye gerek duymuyoruz.. Ak çatı altında toplanmak gibi bir niyetimizde yok hamdolsun ;1
Fatih sultan mehmet istanbulu fethetmeden önce çevresini fethetmiştir
Umarım hakkın yanındakilerle batılın yanındakileri ayırt ederken kullandığınız anektodlar sizler için vahim bir kul hakkı, gıybet,riyaya dönüşmez
elif zeynep
09-22-2009, 12:24
Umarım hakkın yanındakilerle batılın yanındakileri ayırt ederken kullandığınız anektodlar sizler için vahim bir kul hakkı, gıybet,riyaya dönüşmez
Niye kul hakkına girme gibi bir derdim olsun, öyle bir intiba mı veriyoruz, anlayamadım... Linkini verebilirim isterseniz Atlantis bey ? Buyrun ;
http://www.youtube.com/watch?v=wkCVpz1Dx8g
bu yorumu yapabilmek için ya geçici bir hafıza kayıplığı yaşamak yada siyesetten hiç anlamamk lazım :)
hala konuşuyormu bu adam ya
evet kardeşim ama bazıları gibi boş konuşmuyor elhamdülillah. siz hala konuşabildiğinize göre :)
BlueMoon
09-22-2009, 21:09
milli görüşü veya erbakanı savunan arkadaşlar, görüşlerinize saygı duyuyorum lakin bu olayı erbakan propogandasına dönüştürmeyin. oradan birisi de benim hafıza kaybı yaşadığımı iddia etmiş. kendisinin bu açıklamasını yerinde ve etik olarak bulmuyorum. R.tayyip erdoğan ve cumhurbaşkanımız abdullah gül, erbakanın yanından refahın artık siyasi söylemlerinin eskidiğini ve halkın 28 şubat gibi zorlu bir dönemden geçtiği için erbakanın bir kez daha iktidar olabilmesine ihtimal olmadığı için enerjisini ve heyecanını yeni bir oluşumla giderme gereği duydu ve ak partiyi kurdu. bu gayet doğaldır. kimse kimsenin esiri değildir. herkesin siyasi özgürlüğü vardır. fakat çıkmış olduğu bu yolda erbakan başbakanımızı yanlız bırakmış hocalığına yakışmamıştır. siz de biliyorsunuz ki bu böyledir. yüce Türk milleti de biliyor olacak ki seçimlerde sizi değil bizi seçti saygılar..
redyellow
09-22-2009, 22:21
Erbakan hocama hürmetlerimi sunuyorum.
Ramazan bayramı kutlu olsun, hürmetle ellerinden öperim hocam.
Allah sana hayırlı, sağlıklı uzun ömürler nasip eylesin.
Baki selam ve dualarımla.
Osmanlıyız
09-22-2009, 22:39
kel alaka yazı da..
Şurası dikkatimi çekti.
Fatih önce İstabulun çevresini feth etti.
O kadar örnek veriyorsunuz da neden fatih olmuyorsunuz ?
Avrupa birliğine girerek mi çevresini feth edeceksiniz?
Adamların içine giriyorsunuz.Ne çevresinden bahsediyorsunuz ?
Kaleyi içten yıkmaya çalıştığınızı sanarak oyalanıyorsunuz.
Biz D8 kurarak ve bunun gibi icraatlar yaparak çevresini feth ediyoruz.
Yazılanları doğru yorumlamak gerekir.
Osmanlıyız
09-22-2009, 22:40
Yarıda koyanlar ayrılıp gidenler mi oluyor yoksa olduğu yerde kalanlar.
Erbakan Hoca her zaman aynı yerde kaldı.
Ama birileri yer değiştirdi.
Buradan anlaşılıyor ki yanlız bırakanlar ortaya çıkmıştır.
Erbakan Hoca'yı dinlemeyip yarıda koyup parti kuran ben değildim beyfendi...
Osmanlıyız
09-22-2009, 22:41
Allaha sukur Erbakanin ergenekonla bir baglantisi cikmadi hala
Bu gibi kafalara gülüp geçiyorum :)
Erbakan Hocanın ülkemize çok hizmeti olmuştur,örneğin o Milligörüş hareketini siyasete sokmasaydı millet chp ve dyp(ap) arasında tercih yapmak zorunda kalacaktı..!
onun sayesinde millet belediyelerde hizmet ile tanıştı ve onun sayesinde imf siz çalışılabileceğini anladı..
FarukARSLAN.
09-22-2009, 22:44
Konunun neresine el atayım daha ikinci üçüncü mesajdan koparmışlar..
Da biri çıkıp demez mi "Bülent Arınç Refah'ı mı bırakmıştır, Refah'tan mı AK Parti'ye geçmiştir" diye..
Evirir çevirirsiniz SP felan diye ama işi bağlayamazsınız.
Ölçülü olalım beyler.
Uyarım olsun bu da, konu dışına taşıp, isim ve kavramları çekiştirmeyin.
Cihan_ŞümuL
09-22-2009, 22:44
yönetim temizlik yapmıs ...:)
Osmanlıyız
09-22-2009, 22:46
yönetim temizlik yapmıs ...:)
İşine gelmeyince temizlikte olur başka birşeyde
Yorumlarda hakaret görmedim ama işi gelmeyen bilgilerde vardı heralde.
FarukARSLAN.
09-22-2009, 22:48
Orada "KONU DIŞI VE TAHRİK EDİCİ YORUMLAR"a işlem yapıldığını yazıyor.
Embesil misin birader ?
Osmanlıyız
09-22-2009, 22:48
Da biri çıkıp demez mi "Bülent Arınç Refah'ı mı bırakmıştır, Refah'tan mı AK Parti'ye geçmiştir" diye..
Ölçülü olalım beyler.
Size söz hakkı var bize yok.
Helal olsun vAllahi
Cihan_ŞümuL
09-22-2009, 22:49
ooo yönetim hakaret etti.:)
embesil ne demek?
diger konularda da bütün alakasızlar siliniyorsa tebrik ederim.
yönetimin kullanıdıgı dil daha olgun bir dil olmalıdır.
Osmanlıyız
09-22-2009, 22:50
Orada "KONU DIŞI VE TAHRİK EDİCİ YORUMLAR"a işlem yapıldığını yazıyor.
Embesil misin birader ?
Tahrik edici mesajlar göremedim de olsa bile burada bir sorun olmadı.
Herkes istediğini istediği gibi konuşup anlaştıktan sonra gerisi önemli değil.
Duygu'Seli~
09-22-2009, 22:51
İşimize gelip gelmemekle alakası yok! Bence siz işinize geliyorsa konunun aslına yorum yapın..Konu dışına çıkmayın,bizde müdahale etmeyelim..!!Bu forumda müdahale edilen yorumlar yalnızca küfür ve hakaret içeren yorumlar değildir çünkü.. ;)
FarukARSLAN.
09-22-2009, 22:52
Size söz hakkı var bize yok.
Helal olsun vAllahi
Üsttekinin cevabını aldım evet.
Görüş ayrımı yapmadan sildik. Konuşmuş olmak için konuşmayın Allah aşkına.
ooo yönetim hakaret etti.:)
embesil ne demek?
diger konularda da bütün alakasızlar siliniyorsa tebrik ederim.
yönetimin kullanıdıgı dil daha olgun bir dil olmalıdır.
O içinde "embesil" geçen cümle soru kalıbıydı.
Cevabı verildi heralde hemen..
kemerburgaz
09-22-2009, 22:52
Sizden başka birşey beklemezdim zaten !!!! Bakın biz burda yanlışı düzeltmeye çalışıyoruz kim hakaret etti???Benim mesajlarım hakaretmi var hayır MİLLİ GÖRÜŞÜ ERBAKAN HOCAYI SAVUNUYORUM sanırım bu yeterli!!
FarukARSLAN.
09-22-2009, 22:55
Tahrik edici mesajlar göremedim de olsa bile burada bir sorun olmadı.
Herkes istediğini istediği gibi konuşup anlaştıktan sonra gerisi önemli değil.
Gerisi önemli ;;)
Dingonun ahırına gelmiyorsunuz.
Bir AK Parti platformuna geliyorsunuz. O ciddiyeti ve ağırlığı kavramayı da öğreneceksiniz.
Öğrenmelisiniz.
FarukARSLAN.
09-22-2009, 22:56
Sizden başka birşey beklemezdim zaten !!!! Bakın biz burda yanlışı düzeltmeye çalışıyoruz kim hakaret etti???Benim mesajlarım hakaretmi var hayır MİLLİ GÖRÜŞÜ ERBAKAN HOCAYI SAVUNUYORUM sanırım bu yeterli!!
Silinme nedenine bakın "HAKARET ETTİ DİYE SİLİNDİ" mi yazıyor?..
Siz hepiniz aynı yumurtadan mı çıktınız yahu?
Cihan_ŞümuL
09-22-2009, 22:57
aynı yumurtadan cıkmak
:D:D:D
redyellow
09-22-2009, 22:58
faruk bey hakaret için silinen mesajların arasında sizin EMBESİL kelimesini kullandğınız mesaj da var mı?
Tüm arkadaşlar:
Mübarek ramazan bayramındayız, birbirimizi kırmadan, sadece ve fikir ve görüşlerimizi yazsak, saygılı bir uslup kullansak diyorum.
Müslümana yakışır bir tavır talep ediyorum.
Hem üyelerden hem yönetimden.
muhabbetle.
kemerburgaz
09-22-2009, 22:58
Yumurtayı sorarsak iş uzar!
Birincisi Görüş ayrılığı belirtmek istemiyorum ancak sizlerin yazdıklarına cevaptır benim yorumlarım anlatabildimmi? Esas tahrik edici hangisidir?(Bunu Kişilere Embesil diyen zekanıza bırakıyorum)ikincisi cevaplarımda nasıl tahrik edici bir durum buldunuzu onuda çözebilmiş değilim malum...Link verdim yanlışı düzeltmek için ortada bi yanlış anlaşılma var bu tahrik edici bir durummudur??Bir arkadaş yanlış atıflarda bulunmuş bunu düzeltmeye çalıştım buda mı Tahriktir?
kemerburgaz
09-22-2009, 22:59
Diğer mesajlarda silinmiş zaten karşı hitaplarda ...Sorun Yoktur...
Osmanlıyız
09-22-2009, 23:00
Gerisi önemli ;;)
Dingonun ahırına gelmiyorsunuz.
Bir AK Parti platformuna geliyorsunuz. O ciddiyeti ve ağırlığı kavramayı da öğreneceksiniz.
Öğrenmelisiniz.
Ak parti platformu diye söyleneni silmeyi gerektirmez.
Özgürce paylaşım yok mu?
FarukARSLAN.
09-22-2009, 23:02
Ak parti platformu diye söyleneni silmeyi gerektirmez.
Özgürce paylaşım yok mu?
İşte Özgürce ile Angutça'nın ayrımını yapamayanların ki siliniyor.
faruk bey hakaret için silinen mesajların arasında sizin EMBESİL kelimesini kullandğınız mesaj da var mı?
Soruma ikinci(hatta üçüncü) cevap..
Cihan_ŞümuL
09-22-2009, 23:04
:w::w:
Osmanlıyız
09-22-2009, 23:04
Soruma ikinci(hatta üçüncü) cevap..
Size hakaret sebest bize serbest değil.
Akp patformu bu olsa gerek.
Duygu'Seli~
09-22-2009, 23:06
Konuya bizimde bir yorumumuz olsun..
Erbakan hoca değer verdiğim bir siyasetçiy(di) Ama artık hem yaşından hemde bir siyasetçiden beklenmeyecek yorumlar yapıyor.. İyi bir siyasetçi eleştiri yapar ama hakkıyla.. AK Parti iktidara geldiğinden beri sürekli haksız eleştiriler ve kötülemelerde bulunuyor.. Belediye seçimlerinde dahi koz olarak toprak satışını kullanıp ülkeyi sattırmayın diyen bir parti ve bu parti kendi hükümet döneminde en çok toprak satışı yapan bir parti..(kanıtldır!) İlginç değil mi..? Bu sadece bir örnekti.. Daha nicelerini tartıştık burada..
Siyaset zevklidir ama Erbakan hoca bence artık tadını kaçırdı..
Eleştiridğini zannettiği öğrencilerinin yoluna taş koyma çabasında!
Bunca dönemdir hep kötüledi,hep laf etti..Niçin güzel bir icraatınıda övdüğünü göremedik? Bence içlerinde hala bırakılıp gitmenin vermiş olduğu bir hazımsızlık var.. Başbakanın ve beraberindekilerin yeni parti kurup ayrılmaları onları hala deli ediyor olmalı ki her konuda dönsünler diye(sanki kötü yola düşmüşler gibi :) ) uyarılarda bulunuyor.. Yakıştıramıyorum..
Artık samimiyetlerine de inanmıyorum..Samimiyet ve iyi niyetli eleştiri hep olumsuz olmaz! Hiç mi olumlu tarafımız yok ki laiklerin eline koz verip onlarla bir ağız etmiş gibi aynı şeylerle suçlayıp duruyor! Onlarla aralarındaki farkı gitgide yok ediyorlar.. Bütün bu suçlamalara rağmen başbakanımızın saygıdan ses çıkarmaması da büyük erdem!Baykal olsa şimdiye kadar ağzının payını almıştı..Ama bütün bu üzücü suçlamalar ve haksız eleştirilere susup,yoluna devam etmesi hala saygı ve sevgisini gösteriyor..Umarım buna binaen yaptıkları hatayı anlar ve bu yanlış,haksız ve chp zihniyetli siyasete devam etmezler!
Osmanlıyız
09-22-2009, 23:09
cevap hakkımız varsa yazdıklarınızı okuyabilirim.
Yoksa yazdıklarınızı okumayacağım.
kemerburgaz
09-22-2009, 23:10
cevap hakkımız varsa yazdıklarınızı okuyabilirim.
Yoksa yazdıklarınızı okumayacağım.
:gül::çiçek:
redyellow
09-22-2009, 23:11
faruk bey, emin olun görmedim.
EMBESİL kelimesini kullanmışsınız, ve hakaret içeren yazıları sildim diyorsunuz.
EMMESİL kelimesini kullandığınız kendi yazınızı da sildiniz mi?
Dördüncü defa da olsa tekrar yazabilir misiniz?
Lütfeder misiniz?
FarukARSLAN.
09-22-2009, 23:12
Size hakaret sebest bize serbest değil.
Akp patformu bu olsa gerek.
Ya birader valla billa özür dilerim ben senin gibi birine embesil tabiriyle nasıl soru sormuşum ya?
Yani onu NEDEN SORU OLARAK yönlendirmişim..
Bak ayrım yapmadan tüm aykırı yorumları sildik. Sükunet sağlayalım diye de yorum yazdık.
Absürdlükle "işlerine gelmeyenleri siliyorlar" gibisinden yorum yapıyorsun.
Etki-Tepki. Bizde o çizgide cevap verdik (redyellow gibilerine de malzeme oldu)
Şimdi de hakaret size serbest bize serbest diyorsun.
Yani biliyorum laf anlamıyorsun ama seni de yaradan Mevla, mecbur deniyoruz laf anlatmayı.
"Hakaret kimseye serbest değildir."
Çizgiyi aştığı sürece herkesin yorumuna müdahele edilir; ki üstte AK Partili olsun MG'li olsun her arkadaşın yorumunu sildik.
Yani Erbakan ile ilgili, gerçekten TARTIŞMA olacak ve herkes için olumlu tesiri olacak konuları batırıp kilitlettiğiniz gibi bunu da öyle yapacaksınız. Biraz ağır olun.
Osmanlıyız
09-22-2009, 23:14
"Hakaret kimseye serbest değildir."
:hihi2::w:
redyellow
09-22-2009, 23:14
Çizgiyi aştığı sürece herkesin yorumuna müdahele edilir;
Kendinizin de çizgiyi aştğınızı hiç düşünüyor musunuz? (mesela embesil kelimesini burdaki kişiler size karşı kullansalar....bundan memnuniyet duyar mısınız?)
bir yönetici her zaman yönetilenlere örnek olmalıdır,bu forumun yöneticisine bir üyeye o şekilde hitap etmesi yakışık almadı..
FarukARSLAN.
09-22-2009, 23:27
:hihi2::w:
İşte SORUMA (tabir değil SORU) bir cevap daha. :)
Silecem konu dışı yorumları, yine tantana yapacaklar..
--
Konunun özüne TEK YORUMUM bu oldu;
Ölçülü olalım beyler.
Şimdi bunları atlayıp iyi halleri sallayanlara kalkan olmaya çalışıp, hala ANLAYIŞSIZLIĞA takan insanlara sözümdür.
Ya yapıcı kirlilikten arındırıcı yorumlarda bulunun ya da biz kirlilik için, yandaşlarımızı-Hayal Erlerimizi korumaya çalışıyoruz deyin.
Ya sabır ya..
İlla konuşturmayacaksın, cevap vermeyeceksin onlar gibi odun olup sadece sileceksin yorumlarını ki anlayalar..
Yok böyle bi şey..
Ne istiyorsunuz KİBARLIK BUDALALIĞIna yatıp?
Rahat rahat at koşturmanızı mı?
YOK İZİN YOK!
Yönetim olarak ismi KENE konulmuş kişilere YOK İZİN.
Yapışmaya bahane arayanlara YOK İZİN.
Erbakan'ı savunma adıyla partime eşkiyalık yapana yok izin.
Eşkiyayı uyandırana da yok izin.
İzin yok diye lafları evirip çevirip başımıza kakalamaya çalışana da yok izin.
(Kendi yorumlarımız da dahil, konu dışı yorumlar silinmek üzere şimdilik konu KARANTİNAYA ALINMIŞTIR.)
Duygu'Seli~
09-22-2009, 23:29
Bazı milli görüşçü arkadaşlar..Önce gelip tahrik edici yorumlar yazıyorsunuz.. Ya uyarı veriyoruz ya mesajı siliyoruz.. Sonrasında söylenip yine tahrik ediyorsunuz.. Bu sefer hakaret değil bence hak edilen lafı söyleyince de bozuluyorsunuz.. Aslında bazılarının yaptığı yanlış başka bir yanlışı doğurdu o kadar..Ama nedense yine bazıları adaletsizlik edip, tek kişiyi karşılarına almış suçlama çabasında..
Laf bana göre yapılan karşısında aslında ağır değil ama söylenmeseydi keşke o zaman ki tepkinizi merak ederdim doğrusu..Yani bu sefer ki haksızlığınıza ne tepki verecektiniz çok merak ediyorum.. Faruk yine laf verdi ağzınıza..Konu üstü kapandı şimdi de yine hakaret edildi,haksızlık edildi lafları dinleyeceğiz hiç yere.. Her zaman ki gibi.. Alışıyoruz.. :utandım:
FarukARSLAN.
09-22-2009, 23:32
Kilitli konulara yorum katmayalım derim..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.