Orijinalini görmek için tıklayınız : ERBAKAN ERDOĞANI ANLATTI!!!!
akzeinebu
10-23-2007, 15:07
Londra'da yayınlanan Şarkul Avsat gazetesine röportaj veren Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın ruh halini anlattı.
Londra'da yayınlanan Şarkul Avsat gazetesine röportaj veren 54. Hükümetin Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın başkalarının direktifleri doğrultusunda Adalet ve Kalkınma Partisi'ni kurduğunu söyledi.
"Atatürk'ten Erdoğan'a" başlığı altında bir yazı dizisi yayınlayan gazetenin, "Erdoğan'ın sizden ayrılarak başka bir parti kurmasının arkasındaki sebepler nelerdir?" yönündeki sorusuna İsrail devletinin fikir babası olan Theodor Herzl'den başlayarak cevap veren Erbakan şunları söyledi: "Hepimiz Theodor Herzl (Yahudi teorisyen), Hayim Naum (Yahudi mütefekkir) ve Yahudi asıllı ABD eski Ulusal Güvenlik Danışmanlarından Zbigniew Brzezinski'yi biliriz. Ne diyor Brzezinski? 'İki çeşit İslam dünyası gördük, biri ehli dünya, diğeri de dindarlar. Biz dindarları zayıflatarak ehli dünya ile de işbirliğini geliştirmek istiyoruz.' diyor. Şimdi size soruyorum Erdoğan niçin bizden ayrılarak yeni bir parti kurma gereği duydu? Cevabımı Brzezinski'nin sözüyle veriyorum. Erdoğan partiyi kendisi kurmadı. Ona bu partiyi kurması emredildi. Erdoğan bu projede neden kukla oldu? Çünkü onda makam, mevki, mansıp, mal ve cumhurbaşkanlığı zaafı var.' :-X
demiş Prof. Dr. Necmettin Erbakan ne dene bilirki.belki bildiklerine dayanarak konuşuyodur
anatolia
10-23-2007, 15:21
sana kim inanır be koltuk sevdasının kimde olduğu açıkca bellli
yeter yazıkya başbakanımız hangi birinize cvp versin
baştan başlasın işte ;)
selahattin_ay
10-23-2007, 15:28
ya hocam sen dua et kendine
yooooo kendine sadece değil herkese dua etsin alim adam
selahattin_ay
10-23-2007, 15:30
yooooo kendine sadece değil herkese dua etsin alim adam
tamam etsin kime ederse etsin
biraksin bu isleri ona gore degil
Ne derse desin Erkaban Hoca'ya karşı saygıyı yitirmemek lazım bence.
selahattin_ay
10-23-2007, 15:32
Ne derse desin Erkaban Hoca'ya karşı saygıyı yitirmemek lazım bence.
insan oldugu icin saygim sonsuzdur
akzeinebu
10-23-2007, 15:33
saygı duymak gerek duyuyorumda ama erbakan hocaa şehitlerimize yanacağı yerde böyle bir açıklama yapma gereğini neden hissetmiş anlamadım bence .... neysee hocam biraz sahiplensen şu evladlarını bir kezde iyi yaptılar desen ... :-[
Unutmayalım ki Ak Parti yokken Erbakan Hoca vardı,Refah Partisi vardı ve halkı en güzel şekilde temsil etti mecliste.
Ne derse desin Allah razı olsun yine de ondan çok hizmet etti vatana.
anatolia
10-23-2007, 15:40
benim hocam falan değil hiçte sevmem kendini sevmek zorundada değilim adam akıllı yapsın yorumlarını
Sevin diyen yok zaten size yanlız saygı göstermek zorundasınız..
Unutmayalım ki Ak Parti yokken Erbakan Hoca vardı,Refah Partisi vardı ve halkı en güzel şekilde temsil etti mecliste.
vefa çok önemli.......başbakan yaşlanınca kenaramı çekil diyecekler......böyle düşünmek çok acı
akzeinebu
10-23-2007, 15:43
ALLAH RAZI OLSUN TABİİ 10 SENE ONUN İÇİN ÇALIŞTIK ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ AMA YERSİZ BOŞ KONUŞMASINI ANLAYAMIYORUM HOCAMA SAYGIMIZ SONSUZZ AMA DEDİĞİM GİBİ ŞEHİTLERİMİZE AĞLANIRKEN BİZ O HALA HÜKÜMETİ YAHUDİ OLMAKLA SUÇLUYOR ...
selahattin_ay
10-23-2007, 15:44
arkadaslar yorumlarimiza dikkat edelim lutfen
kalles, nankor olmadiktan sonra her insana saygimiz sonsuzdur
selahattin_ay
10-23-2007, 15:45
ALLAH RAZI OLSUN TABİİ 10 SENE ONUN İÇİN ÇALIŞTIK ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ AMA YERSİZ BOŞ KONUŞMASINI ANLAYAMIYORUM HOCAMA SAYGIMIZ SONSUZZ AMA DEDİĞİM GİBİ ŞEHİTLERİMİZE AĞLANIRKEN BİZ O HALA HÜKÜMETİ YAHUDİ OLMAKLA SUÇLUYOR ...
kardesim katiliyorum sana baykal dan bir farki yok bence su an
zamaninda yaptigi hizmetleri degil simdi yaptiklarini elestiriyorum
kardesim katiliyorum sana baykal dan bir farki yok bence su an
zamaninda yaptigi hizmetleri degil simdi yaptiklarini elestiriyorum
eyani pessssssssss baykalla kıyasladınız ya
akzeinebu
10-23-2007, 16:03
YOK BAYKALIN YERİNİ KİMSE TUTAMAZ MÜBALAĞ YAPTI ARKADAŞ ;D
HOGE_MERA
10-23-2007, 16:16
Erbakan zamanında siyaseti çok iyi yapıyordu ama şimdi kimse yemiyor bu beleş lafları. En büyük yanlışı da kendisini geçen öğrencisine destek olacağı yerde, engel olmasıdır.
Son 7-8 senedir tıpkı rahmetli Ecevit gibi koruma yardımıyla yürüyor. Erdal İnönü gibi, yapamadın mı bırakacaksın siyaseti.
Eskiden hem insanlığına hem de siyasi duruşuna saygım vardı. Şimdi sadece insanlığına..
selahattin_ay
10-23-2007, 16:18
YOK BAYKALIN YERİNİ KİMSE TUTAMAZ MÜBALAĞ YAPTI ARKADAŞ ;D
evet mubalaga lari severim ;)
Konuşuyor yine işte.. Ama nedense hep eleştiriyor ...Bir türlü sindiremiyor sanırım Tayyıp Erdoğanın ayrılmasını...
selahattin_ay
10-23-2007, 19:02
Konuşuyor yine işte.. Ama nedense hep eleştiriyor ...Bir türlü sindiremiyor sanırım Tayyıp Erdoğanın ayrılmasını...
evet bir gariplik var arkadaslar
insanlar dava arkadaslarina bu kadar elestirmez..
birisi gercekten davadan farkli bir yone gitti ise tamam
ama o zaman Basbakanimiz simdi erbakan hocanin dedigi gibi cehennemlik mi? yani bizim bilmedigimiz daha buyuk bir gunahi mi var ? ve ya farkli bir bakis?
o zaman erbakan hoca gercekten cok ozel birisi ve tek dogru yol onunkisi :S
Parantez
10-23-2007, 20:01
bencede ;)
Erbakan zamanında siyaseti çok iyi yapıyordu ama şimdi kimse yemiyor bu beleş lafları. En büyük yanlışı da kendisini geçen öğrencisine destek olacağı yerde, engel olmasıdır.
Son 7-8 senedir tıpkı rahmetli Ecevit gibi koruma yardımıyla yürüyor. Erdal İnönü gibi, yapamadın mı bırakacaksın siyaseti.
Eskiden hem insanlığına hem de siyasi duruşuna saygım vardı. Şimdi sadece insanlığına..
Yapmayın arkadaşlar önce baykal şimdi de Ecevitle mi karşılaştırıyorsunuz?
Biraz vefa eski günler hatırına!
akgulrafet
10-23-2007, 22:16
TAYYİP ERDOĞAN NE DEDİ ARKADAŞLAR ERBAKANA KARŞI KONUŞMAYACAM.VARALIM BİZDE KONUŞMAYALIM O KONUŞSSUN KONUŞABİLDİĞİ YERE KADAR
inanamıyorum yuh yani erbakan hocanın söylediklerinin yenilit yutulur tarafı kalmadı...bir kere başbakanımız koltuk sevdalısı olsa 'adayım abdullah gül kardeşimdir' diyerek cumhurbaşkanlığını abdullah güle bırakmazdı...ağzından çıkan kulağı duymuyor.... >:( :'(
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.